Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

gihuelo
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот gihuelo » 06 сеп 2019 10:44

TristaNNN написа:
gihuelo написа:
TristaNNN написа:
gihuelo написа:
TristaNNN написа:
miro_rz написа:Дали няма да се жегнат малко а? :lol:

Остави, ами няма да им стигнат чаршафите и боята при следващата ви разходка на стадиона без тоалетни. То само за Недялков бяха големи надписи за сперми, бедни душици, какво още там, не помня ... Ами сега като станат трима - Недялков, Коки Снайпериста и оня черен хубавец Интима? :mrgreen:

От почти десет години Лудогорец е най-добрия отбор в България.
Гъргоров, Анисе, Недялков, Манолев, Жоржиньо , Иван Стоянов и още доста футболисти отидоха от ЦСКА в Лудогорец , защото са качествени! Как пък един инвалид от Левски не взеха?:)

Те взеха един, ама баш който си трябва. Няма да забравим посърналите цесекистки (тогава не бяха още тирейски) физиономии след като шуменския Деко измъкна една титла под носа на харизмата насред Разград. И оттам насетне пътят за твоя отбор беше само надолу към бездната. :cry:

Ако трябва да говорим за посърнали физиономии , то вашите срещу Славия (1:1) нямат аналог в световната история на футбола. :)
Язък ,че разкарваха купата до тунела на Герена а не я закараха направо в Разград:)

Имало да става. :) Да не разводняваме темата на хората тука. Следим внимателно дали Коки Снайпериста ще стане лудогорче. :mrgreen:

Бодуров е най-добрия централен защитник в първенството ни (другия е Холмар) и такъв трансфер ще е огромен плюс за Лудогорец и огромен минус за ЦСКА.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 сеп 2019 10:50

gihuelo написа:
TristaNNN написа:
gihuelo написа:
TristaNNN написа:
gihuelo написа:
TristaNNN написа:Остави, ами няма да им стигнат чаршафите и боята при следващата ви разходка на стадиона без тоалетни. То само за Недялков бяха големи надписи за сперми, бедни душици, какво още там, не помня ... Ами сега като станат трима - Недялков, Коки Снайпериста и оня черен хубавец Интима? :mrgreen:

От почти десет години Лудогорец е най-добрия отбор в България.
Гъргоров, Анисе, Недялков, Манолев, Жоржиньо , Иван Стоянов и още доста футболисти отидоха от ЦСКА в Лудогорец , защото са качествени! Как пък един инвалид от Левски не взеха?:)

Те взеха един, ама баш който си трябва. Няма да забравим посърналите цесекистки (тогава не бяха още тирейски) физиономии след като шуменския Деко измъкна една титла под носа на харизмата насред Разград. И оттам насетне пътят за твоя отбор беше само надолу към бездната. :cry:

Ако трябва да говорим за посърнали физиономии , то вашите срещу Славия (1:1) нямат аналог в световната история на футбола. :)
Язък ,че разкарваха купата до тунела на Герена а не я закараха направо в Разград:)

Имало да става. :) Да не разводняваме темата на хората тука. Следим внимателно дали Коки Снайпериста ще стане лудогорче. :mrgreen:

Бодуров е най-добрия централен защитник в първенството ни (другия е Холмар) и такъв трансфер ще е огромен плюс за Лудогорец и огромен минус за ЦСКА.

Съгласен съм и се чудя на вашите защо поне не пробваха да го продадат за тлъста сума, след като така и така Люпко го е замразил.
Да не говорим, че дори самата му лоялност към ГГ през годините предполага просто да му скъсате договора и момчето да си търси щастието, където пожелае.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 06 сеп 2019 19:32

ELFen написа:Някой има ли идея, кое/кой нарежда, спортните емисии на БТВ-то, да не обелват ни дума за който и да е, различен от ЦСКА-София(София) :roll: ...4-5 пъти мивах напоследък през канала и ми направи впечатление...така или иначе рядко ми се случва де, ама сега ги спирам тотално.Успех господа от БТВ ;) ...и повечко турски сериали :mrgreen:

Тия балъци не ги гледам от години.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 10 сеп 2019 18:34

Централна трибуна – 650 места
Сектор А – 991 места
Сектор А1 – 640 места
Сектор Б (трибуна МОЦИ) – 2308 места
Сектор В – 3541 места

Това са актуалните места по сектори нали?

На тези цени може от 80 до 100к печалба от билети на мач, не е зле!
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 сеп 2019 19:29

miro_rz написа:Централна трибуна – 650 места
Сектор А – 991 места
Сектор А1 – 640 места
Сектор В – 3541 места

Някога пълнили ли сте А сектор. Винаги стои празен и на мачове с ЦСКА, Левски и с тирето.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 10 сеп 2019 21:25

pomiqrat написа:
Сектор А – 991 места
Сектор А1 – 640 места
Сектор В – 3541 места

Някога пълнили ли сте А сектор. Винаги стои празен и на мачове с ЦСКА, Левски и с тирето.

Последно с Ференварош ;)
Изображение

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 11 сеп 2019 12:13

miro_rz написа:
pomiqrat написа:
Сектор А – 991 места
Сектор А1 – 640 места
Сектор В – 3541 места

Последно с Ференварош ;)

Последно ти или Крумето ( честно казано ви бъркам малко, извинявай! :oops: ) ме убеждавахте, че се прави ремонт на сектор А, че козирка нямал, че можеш да се намокриш ако вали, пък били скъпи билетите и прочие, и прочие...Да вземете да си синхронизирате версиите, ако е бил той, че ставате смешни! Сектор А не го помня пълен, но инак камерите снимат откъм него и не се вижда - хиииииитро ;)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 11 сеп 2019 13:09

Kiril2681 написа:
miro_rz написа:
pomiqrat написа:
Сектор А – 991 места
Сектор А1 – 640 места
Сектор В – 3541 места

Последно с Ференварош ;)

Последно ти или Крумето ( честно казано ви бъркам малко, извинявай! :oops: ) ме убеждавахте, че се прави ремонт на сектор А, че козирка нямал, че можеш да се намокриш ако вали, пък били скъпи билетите и прочие, и прочие...Да вземете да си синхронизирате версиите, ако е бил той, че ставате смешни! Сектор А не го помня пълен, но инак камерите снимат откъм него и не се вижда - хиииииитро ;)

Никъде и никога не съм се оплаквал от цените на билетите. Не пуша цигари и това което спестявам от тях за 3 - 4 дни, мога да ги дам дори без да гледам мач, на моя отбор от сърце.
Истина е че на сектор А няма козирка и съм винаги в сектор В.
Не съм писал че се прави ремонт на сектор А, но съм сигурен, че ще се прави.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
valentin1
Контакти:

Мнениеот valentin1 » 11 сеп 2019 16:39

Пък и парите на Домусчиев сметнахте.
В тази група на мач повече от 5000 в Разград няма да има,особено с тези криви трансфери тая година.

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 11 сеп 2019 17:42

valentin1 написа:Пък и парите на Домусчиев сметнахте.
В тази група на мач повече от 5000 в Разград няма да има,особено с тези криви трансфери тая година.

Почитателите на фалшивия ЦСКА няма ли да подкрепят автентичния?

Върни се в “Лудогорец”