Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 06 сеп 2019 09:30

Serafim написа:Тристане и ти си взел всячески да защитаваш ръководството за всяко едно негово действие тука...

Коментирам ситуацията с отдаването на Иванов под наем и споделям моето мнение. Ако не си съгласен с него, заповядай да дискутираме или не го чети, ако не ти допада. По същия начин по който, убеден съм, щеше да се реве и кълне в минимум 10 страници ако Иванов беше засилен към Враца лятото без да имаме негова алтернатива, споделям че ходът в случая е добър, аргументирам се и защо. Споделих си мнението и за бекчето. Съжалявам, че не съм първосигнален и не рева срещу всички в клуба за добро утро и лека нощ, както стана модерно. :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 сеп 2019 09:46

Виж, Tristann, няма как да обиждаш, и после "или не го чети". Недей бе, човек. Какво ще ти стане да не провокираш по този начин? Ето, аз в последно време се пробвам да не изразявам толкова често негативните си впечатления относно случващото се, което бива определяно като "мрънкане", "реване" и тъ нъ.
убеден съм, щеше да се реве

А, между другото, къде изчезна поредната гениална анкета? В нея се казваше нещо във връзка с това.
Последна промяна от metodito на 06 сеп 2019 09:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 сеп 2019 09:50

metodito написа:Виж, Tristann, няма как да обиждаш, и после "или не го чети".

А, между другото, къде изчезна поредната гениална анкета? В нея се казваше нещо във връзка с това.

Не виждам нищо обидно в случая, ще ме прощаваш.
Нямам представа къде е изчезнала анкетата, обърни се към модерачите по този въпрос.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 сеп 2019 09:53

[offtopic]
TristaNNN написа:

Никой не "реве", "мрънка" и тъ нъ. Това е форум. И е форума на "Гонг". Или каквото е останало от него. Съжалявам, че не можеш да се регнеш в оня форум, в който е пълно с комформисти и всеки несъгласен е бучен на кол, но... вземи го разбери.[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 сеп 2019 10:11

metodito написа:[offtopic]
TristaNNN написа:

Никой не "реве", "мрънка" и тъ нъ. Това е форум. И е форума на "Гонг". Или каквото е останало от него. Съжалявам, че не можеш да се регнеш в оня форум, в който е пълно с комформисти и всеки несъгласен и бучен на кол, но... вземи го разбери.[/offtopic]

[offtopic]Пак казвам :lol: ... не виждам нищо обидно в "реве" и "мрънка". И понеже е форум, аз също изразявам мнението си по разни теми около любимия Левски, както го правят и другите колеги, нали. Това, което може би те дразни е моята липса на непукизъм към "странните" и некоректни мнения, както и към празнословията и пророчествата, но и това не е обидно. Просто характерът ми е такъв, че в живота не търпя и не мога да подминавам тъпота, посредственост и нихилизъм, което се пренася и в коментарите ми под една или друга форма. Не мисля, че обиждам, поне според моите разбирания за обида, които пък, замислих се, може и да не съвпадат с мирогледа на "модерния" човек. Имаше изключение с един тип тук наскоро, ама той почна първи и не си го слагам като грях.[/offtopic]
[offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 сеп 2019 10:14

TristaNNN написа:
metodito написа:[offtopic]
TristaNNN написа:

Никой не "реве", "мрънка" и тъ нъ. Това е форум. И е форума на "Гонг". Или каквото е останало от него. Съжалявам, че не можеш да се регнеш в оня форум, в който е пълно с комформисти и всеки несъгласен и бучен на кол, но... вземи го разбери.[/offtopic]

[offtopic]Пак казвам :lol: ... не виждам нищо обидно в "реве" и "мрънка". И понеже е форум, аз също изразявам мнението си по разни теми около любимия Левски, както го правят и другите колеги, нали. Това, което може би те дразни е моята липса на непукизъм към "странните" и некоректни мнения, както и към празнословията и пророчествата, но и това не е обидно. Просто характерът ми е такъв, че в живота не търпя и не мога да подминавам тъпота, посредственост и нихилизъм, което се пренася и в коментарите ми под една или друга форма. Не мисля, че обиждам, поне според моите разбирания за обида, които пък, замислих се, може и да не съвпадат с мирогледа на "модерния" човек. Имаше изключение с един тип тук наскоро, ама той почна първи и не си го слагам като грях.[/offtopic]

[offtopic]ОК, приемам, че не го възприемаш като обида. Еми, обидно е да ти кажа.[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 сеп 2019 10:32

Станислав Иванов с голче в квалификацията на младежите вчера.
https://gong.bg/bg-football/nacionalen- ... rta-556902
[offtopic]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: metodito

Мнениеот Странджата » 06 сеп 2019 13:54

Приветствам по-голямата загриженост към значенията, които носят нашите изрази, и към по-умерен и обективен тон. В този смисъл бих препоръчал и като се оспорват чужди мнения, да не се квалифицират с негативни категории като "конформист" например, с ясното съзнание за обективното значение на думата.
Ще се замислям повече и над моите писания, защото много ми се иска този форум да е пример за цивилизовано отношение между хора с различни разбирания. Иска ми се по презумпция да приемем, че всеки е загрижен съдбата на Левски - независимо дали одобрява едно или не одобрява друго. Радвам се, че все по-малко манипулации ще се появяват тука. Поредната е с "новината", че някой си е получил от съда запитване какво всъщност иска от клуба ни, но заглавието твърди, че е поискан фалита му ...
Последна промяна от Странджата на 06 сеп 2019 13:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 сеп 2019 13:58

[offtopic]
Странджата написа:Приветствам по-голямата загриженост към значенията, които носят нашите изрази, и към по-умерен и обективен тон. В този смисъл бих препоръчал и като се оспорват чужди мнения, да не се квалифицират с негативни категории като "конформист" например, с ясното съзнание за обективното значение на думата.

Какво е конформист?[/offtopic]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 06 сеп 2019 14:01

От Ерих Фром и "Бягството от свободата"знам, че конформист е човек, който заради комфорта на битието пренебрегва несигурността на свободния човек. Не съм правил справка в чичко Гугъл.
Така че приеми, че в това значение съм употребил думата - не държа да е терминологично. Ако греша радикално, моля да бъда извинен.
Това е резултат от бързата справка:
"Човек, който успява да се пригоди без проблем към дадена ситуация, нагаждач - речниково значение на български,
концептуално намерих на руски:
Конформизм (от поздне лат. conformis — «подобный», «сообразный») — морально-политический термин, обозначающий приспособленчество, пассивное принятие существующего порядка вещей, господствующих мнений и т. д.

Конформизм означает отсутствие собственной позиции, беспринципное и некритическое следование любому образцу, обладающему наибольшей силой давления (мнение большинства, признанный авторитет, традиция и т.д.).Конформизм (от поздне лат. conformis — «подобный», «сообразный») — морально-политический термин, обозначающий приспособленчество, пассивное принятие существующего порядка вещей, господствующих мнений и т. д.

На български конформизъм е дадено като значение в психологически смисъл, даже бих казал повече в психоаналитичен.

Върни се в “Левски”