Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vvessel » 06 сеп 2019 17:37

drvasko98 написа:
Това за играча, отишъл във втора датска лига ли става въпрос? Втора датска, драги фенове

Дреме ми къде бил отишъл Нганиони. За мен беше важно как се представя в Левски.
В тоя ред на мисли , къде играе сега Гара Дембеле?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 06 сеп 2019 17:48

vvessel написа:
drvasko98 написа:
Това за играча, отишъл във втора датска лига ли става въпрос? Втора датска, драги фенове

А Наско Сираков къде играе сега? Дембеле го взеха в Бундеслигата за тлъста сума, а свободният агент Нганиони го вземат във втора датска. Горе долу е едно и също, де, все пак Дания и Германия са съседни странш

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 06 сеп 2019 17:56

drvasko98 написа:
vvessel написа:
drvasko98 написа:

А Наско Сираков къде играе сега? Дембеле го взеха в Бундеслигата за тлъста сума, а свободният агент Нганиони го вземат във втора датска. Горе долу е едно и също, де, все пак Дания и Германия са съседни странш

Страшно сравнение направи :lol: :lol:
Сега ще кажеш сигурно, че Нганиони е играл по-зле от Горанов и всички тук са слепи или просто глупави :mrgreen:
С дървена философия до никъде няма да стигнеш, колкото и да се опитваш да защитаваш дърветата.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 сеп 2019 18:22

[offtopic]
Странджата написа:Извинявай, чел съм по диагонал, пък и нали към тебе съм по-специален :)
Все пак не съм се издънил като този:
ЦСКА има три футболни терена за тренировки. В Испания има отбори във втора дивизия, които нямат дори едно игрище за подготовка", допълни централният защитник.

Този удари Валеканото в земята :)

Аз се издъних повече. :lol: Нямало нищо общо с "комфорт", а с "пригодявам се" или нещо подобно. Съжалявам. Иначе за разлика от правописа, значението го знам. Не ми се обяснява много това, което имах предвид, тук има доста представители на другия форум.[/offtopic]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: metodito

Мнениеот Странджата » 06 сеп 2019 18:58

Това, което си написал, а аз не съм го дочел, е от ясно по-ясно. Ще си послужа пак с Фром - горчива е цената на свободата, Сега замени свободата с истината и всичко си идва на място, защото истината е свобода и обратно.

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 06 сеп 2019 20:08

Качвам линка тука ,защото докато земята се върти около слънцето точно този играч няма как да влезе в темата бивши.....
https://www.theguardian.com/football/20 ... agic-death

fullmoon
Контакти:

Мнениеот fullmoon » 06 сеп 2019 20:46

tamkuan написа:Качвам линка тука ,защото докато земята се върти около слънцето точно този играч няма как да влезе в темата бивши.....
https://www.theguardian.com/football/20 ... agic-death

+

https://www.bgonair.bg/a/108-video/1692 ... n-na-gundi
"This british homosexual broke the game" - един Великан.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 06 сеп 2019 21:33

drvasko98 написа:
LM10 написа:Толкова много рева за бекове, защото моментни по-скоро стават за резервни :mrgreen:

Три въпроса
1. За кои голове или чисти голови положения от началото на сезона пред нашата врата е виновен Горанов?
2. На кое място е от всичките ни играчи по пробиви в противниковото поле?
3. Нареди играчите от титулярната ни 11 ка по ред на представянето им според твоето субективно мнение като почнеш от най-добрия и свършиш с най-слабия

Васко, какво е КПД-то на Горанов?
Колко от изпълнените от него тъчове са били успешни? Виж от коя ситуация тръгна първия гол на тирето от последния ни мач ;) Да, Каргас си беше виновен за грешката, обаче всичко тръгна от поредния безцелно и нескопосано изпълнен тъч на Дураков! Броил ли си колко тъча изпълнени от Дурака отиват на вятъра? На всеки 10 хвърляния от него, 7-8 са загубени и следва атака на противника! Виж и каква е ситуацията с Живко. При него 2-3 са брак! При останалите Левски задържа топката, а не я губи!
Пишеш за пробиви при Дураков, а бройката на ефективните каква е? Под 10%, под 5%, в някои мачове 0%! Рядко са мачовете, като срещу тирето последния, когато е имал ефективност над 10%. А колко пъти си е оголвал зоната и се налага друг да му бърше л*****а? Че тича доста, така е, но то не е само до тичането. Все пак не е лека атлетика, а футбол.
А забелязал ли си колко време му е нужно да вземе решение в елементарни ситуации? Той е Мислителят! "Най-бързо" мисли от нашите. В сравнение със Ст. Иванов например, на Дураков процесорчето му е като на Правец 8М.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 06 сеп 2019 21:34

Гледам сте подхванали бековете, ще се включа с лично мнение :)
Горанов за мен е много странен футболист. Понякога е толкова предсказуем и праволинеен, че целия стадион го знае какво ще направи и на къде ще тръгне, но той въпреки това го прави :lol:
Други пъти пък е като електричка на фланга и прави супер пробиви, разминава съперници и разменя с Паулиньо страхотни двойни. Това може би се дължи на факта и че в школата играеше като ляво крило. Проблема при него е, че доста по-често се случва играта му да като първото, и много по-рядко като второто. В защита е много далеч от ниво, което трябва да има един ляв бек в Левски.
Все пак вече малко или много си изгради някакво име и може би това го е бетонирало за титулярното място, дори когоато имаше конкуренция.
За Жиката какво да кажа.. Нямал съм възможност да го гледам в онези времена на Мъри, но смея да твърдя, че следващия му престой ( 2014 ли беше ? ) беше по-добър от сегашния. Което е напълно нормално, предвид годинките. И аз му се нервя по-някой път, но просто физически дава всичко от себе си. Само уважение за него. А и мисля, че той в момента е човека, за когото със сигурност може да се каже, че има лидерски качества и гори за Левски. За жалост тези играчи последните години почти ги няма, особено след като Боян и Прохазка напуснаха..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 сеп 2019 21:50

А за мен и Горанов, и Жиката са си супер за "Левски". На Жиката споменах къде мисля е големия му проблем. Горанов... радвам се, че не го продадоха на Ференцварош. За негово добро беше да отиде в Унгария, и то във Ференцварош. И щеше да се доразвие като футболист. А това е важно за национала. Но за наше добро - не. Има хора, за които "-ов" е дерт, знам. Някой помни ли Нганиони срещу ЦСКА -София (София)? Тоя не знаеше на кои е.

Горанката не знам кое не му харесвам. Понякога не си стои в зоната. Но в много, много по-малка степен, отколкото един Милош примерно го правеше. Но не знам, все ще правя една статистика, но забравям - забележете откъде нападат противниците - от кой фланг, и откъде са станали най-много голове (откъм центъра, мисля). Виж за второто - не знам, но първото е така - масово нападат през Жиката и Стаси. Другото, което понякога греши Горанов е преценката за разстоянието между него и крилото им. [offtopic]Дано зимата го продадат и да вземат някой бонго-бонго. Така всички ще са доволни. Почти.[/offtopic]

P.S. Ванката мисля има гол и 1-2 асистенции тоя сезон
Последна промяна от metodito на 06 сеп 2019 22:06, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”