Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот tatusindo » 02 сеп 2019 10:42

Изпуснахме 2 точки и това е факт!!! Спечелен мач - като игрови ритъм и положения, и второто полувреме просто се видя, че при Хуби няма план Б!!! Контузва се Нашименто и край - нямаме адекватен заместник е видимо - ми смени схемата ...
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 сеп 2019 10:50

Между другото и Петрович си о$ра мача, не знам дали забелязахте.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 02 сеп 2019 10:52

metodito написа:Между другото и Петрович си о$ра мача, не знам дали забелязахте.

Забелязахме, но това нас не ни касае... Все пак Хубчев ни е треньор, а не Петрович!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

На линия
ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 02 сеп 2019 10:55

tatusindo написа:Изпуснахме 2 точки и това е факт!!! Спечелен мач - като игрови ритъм и положения, и второто полувреме просто се видя, че при Хуби няма план Б!!! Контузва се Нашименто и край - нямаме адекватен заместник е видимо - ми смени схемата ...

Както и да смениш схемата на игра ти трябва халф който да умее да задържи топката и при нужда да даде ход на зараждаща атака. В отбора има двама такива футболисти - Нашименто и Мазурек. Какво правим тогава? Хубчев му стана вече неудобно да отговаря на "пожарникарски" въпроси относно допълнителна селекция и поради тази причина казва че селекцията е приключила?
При всички положения ако не бе контузията на Нашименто не се виждаше начин по който можем да загубим този мач , но понеже тук изобилстват професори по футбол - всички те виждат причина в треньора?

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 02 сеп 2019 11:00

ikar написа:
tatusindo написа:Изпуснахме 2 точки и това е факт!!! Спечелен мач - като игрови ритъм и положения, и второто полувреме просто се видя, че при Хуби няма план Б!!! Контузва се Нашименто и край - нямаме адекватен заместник е видимо - ми смени схемата ...

Както и да смениш схемата на игра ти трябва халф който да умее да задържи топката и при нужда да даде ход на зараждаща атака. В отбора има двама такива футболисти - Нашименто и Мазурек. Какво правим тогава? Хубчев му стана вече неудобно да отговаря на "пожарникарски" въпроси относно допълнителна селекция и поради тази причина казва че селекцията е приключила?
При всички положения ако не бе контузията на Нашименто не се виждаше начин по който можем да загубим този мач , но понеже тук изобилстват професори по футбол - всички те виждат причина в треньора?

Абе при всички положения - смяната на Нашименто с Юрука, при наличието вече на Райнов и Тиам беше най-безсмисленото нещо от Хуби!! Ние сами дадохме инициативата на отбор без идея как да ни атакува - и те направиха това което може да се направи - 200 изипани топки и две грешки - два гола!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

На линия
ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 02 сеп 2019 11:07

Друже кажи КОЙ ?Нима не виждаш че на практика той варира и оперира с 14-15футболисти? Ако ти смяташ, както някъде прочетох че Чандъров бил алтернатива на Нашименто, то аз дълбоко се съмнявам?
Някак всички виждат че липсва дълбочина на състава и говорим за допълнителна селекция, но като кибиците в таблата при всеки неуспех желаят разстрел на треньора..........Еми този филм го гледаме вече 10години?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 сеп 2019 11:10

До колкото си спомням на 08.09 изтичат 100 -те дни на Хубчев. Така, че давайте. :)
Лично аз съм раздвоен от поведението му при ръководенето на мачовете и от тактиките, които избира. Поради това загубихме около 5 точки до сега.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 02 сеп 2019 11:12

ikar написа:Друже кажи КОЙ ?Нима не виждаш че на практика той варира и оперира с 14-15футболисти? Ако ти смяташ, както някъде прочетох че Чандъров бил алтернатива на Нашименто, то аз дълбоко се съмнявам?
Някак всички виждат че липсва дълбочина на състава и говорим за допълнителна селекция, но като кибиците в таблата при всеки неуспех желаят разстрел на треньора..........Еми този филм го гледаме вече 10години?

Пуска Алар и заиграваме 4-4-2 или връща Робърта под Алар, понеже е по-повратлив и си продължава 4-3-3 .... И в случая само да кажа - да Чандъров беше по-добра опция от Юрука ...

На линия
ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 02 сеп 2019 11:17

realno написа:До колкото си спомням на 08.09 изтичат 100 -те дни на Хубчев. Така, че давайте. :)
Лично аз съм раздвоен от поведението му при ръководенето на мачовете и от тактиките, които избира. Поради това загубихме около 5 точки до сега.

Лудогорец загубиха повече, при това при входяща селекция 4,3милиона Евро в момента искат да вземат бек за 1,5мил.Е. Ние искаме, не само да сме равностойни, но и по-добри на база на КАКВО?

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 02 сеп 2019 11:22

koisa написа:
THE G.A.M.E написа:Ся сериозно ...

Някой виждаше ли тези как ще вкарат, до преди глупавото неразбиране между Каргас и Милан ? :roll:
Аз лично не виждах... Даже онези изглеждаха жалки.
Тоест, тактиката е била правилна, но изпълнението от нЕкои единици - не съвсем.

Напротив! Точно това доказва, че тактиката не е била правилна. Когато оставяш противника да играе почти цял мач на твоята врата е ясно, че от толкова много центрирания при 1-2 все ще се допусне грешка. И точно така стана... Няма как да очакваме, че Каргас, или който и да било друг ще е безгрешен 90 минути. когато е под постоянен натиск. Смея да твърдя, че тези с нищо не са по-силни от Локо Пд и просто трябваше да направим това, което направихме предния мач. А, там дори ги нямаше Тиам и Нашименто.

При това изпадане в тотална глуха защита и Върджил Ван Дайк може да сгреши. То същност и гршките са почти неизбежни при подобна тактика.

Върни се в “Левски”