drvasko98 написа:
Това за играча, отишъл във втора датска лига ли става въпрос? Втора датска, драги фенове
Дреме ми къде бил отишъл Нганиони. За мен беше важно как се представя в Левски.
В тоя ред на мисли , къде играе сега Гара Дембеле?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
drvasko98 написа:
Това за играча, отишъл във втора датска лига ли става въпрос? Втора датска, драги фенове
vvessel написа:drvasko98 написа:
drvasko98 написа:vvessel написа:drvasko98 написа:
А Наско Сираков къде играе сега? Дембеле го взеха в Бундеслигата за тлъста сума, а свободният агент Нганиони го вземат във втора датска. Горе долу е едно и също, де, все пак Дания и Германия са съседни странш
Странджата написа:Извинявай, чел съм по диагонал, пък и нали към тебе съм по-специален
Все пак не съм се издънил като този:ЦСКА има три футболни терена за тренировки. В Испания има отбори във втора дивизия, които нямат дори едно игрище за подготовка", допълни централният защитник.
Този удари Валеканото в земята
tamkuan написа:Качвам линка тука ,защото докато земята се върти около слънцето точно този играч няма как да влезе в темата бивши.....
https://www.theguardian.com/football/20 ... agic-death
drvasko98 написа:LM10 написа:Толкова много рева за бекове, защото моментни по-скоро стават за резервни
Три въпроса
1. За кои голове или чисти голови положения от началото на сезона пред нашата врата е виновен Горанов?
2. На кое място е от всичките ни играчи по пробиви в противниковото поле?
3. Нареди играчите от титулярната ни 11 ка по ред на представянето им според твоето субективно мнение като почнеш от най-добрия и свършиш с най-слабия
Потребители, разглеждащи този форум: blue avalanche, bubka и 16 госта