Дани Роуз, Стоунс, Уолкър оня с голямата глава от Юнайтед, Деле Али и куп други комикси.
Грехота ще е ако не ги треснем насред Лондон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
kubrat написа:9:2 в мач с много положения и открит футбол4 гола на Стърлинг, 3 на Санчо, 2 на Кейн, а за "лъвовете" ще отбележат родните млади таланти Марселиньо и Вандерсон. След мача нашият треньор спокойно ще обясни, че ние винаги излизаме за да се надиграваме с противника, за надтичване обаче няма да спомене
![]()
Вълчан написа:Не знам тези прехвалени Англичани дали няма да ни подценят и да преживеят мъка.Един Камбуров би могъл да ги помачка тези бозави любители на кръвосмешението.Трябва силен център да имаме а като гледам какви лилипути ще изправим срещу тях....![]()
Въпреки това 2-1 мисля ще ни излъжат.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта