Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот specter » 03 сеп 2019 10:17

ChuckNorris написа:
modor написа:Ако Гонзо беше вкарал дузпата срещу БАТЕ...... :lol:

Ако я беше вкарал освен ЦСКА най-вероятно и Лудогорец нямаше да съществува в момента.

Лудогорец със сигурност нямаше да съществува обаче, ако бяхме спечелили титлата срещу Славия. Щяха да са блед спомен вече... :mrgreen:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 03 сеп 2019 11:09

Знае се, че един от факторите за консолидиране на общност около идентичност е врагът. В условия на смъртна опасност се мобилизират сплотяващи ресурси. Ние това ли да очакваме, за да се обединим около тезата, че всички искаме доброто на Левски, независимо кой какви кривици има. Нима е толкова вдъхновяващ примерът на други.
Не ме тревожи разнобоят тука - той е нормален, защото това е мястото всеки да си каже, каквото има. Тревожат ме все по-празните трибуни. И идеята, че дълбаем постоянно дъното, като че ли като сме на колене, единственото ни спасение е да ни клъцнат главата.
Не знам как вървят делата на клуба и това много не ми харесва. Ако като приключи финансовата година, не ни се покаже неоспоримо, че се стабилизираме и има перспектива след година-две да бъдем спокойни за утрешното, ръководството няма да има никакво оправдание. Засега виждам само едно медийно спокойствие около състоянието ни и знаци в структурирането на отбора, че или нямаме ресурс, или се мисли за побългаряване на състава ни с наши момчета (всъщност аз не съм убеден дали истинската причина за второто не е първото). Хубчев се държи като човек, който знае, че второто е цел, а не следствие. Трябва много време и много усилия да се убедя и аз, че е така ...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 03 сеп 2019 12:23

Eminem написа:Егати... Два мача на седмица им беше много, сега е един и пак са изморени. Копаят камъни преди и след мачове ли ?
Тогава да играят през три месеца, пък дано да изчезне умората.
пОснах сълзъ за нечовешките условия на футболистите ни. Дори в Англия играят по-рядко.

Сигурно търчат като изоглавени. Сега ще им стопи лагерите в Добринище и ще се върнат грохнали. И Морето ще ни врътнат един хикс следващия кръг

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 03 сеп 2019 12:55

Още от април се знаеше, че Хубчев ще бъде треньор на Левски . Това са 3 месеца, в които той имаше време да реши кои играчи от миналогодишния отбор ще използва , да набележи нови ( той и неговия екип ) и да изготви някакъв план за действие. Имаше време (с помощта на ПК ) да нагоди и преструкторира всичко в клуба по негов вкус, така че да има всички нужни условия, щом той ще бъде човека, на когото ще се залага. Три месеца преди първия мач с Ружомберок. Това е времеви комфорт, с който никой предишен треньор не можеше да се похвали ! На фона на този времеви комфорт, резултатите до момента са разочароващи ! И изобщо не ми се слушат приказки за това как ще изглеждаме през пролетта, през есента или през 2025г, защото това е безкрайна мантра, която си върви вече 10 години и на хората им писна ! Селекцията е провал, с изключения на Миятович, Робърта и Каргас. Записахме най-срамното и унизително отпадане от ЕКТ, от някакви треторазрядни кипъро-испански мангали, които още следващия кръг доволно гушнаха плувката от белгийците. Малко след това, дойде БИрое и ни направи показно на Герена, а онзи ден ''тактика'' не поиска да спечели спечелен мач..Дори няма да споменавам контролата с турските дюнерджии, макар че това си е срам, ако ще мача да е бил на асфалтирания двор в училището пред блока и да сме играли с U17. Няма как да не спомена и грозния мач с Царско Село, който си отиваше към бойко 0-0, с безобразна наша игра. Имаме една победа над Локо и една над Ботве, които в момента играят за бройка. Тази с Витоша изобщо не е показателна. И на фона на всичко това, Петьо изпъква с блестящи коментари в стил Роси след всяка издънка, като първия малоумник. А това, че с къдравата Мартина си правят фелацио вече е ясно на всички. Друго обяснение за този нещастник в син екип няма. Та доволни ли сте от играта, трансферите ( с личното одобрение на ПХ ) и поведението на отбора ? Или чакаме пролетта ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 сеп 2019 13:10

koisa написа:Хехе и какво излиза от някои коментари? Нашименто владеел средата на терена и без него крах. :lol: Доста несериозно оправдание... Та този играч не го брояхме за жив до онзи ден, а някои дори Фалшименто го наричаха. Ама сега, ако не се бил контузил сме щели да бием. Хора, ние се прибрахме в глуха защита далеч преди контузията на Нашименто. Дори така започнахме мача. Просто головете ни дадоха крила за 15-20 минути и после пак страхът взе превес. Онези да нямат Иниеста и Пирло в средата, че чак толкова да ни вземат центъра. Бикел и Малинов срещу Тиам, Райнов и Нашименто/Юруков. Всичко лошо дойде от глухото прибиране в защита.
Само че тренера казва, че не е давал подобно указание. :roll:
От което следва, че или възможностите на играещите сини в този мач са си толкова, или онези са ни принудили да се приберем отзад.
Нашименто беше важен до толкова, че поемаше топката без тя да отскача на метър-два от крака му и пасът след това беше точен.
Нещо, което не можем да кажем за Тиам, Райнов и Юруков.
А когато ти се отнема топката в центъра, след това ти се налага да се браниш.
И когато това "упражнение" се повтаря и пак и пак, при всеки опит да изнесем топката, е мисля, видяхме ефекта.
Ето защо се изтъква излизането на Нашименто.
Португалеца не правеше нищо извънземно, да, правеше съвсем простички неща, но ги правеше добре.
След неговото излизане нямаше кой да поема топката "на крак" и само изритвахме напред с надеждета Найджъл или Пау да се доберат до нея.

Индивидуалните грешки са част от всяка тактика и схема.
Няма гаранция, че "тики-такайки", нямаше да ни ушият с нЕкоя контра.
За мен донякъде е добре, че грешките са индивидуални, тоест, поправими са.
Ако бяха отборни, тогава щяхме да имаме голям проблем.

Междудругото, до преди неразбирателството между Миятович и гърка, мачът много приличаше на този с Локо Пд. Онзи мач си го взехме със същата тактика, но нямаше индивидуална грешка ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 03 сеп 2019 13:17

Много ще ми е интересно ако в една хипотетична ситуация вземем следващите си 5 мача - Черно море, Славия, мач за купата, Ботев Враца и Лудогорец (с тях и Х става като гости, айде), какви ще са настроенията тук. Дали Хубчев ще бъде обявен за полубог така както сега е сринат със земята уж, че дал указания, които той отрече да е дал... :roll:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 сеп 2019 13:21

specter написа:Много ще ми е интересно ако в една хипотетична ситуация вземем следващите си 5 мача - Черно море, Славия, мач за купата, Ботев Враца и Лудогорец (с тях и Х става като гости, айде), какви ще са настроенията тук. Дали Хубчев ще бъде обявен за полубог така както сега е сринат със земята уж, че дал указания, които той отрече да е дал... :roll:
Не си ли спомняш какво беше при Роси ? :lol:
Бием 2-3 мача - Шампиони !
Паднем или направим реми - Менте ! :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 03 сеп 2019 13:25

Хубчев не е виновен, просто малшанс с контузиите и пускането на некадърни играчи в игра. Мисля, че още следващия мач ще обори критиците с победа над Черно море!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 сеп 2019 14:39

specter написа:Много ще ми е интересно ако в една хипотетична ситуация вземем следващите си 5 мача - Черно море, Славия, мач за купата, Ботев Враца и Лудогорец (с тях и Х става като гости, айде), какви ще са настроенията тук. Дали Хубчев ще бъде обявен за полубог така както сега е сринат със земята уж, че дал указания, които той отрече да е дал... :roll:

Това е задължително да го направи/постигне и без да бъде обявяван за "полубог". В противен случай още преди края на полусезона е много вероятно да започне доиграването и да се готвим я за бараж, я за второ място.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 сеп 2019 14:47

sinqkrepost1914 написа:Още от април се знаеше, че Хубчев ще бъде треньор на Левски . Това са 3 месеца, в които той имаше време да реши кои играчи от миналогодишния отбор ще използва , [offtopic]да набележи нови ( той и неговия екип ) и да изготви някакъв план за действие. Имаше време (с помощта на ПК ) да нагоди и преструкторира всичко в клуба по негов вкус, така че да има всички нужни условия, щом той ще бъде човека, на когото ще се залага. Три месеца преди първия мач с Ружомберок. Това е времеви комфорт, с който никой предишен треньор не можеше да се похвали ! На фона на този времеви комфорт, резултатите до момента са разочароващи ! И изобщо не ми се слушат приказки за това как ще изглеждаме през пролетта, през есента или през 2025г, защото това е безкрайна мантра, която си върви вече 10 години и на хората им писна ! Селекцията е провал, с изключения на Миятович, Робърта и Каргас. Записахме най-срамното и унизително отпадане от ЕКТ, от някакви треторазрядни кипъро-испански мангали, които още следващия кръг доволно гушнаха плувката от белгийците. Малко след това, дойде БИрое и ни направи показно на Герена, а онзи ден ''тактика'' не поиска да спечели спечелен мач..Дори няма да споменавам контролата с турските дюнерджии, макар че това си е срам, ако ще мача да е бил на асфалтирания двор в училището пред блока и да сме играли с U17. Няма как да не спомена и грозния мач с Царско Село, който си отиваше към бойко 0-0, с безобразна наша игра. Имаме една победа над Локо и една над Ботве, които в момента играят за бройка. Тази с Витоша изобщо не е показателна. И на фона на всичко това, Петьо изпъква с блестящи коментари в стил Роси след всяка издънка, като първия малоумник. А това, че с къдравата Мартина си правят фелацио вече е ясно на всички. Друго обяснение за този нещастник в син екип няма. Та доволни ли сте от играта, трансферите ( с личното одобрение на ПХ ) и поведението на отбора ? Или чакаме пролетта ?[/offtopic]

Taзи теория е изначално грешна, колега. Не искам да се заяждам с теб и с никой от колегите, но това "Имаше 3 месеца" почва малко да ме дразни, защото не е съвсем правдиво. И ще ти кажа защо. Още през април Хубчев беше треньор на националите, но напусна с ефективна дата 1-ви май. Това е цял един месец, в който е на заплата към БФС-то. Тогава първенствата по Европа бяха в разгара си, но нали се сещаш какво ще стане ако почне да работи в полза на Левски, да го засечат на някой мач в Кипър, Румъния или Сърбия и работодаделите му от "Иван Асен", колкото и безхаберни да са те, го усетят. Да не говорим как щеше да си плюе на доброто реноме с такава постъпка и какви глупости щяхме да слушаме от устите на разни Венцистефановци, Лечковци и останалите тъпанари, които се имат за някакви футболни фактори у нас.
После, има и друго - кой ще е този, който ще работи само за здраве? Хубчев официално беше обявен като треньор някъде в средата на месец май, официалната пресконференция беше в края на същия месец май, но имам спомен, че реално назначението му се водеше от началото на юни. Тоест, до началото на юни няма как да работи за Левски, защото не фигурира из ведомостите, а и никой не работи за здраве в тоя живот. Ти ако знаеш, че почваш официално работа на 1-ви ноември 2019, ще се юрнеш ли още отсега да си чистиш работното място, да го боядисаш или шкапловаш, да си тестваш компютрите и електрониката? При това без да ти се плаща? Малко се съмнявам.
И сега като теглим чертата на всичко, което си изброил какво излиза - треньорът е имал около месец да направи това, за което е обвиняван, че не е сторил. :o Лагери, магери, подготовка за мачовете с Ружомхужом, подготовка и разузнаване на кипърците, тренировки сутрин и вечер, търчане по баирите в Добринище, контроли и т.н. Не сте много коректни с това обвинение "Имаше 3 месеца".
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”