efbet Лига: ЦСКА-София(София) - Левски (София) / 01.09.2019, 17:45

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
111
28%
Х
61
15%
2
230
57%

Общо гласове: 402

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Re: efbet Лига: ЦСКА-София(София) - Левски (София) / 01.09.2019, 17:45

Мнениеот sinqkrepost1914 » 02 сеп 2019 10:36

drvasko98 написа:
gzagorov написа:Аз мисля, че въпреки всичко, този отбор на "Левски" има потенциал да се бори за нещо, стига занапред да се опазват от контузии и картони. Вижда се, че при двама контузени основни играчи преди и още двама по време на мача, стойността на играта спада драстично и късата резервна скамейка си казва думата в решителни срещи. Младите нямат (все още) психиката (а може би и още нещо) да се намесват в такива случаи.

Интересно играта на Барселона с дългата скамейка без Меси и Суарес каква е? Просто коментар. Иначе нормален мач и резултат. Прости фенове (не този, който цитирам) които пишат тук, големи спецове.

Tи ли беше тоя, дето писа, че си отишъл на мач с Берое за пръв път от 2012 ? Годината може и да я бъркам.
Така, че не раздавай квалификации за хората, които си изпържиха вчера главите в жегата и подкрепяха отбора, като изказват мнение, а ти най-вероятно отново си си мирисал краката на дивана ..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 02 сеп 2019 10:42

Тая сутрин още повече ме е яд за изпуснатия мач. Онея са толкова безсмислен и слаб отбор, че не е истина какъв шанс изпуснахме да ги изклатим с поне още 2-3 гола и да дадем старт на масовото разприпознаване. Кому беше нужно това прибиране на 20-тия метър със самото начало на второто полувреме, предполагам отговор няма да получим никога. Както и защо беше нужно... Тоя Х го усещам като загуба и така и си го броя. Още повече ме беше яд веднага след мача снощи като им гледах ненормалната радост сякаш са станали шампиони. Дори те не си вярваха, ебати, че могат да направят нещо различно в тоя мач от това да им бъдат блъскани още голове. И вместо в момента да се наслаждаваме на оранжеви циркове, оставки и разприпознаване, ние ги съживихме и им дадохме силички да продължават в първенството. Много, много жалко.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 02 сеп 2019 10:44

На тирейци играта им се крепеше само от едни центрирания и дебнене за грешки в защита именно при центриранията. А, ние какво направихме? Прибрахме се отзад да пазим резултата и оставихме да ни засипят с центрирания докато някой не сгреши. :oops: Велика тактика, велико провеждане на мач. После ни били виновни други неща...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 сеп 2019 10:55

Снощи гледах СлаБия, но със син екип. Вместо да си играем играта като срещу Локото, като бъдем агресивни по всяка точка на терене, решихме да сме тактици при 2:0. Няма нищо по глупаво да приемеш предал се отбор в своята половина. Ако отбора се е прибрал да пази преднината без разрешението на Хубчев, означава, че футболистите не слушат треньора си, което пак не говори добре за "специалиста".
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 02 сеп 2019 10:57

specter написа:Тая сутрин още повече ме е яд за изпуснатия мач. Онея са толкова безсмислен и слаб отбор, че не е истина какъв шанс изпуснахме да ги изклатим с поне още 2-3 гола и да дадем старт на масовото разприпознаване. Кому беше нужно това прибиране на 20-тия метър със самото начало на второто полувреме, предполагам отговор няма да получим никога. Както и защо беше нужно... Тоя Х го усещам като загуба и така и си го броя. Още повече ме беше яд веднага след мача снощи като им гледах ненормалната радост сякаш са станали шампиони. Дори те не си вярваха, ебати, че могат да направят нещо различно в тоя мач от това да им бъдат блъскани още голове. И вместо в момента да се наслаждаваме на оранжеви циркове, оставки и разприпознаване, ние ги съживихме и им дадохме силички да продължават в първенството. Много, много жалко.

Напълно споделям яда ти и мнението ти!!! Изпусната победа - мача се раздели на две полувремена, но кому беше нужно ние да си свалим гащите второто, след като се видя първото че нямаха смислена атака и удар ... За мен лично Хуби и Юрука изгубиха две точки вчера .... А играта на тиретата с 200 центрирания на мач изобщо няма да я коментирам ....
Просто можеше вчера да си ги бием с лекота - за самочувствие, за респект и за да затвърдим нашите псевдо-амбиции ... Тази година можеше поне 2ри да сме с лекота и да не се налага да сме пак на бараж ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 сеп 2019 10:57

Двама страхливи треньора, динамичен двубой, много голове. Футболна анти-логика. :lol:

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 02 сеп 2019 10:58

koisa написа:На тирейци играта им се крепеше само от едни центрирания и дебнене за грешки в защита именно при центриранията. А, ние какво направихме? Прибрахме се отзад да пазим резултата и оставихме да ни засипят с центрирания докато някой не сгреши. :oops: Велика тактика, велико провеждане на мач. После ни били виновни други неща...

Хуби на 1во място, Юрука на 2ро място и Каргас на 3то място!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 сеп 2019 10:58

bilyaletdinov написа:Айде само ми обяснете как щяха да ни вкарат, ако не беше индивидуалната грешка на Каргас? Стават такива неща.

Айде айде...последните ви две победи кви бяха?То при вас ''стана'' даже и на два пъти последователно.
Ближете раните там,взимате си поуки и до следващия мач.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 02 сеп 2019 11:04

delqnski47 написа:Ближете раните там,взимате си поуки и до следващия мач.

Ама на пловдивското дерби имаше по хубави мацки!! :lol: Е тука вече съм рабирач :lol: :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 сеп 2019 11:10

Някой може ли да ми обясни положението с Холмс? В смисъл, защо не е титлуяр, ако е готов за игра? За мен Каргас не е за "Левски". Не е за отбор с амбициите на "Левски", каквито и да са те. Влага се пичът в мачовете и не се крие, това ми харесва много (и в тази връзка би бил нелоша алтернатива за резерва), но е много рисков и направи и други грешки вчера, но бе покрит от Живко и Рейш.

Иначе, помнете ми думата - Насиру ще е фактор в "Левски". Но вероятно не и при Хубчев.

Върни се в “Левски”