Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот specter » 03 сеп 2019 14:50

koisa написа:
specter написа:Много ще ми е интересно ако в една хипотетична ситуация вземем следващите си 5 мача - Черно море, Славия, мач за купата, Ботев Враца и Лудогорец (с тях и Х става като гости, айде), какви ще са настроенията тук. Дали Хубчев ще бъде обявен за полубог така както сега е сринат със земята уж, че дал указания, които той отрече да е дал... :roll:

Това е задължително да го направи/постигне и без да бъде обявяван за "полубог". В противен случай още преди края на полусезона е много вероятно да започне доиграването и да се готвим я за бараж, я за второ място.

Що, ние в момента за титла ли се готвим? :) Нали не си предствяш, че имаме някаква реална възможност да изместим Лудогорец от първото място? Много би ми се искало да се случи, но реално ни е нужно чудо. За да се случи това, трябва повече те да бъркат, отколкото ние да печелим, а това няма как да стане. В плейофите пак ще ни сгазят всички отбори и толкова. Реалната цел трябва да е второто място тая година, та поне веднъж да спестим баража и като минимум да се опитаме да минем и 2-ри кръг след това в евротурнирите. Както и да натиснем повече за КБ.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 сеп 2019 15:16

specter написа:
koisa написа:
specter написа:Много ще ми е интересно ако в една хипотетична ситуация вземем следващите си 5 мача - Черно море, Славия, мач за купата, Ботев Враца и Лудогорец (с тях и Х става като гости, айде), какви ще са настроенията тук. Дали Хубчев ще бъде обявен за полубог така както сега е сринат със земята уж, че дал указания, които той отрече да е дал... :roll:

Това е задължително да го направи/постигне и без да бъде обявяван за "полубог". В противен случай още преди края на полусезона е много вероятно да започне доиграването и да се готвим я за бараж, я за второ място.

Що, ние в момента за титла ли се готвим? :) Нали не си предствяш, че имаме някаква реална възможност да изместим Лудогорец от първото място? Много би ми се искало да се случи, но реално ни е нужно чудо. За да се случи това, трябва повече те да бъркат, отколкото ние да печелим, а това няма как да стане. В плейофите пак ще ни сгазят всички отбори и толкова. Реалната цел трябва да е второто място тая година, та поне веднъж да спестим баража и като минимум да се опитаме да минем и 2-ри кръг след това в евротурнирите. Както и да натиснем повече за КБ.

Поставените цели пред отбора според СТД-то са борба за титлата и купата. Тоест трябва поне да опитаме и да не изоставаме на повече от 3-4 точки зад Лудогорец до зимата. Ако приключим още октомври-ноември както беше през последните години, то за какво градене на отбор говорим...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 03 сеп 2019 15:53

TristaNNN написа:
sinqkrepost1914 написа:Още от април се знаеше, че Хубчев ще бъде треньор на Левски . Това са 3 месеца, в които той имаше време да реши кои играчи от миналогодишния отбор ще използва , [offtopic]да набележи нови ( той и неговия екип ) и да изготви някакъв план за действие. Имаше време (с помощта на ПК ) да нагоди и преструкторира всичко в клуба по негов вкус, така че да има всички нужни условия, щом той ще бъде човека, на когото ще се залага. Три месеца преди първия мач с Ружомберок. Това е времеви комфорт, с който никой предишен треньор не можеше да се похвали ! На фона на този времеви комфорт, резултатите до момента са разочароващи ! И изобщо не ми се слушат приказки за това как ще изглеждаме през пролетта, през есента или през 2025г, защото това е безкрайна мантра, която си върви вече 10 години и на хората им писна ! Селекцията е провал, с изключения на Миятович, Робърта и Каргас. Записахме най-срамното и унизително отпадане от ЕКТ, от някакви треторазрядни кипъро-испански мангали, които още следващия кръг доволно гушнаха плувката от белгийците. Малко след това, дойде БИрое и ни направи показно на Герена, а онзи ден ''тактика'' не поиска да спечели спечелен мач..Дори няма да споменавам контролата с турските дюнерджии, макар че това си е срам, ако ще мача да е бил на асфалтирания двор в училището пред блока и да сме играли с U17. Няма как да не спомена и грозния мач с Царско Село, който си отиваше към бойко 0-0, с безобразна наша игра. Имаме една победа над Локо и една над Ботве, които в момента играят за бройка. Тази с Витоша изобщо не е показателна. И на фона на всичко това, Петьо изпъква с блестящи коментари в стил Роси след всяка издънка, като първия малоумник. А това, че с къдравата Мартина си правят фелацио вече е ясно на всички. Друго обяснение за този нещастник в син екип няма. Та доволни ли сте от играта, трансферите ( с личното одобрение на ПХ ) и поведението на отбора ? Или чакаме пролетта ?[/offtopic]

Taзи теория е изначално грешна, колега. Не искам да се заяждам с теб и с никой от колегите, но това "Имаше 3 месеца" почва малко да ме дразни, защото не е съвсем правдиво. И ще ти кажа защо. Още през април Хубчев беше треньор на националите, но напусна с ефективна дата 1-ви май. Това е цял един месец, в който е на заплата към БФС-то. Тогава първенствата по Европа бяха в разгара си, но нали се сещаш какво ще стане ако почне да работи в полза на Левски, да го засечат на някой мач в Кипър, Румъния или Сърбия и работодаделите му от "Иван Асен", колкото и безхаберни да са те, го усетят. Да не говорим как щеше да си плюе на доброто реноме с такава постъпка и какви глупости щяхме да слушаме от устите на разни Венцистефановци, Лечковци и останалите тъпанари, които се имат за някакви футболни фактори у нас.
После, има и друго - кой ще е този, който ще работи само за здраве? Хубчев официално беше обявен като треньор някъде в средата на месец май, официалната пресконференция беше в края на същия месец май, но имам спомен, че реално назначението му се водеше от началото на юни. Тоест, до началото на юни няма как да работи за Левски, защото не фигурира из ведомостите, а и никой не работи за здраве в тоя живот. Ти ако знаеш, че почваш официално работа на 1-ви ноември 2019, ще се юрнеш ли още отсега да си чистиш работното място, да го боядисаш или шкапловаш, да си тестваш компютрите и електрониката? При това без да ти се плаща? Малко се съмнявам.
И сега като теглим чертата на всичко, което си изброил какво излиза - треньорът е имал около месец да направи това, за което е обвиняван, че не е сторил. :o Лагери, магери, подготовка за мачовете с Ружомхужом, подготовка и разузнаване на кипърците, тренировки сутрин и вечер, търчане по баирите в Добринище, контроли и т.н. Не сте много коректни с това обвинение "Имаше 3 месеца".

Ясно е, че никой не работи за здраве. Тук става въпрос за друго. След като той самия е бил наясно, че ще получи най-големия шанс в треньорската си кариера до сега, какво лошо има да направи някои леки сондажи предварително ? Да не би това да изгледа мач на Левски в качеството си на нац. селекционер да е забранено ? Едва ли някой го следи като се прибере у тях дали чертае планове за бъдещия си отбор ( Левски ), нищо, че на хартия се води нац. селекционер. Да се изградят някакви връзки и да си обсъдят нещата с ПК. Със сигурност са го направили, но резултата дотук не се вижда. За мен не е ненормално да почне да си подготвя работното място предварително, особено като знае какво го чака, и че ще трябва да лапне голяма лъжица. Това имах предвид. Не казвам, че не го е направил, защото няма как да знам, но на фона на времето (мани ги ведомостите и документите ) , с което технологично разполагаше, дотук резултатите поне мен не ме удовлетворяват !
А пък Венци дебелия и Лечков простия селянин слабо ме вълнуват по какъв начин биха си упражнили импотентната лексика за Левски. Доказани крадци и далавераджии, на които им се дава публичност само защото са грозни и прости. Първия особено често я използва да изпъкне с коментар по Левски, яко го бие комплекса. То за тва и сина му е някъде ..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 03 сеп 2019 16:53

На мен не ми харесва отношението спрямо Перуци. Иска ми се да поиграе срещу Враца и Славия, ама едва ли.
Изображение

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 сеп 2019 17:06

LM10 написа:На мен не ми харесва отношението спрямо Перуци. Иска ми се да поиграе срещу Враца и Славия, ама едва ли.

Още в началото се говореше за Хубчев, че ще разкара Перуци и Костов и ще играе защитно. Много негови адвокати скочиха да развенчават тези "митове", но фактите полека-лека се нареждат.
Както се получава и със селекцията и ангажираността на собственика. Видно е че на г-н Череп не му се дават пари. Тва че гушнал пари от продажба и спестил от заплати си е чисто негов плюс и съответно минус за отбора.
Да видим до края на годината още колко митове ще бъдат потвърдени.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 03 сеп 2019 17:19

LM10 написа:На мен не ми харесва отношението спрямо Перуци. Иска ми се да поиграе срещу Враца и Славия, ама едва ли.

Сложна работа. Вратар справя ли се успешно - не се пипа. Това е кофтито при вратарския пост. Една контузия и след това може повече да не помиришеш титулярното място, ако резервният вратар си грабне шанса, както направи Миятович. Предполагам, че в мача за купата ще пази, но на тоя етап не виждам как би се класирал за повече от това. Освен ако, разбира се, Миятович не почне да прави глупости, в което се съмнявам, а и не го пожелавам.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 сеп 2019 17:51

Добре де, какво му е на Миятов, че се присетихте за Михайлов? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 сеп 2019 18:22

Трябва ли да му има нещо, че да се появи Михайлов на вратата? Между другото, аз съм сред феновете на Миятович. То надали има такива, които не са, де.

Има време и за Ники. Осем кръга едва са изиграни. Дано Божинката не е прав.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 03 сеп 2019 21:13

ChuckNorris написа:
modor написа:Ако Гонзо беше вкарал дузпата срещу БАТЕ...... :lol:

Ако я беше вкарал освен ЦСКА най-вероятно и Лудогорец нямаше да съществува в момента.

Бах мааму, тъс дуспъ завъртя колелото на исорията наобратно! :(

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 сеп 2019 21:19

goshev написа:
ChuckNorris написа:
modor написа:Ако Гонзо беше вкарал дузпата срещу БАТЕ...... :lol:

Ако я беше вкарал освен ЦСКА най-вероятно и Лудогорец нямаше да съществува в момента.

Бах мааму, тъс дуспъ завъртя колелото на исорията наобратно! :(

Ами ако Везалов не си я беше вкарал във вратата преди 6 години, също можеше да прекратим скоропостижно "каузата", а Ники Митов щеше да е легенда на Левски ;)

Върни се в “Левски”