Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот modor » 03 сеп 2019 17:27

Тамън след 2-3 години ще сложим и коризката. Всичко върви по план 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 сеп 2019 22:38

Добра вечер и наздраве!
Ако някой преди години ми беше казал, че Левски ще играе, а аз няма да съм на стадиона-щях да му се смея. Много. Онзи ден бях с детето на басейн, после му проведох техническа тренировка на един друг стадион, селски стадион. Докато течеше мача. След като се прибрахме по тъмно, видях резултата. На другия ден видях и детайлите.
Искам да ви кажа следното: не може да се играе футбол с изпълнители, на които им трябват 3-4 докосвания, за да овладеят топката. Отчайващото техническо ниво обезсмисля всякакви тактики и стратегии за провеждане на мача.
Толкова сме зле, че ми се реве. Професионален футболист да бърка пас на 6 метра е пародия. Това е несериозно. Пас през центъра е много рисков и дори гениалните конструктивни халфове избягват да го правят. Но явно не е проблем за нашите пишманзвезди. Жалко за хората, които бяха на стадиона. Кривие го каза перфектно: вместо да им отсечем главата, при определени обстоятелства можеше и да загубим.
Така не се играе.
Точка.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Martin_K

Мнениеот Martin_K » 04 сеп 2019 05:47

Не съм си мислил, че някога публично ще поздравявам ръководството на "Левски" за нещо, но то си го заслужи.
Пример за уважение към собствения ни народ бяха надписите на фланелките, особено в контраст с чуждопоклонничеството на съперника в този мач.
Няма да е зле БФС-то да прояви самоинициатива и поне за мачовете от първенството, а най-добре за всички мачове в страната да въведе задължително ползване на нашата си азбука. Ще ми хареса, ако това важи и за гостуващите чужди клубове.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 сеп 2019 08:33

Надписите на български са супер важна промяна. Оставяйки всичко онова, което носи тази промяна, очаквам да стимулира и продажбите на фланелките. Дали и други ще го направят, лично мен не ме интересува, тъй като тяхна фланелка няма да си купя. :twisted:

Иначе не знам кой обясняваше преди как в Европа не можело да се играе с тениски с кирилица. Не е вярно. БАТЕ играха срещу Розенборг (не знам за другите им мачове) с такива тениски.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 сеп 2019 10:09

metodito написа:Надписите на български са супер важна промяна. Оставяйки всичко онова, което носи тази промяна, очаквам да стимулира и продажбите на фланелките....

Да, наистина тази промяна е приятна, но тя едва ли стимулира толкова продажбата, сякаш по-важното в дизайна е Л-то. На последните мачове ми прави впечатление, че доста хора носят новия екип, като изненадващо висока е бройката на черната му разновидност.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 04 сеп 2019 11:29

TristaNNN написа:
metodito написа:Надписите на български са супер важна промяна. Оставяйки всичко онова, което носи тази промяна, очаквам да стимулира и продажбите на фланелките....

Да, наистина тази промяна е приятна, но тя едва ли стимулира толкова продажбата, сякаш по-важното в дизайна е Л-то. На последните мачове ми прави впечатление, че доста хора носят новия екип, като изненадващо висока е бройката на черната му разновидност.

Аз съм един от хората за които черния ни екип от този сезон е един от най-хубавите в последните 15 години примерно ... С Л-то отпред вместо емблемата и всички надписи в синьо .... На мен лично ми харесва повече от титулярния син!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 сеп 2019 12:00

tatusindo написа:
TristaNNN написа:

Аз съм един от хората за които черния ни екип от този сезон е един от най-хубавите в последните 15 години примерно ... С Л-то отпред вместо емблемата и всички надписи в синьо .... На мен лично ми харесва повече от титулярния син!

Хубав е черничкият, така е. Неслучайно споделих, че мяркам доста хора с него, явно и на теб ти допада. Аз лично си взех синия, понеже си падам малко традиционалист, засега ще дебна резервния към края на сезона и ще се надявам на някакво намаление, че 200 кинта само за екипи си е доста за бюджета.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 сеп 2019 12:12

[center]Осем срещи от втория предварителен кръг на турнира за Купата на България ще се изиграят днес, сряда. Левски очаква победителя от двойката Лато Алеково - Спартак (Варна) .[/center]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 сеп 2019 12:24

[center]Левски ще изиграе контролна среща по време на лагера в Добринище. Съперник на „сините“ ще бъде ФК „Емирейтс“ от ОАЕ. Мачът e на 8 септември, неделя от 17.30 часа и ще се играе в комплекс „Евима Спорт Център“ в Банско.[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 сеп 2019 15:12

Така, значи този мач е на 8-ми, а отборът се прибира на 9-ти като имаме и някои национали, а още не се знае с абсолютна категоричност какво точно е състоянието на контузените. Преди мача ще има няколко дни здраво търчане по баирите, едва ли Хубчев ще ги заведе чак до Добринище, за да им рисува тактики и схемички по дъската и да ги води на "хахо-хихи" по Банско.
Ако още не разбирате накъде бия, открехвам завесата - точете ножовете за мача с арабелите отсега. :mrgreen:
[offtopic]

Върни се в “Левски”