ВЕЧНОТО ДЕРБИ НА БЪЛГАРИЯ! ЦСКА - "Левски"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Прогноза за мача.

а)Победа за ЦСКА.
92
33%
б)Категорична победа за ЦСКА.
26
9%
в)Равен.
38
14%
г)Загуба за ЦСКА.
124
44%

Общо гласове: 280

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: ВЕЧНОТО ДЕРБИ НА БЪЛГАРИЯ! ЦСКА - "Левски"

Мнениеот damyanov1963 » 02 сеп 2019 10:09

Red_Neck написа:
CaptainBertorelli написа:Мислех да си напиша мнението за мача, но ще го оставя за утре. Тук се обсъждат министри от 70-те, при подуенци кирилица и глаголица. Явно всички превъртяха днес!

Факт!
... иначе, всичко е поносимо, когато завършва така:
Изображение
;) :mrgreen:

Ами явно мача не е бил толкова интересен.
Поне да го бяха разделили на по 1:1 за едно полувреме.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 сеп 2019 10:17

hydetoshi написа:Според мен мача беше ОК! Имаме основен проблем с 2 поста - Черни и Соу. Реално мача беше 2-3:0 за ЦСКА. На Левски им върза още на първата атака,после кошмарна грешка на Черни,което наклони сериозно везните и беше нормално да има 10-15 минути смут в отбора. После се видя,че надиграхме сините и беше напълно реално да се стигне до пълен обрат. Заслуга за това има разбира се Люпко,така че не виждам за какво го плюят всички.

Пълен обрат е когато стигнеш до победа, както Левски го е правил на няколко пъти с/у вас, че даже един път стигна и до 4:2 и то насред Армията. Когато се добереш само до равенство е частичен обрат :idea:
И си "оправете" тия два поста, че вместо да ни биете с 2-3 на нула, сега се радвате на равен.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 сеп 2019 10:35

damyanov1963 написа:
hydetoshi написа:Според мен мача беше ОК! Имаме основен проблем с 2 поста - Черни и Соу. Реално мача беше 2-3:0 за ЦСКА. На Левски им върза още на първата атака,после кошмарна грешка на Черни,което наклони сериозно везните и беше нормално да има 10-15 минути смут в отбора. После се видя,че надиграхме сините и беше напълно реално да се стигне до пълен обрат. Заслуга за това има разбира се Люпко,така че не виждам за какво го плюят всички.

Пълен обрат е когато стигнеш до победа, както Левски го е правил на няколко пъти с/у вас, че даже един път стигна и до 4:2 и то насред Армията. Когато се добереш само до равенство е частичен обрат :idea:
И си "оправете" тия два поста, че вместо да ни биете с 2-3 на нула, сега се радвате на равен.

Дамянов прочети по-внимателно коментара на колегата и тогава му чети лекции.Цитирам...БЕШЕ напълно реално ДА НАПРАВИМ обрат....надявам се да си ме разбрал.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 сеп 2019 11:21

Бях се зарекъл да не коментирам, .... ама ;)
Първо, при положение, че сме стигнали дотам Дани Младенов да ни вкарва 2 на Армията, няма как да очакваме сухи мрежи в подобни мачове ;)
Нямам идея чия е вината за 14565679 различни формации на защитата от началото на сезона и дали това рефлектира върху синхрона в тази зона, но .... В ЗАЩИТА СМЕ ЛЕШ!
Справяме се само когато играем с 5 отзад и Малинов+Бикел пред тях ;)
При положение, че сме в състояние да получим гол от всяка полу-атака, всяка стратегия за провеждане на мач заминава в канала.
Конкретно за този мач - при първия гол имаше 3 последователни грешки: Първо Турицов цяла вечност не се реши да атакува Горанов на тъча (все едно срещу него е Меси), въпреки, че Бикел бе много близо и готов да го подсигури, после Малинката аристократично изгледа как Паулиньо се включва зад гърба му и накрая Занев, озовал се с двама в зоната си, тръгна да атакува балонно центриране зад дузпата и си остави човека.
При втория гол всичко започна с идиотския шпагат на Занев за нарушението, после някой беше решил, че тапата Бикел може да пази персонално Райнов при статични положения, а Черни за пореден път показа, че е крайно несигурен при излизания.

Тиаго ще продължи да играе на ниво веднъж на 3 мача, докато е оставен без алтернатива!
В момента разполагаме със следните вътршни халфове: Бикел, Малинов, ПИНТО, Тиаго + Антов(с 2 мача на кръст от началото на сезона и оставен извън групата в половината мачове :!: ) и русначето (с голееееееми условности).
.. и ако теглим чертата, имаме 4-ма нападатели за една позиция, 6-7 крила/външни за 2 позиции и 4 халфа за 3 позиции :!:

Та въпросът ми към г-н Консултанта е много елементарен: За каква схема е правена селекцията и колко дълго ще издържат Бикел, Тиаго и Малинката?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 02 сеп 2019 11:26

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:

Дамянов прочети по-внимателно коментара на колегата и тогава му чети лекции.Цитирам...БЕШЕ напълно реално ДА НАПРАВИМ обрат....надявам се да си ме разбрал.

+1
Arsenal- a new era begins ! Again!...

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 02 сеп 2019 11:40

- След тоя мач, Чорбаджийски, Лясков и Ст.Атанасов започнаха да ми липсват.
- Дано червения картон на дедо важи поне до края на шампионата.
- Стига аванти към Соу и ленивия Тиаго.

ПП. Изпуснахме мач срещу някакви полуаматьори (ако въобще има такова животно), не бъркайте с полупрофесионалисти!

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 02 сеп 2019 12:12

Ще започна от това, което ми хареса. Гледам съзнателно футбол от над 30 години и нямам спомен, подуенци да са ни повели с два ранни гола, а ние да се вдигнем. Виж, обратното съм го гледал няколко пъти.
Според мен тактиката на Дедо беше, първото поне да не пуснем гол, а второто да натиснем. Подуенци тичаха като коне в първите си мачове, съвсем нормално вече спадат гумите.
Две безобразни колективни грешки в защита и нещата тръгнаха в кофти посока. Ако някой в това ръководство има капка мозък, Бодуров и Пинто ще бъдат върнати. Като добавим и Енрике, нещата биха могли да изглеждат значително по-добре.
Хайл Мусолини

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 02 сеп 2019 12:36

Red_Neck написа:

Бях се зарекъл да не коментирам, .... ама ;)
Първо, при положение, че сме стигнали дотам Дани Младенов да ни вкарва 2 на Армията, няма как да очакваме сухи мрежи в подобни мачове ;)
Нямам идея чия е вината за 14565679 различни формации на защитата от началото на сезона и дали това рефлектира върху синхрона в тази зона, но .... В ЗАЩИТА СМЕ ЛЕШ!
Справяме се само когато играем с 5 отзад и Малинов+Бикел пред тях ;)
При положение, че сме в състояние да получим гол от всяка полу-атака, всяка стратегия за провеждане на мач заминава в канала.
Конкретно за този мач - при първия гол имаше 3 последователни грешки: Първо Турицов цяла вечност не се реши да атакува Горанов на тъча (все едно срещу него е Меси), въпреки, че Бикел бе много близо и готов да го подсигури, после Малинката аристократично изгледа как Паулиньо се включва зад гърба му и накрая Занев, озовал се с двама в зоната си, тръгна да атакува балонно центриране зад дузпата и си остави човека.
При втория гол всичко започна с идиотския шпагат на Занев за нарушението, после някой беше решил, че тапата Бикел може да пази персонално Райнов при статични положения, а Черни за пореден път показа, че е крайно несигурен при излизания.

Тиаго ще продължи да играе на ниво веднъж на 3 мача, докато е оставен без алтернатива!
В момента разполагаме със следните вътршни халфове: Бикел, Малинов, ПИНТО, Тиаго + Антов(с 2 мача на кръст от началото на сезона и оставен извън групата в половината мачове :!: ) и русначето (с голееееееми условности).
.. и ако теглим чертата, имаме 4-ма нападатели за една позиция, 6-7 крила/външни за 2 позиции и 4 халфа за 3 позиции :!:

Та въпросът ми към г-н Консултанта е много елементарен: За каква схема е правена селекцията и колко дълго ще издържат Бикел, Тиаго и Малинката?

Не помня дали с теб бяхме стигнали до съгласието мачът Зоря - ЦСКА да го "пишем" на Люпко?! Няма значение, сега му "пиша" още един мач! Не може да ме убеди, че Гълъбов е по-добър, а и по-бърз от Томаш...виж, по-висок е! АКО е така, то тогава какво прави Томаш в отбора, че и го купихме?! Занев вече НЕ е ляв бек - няма нужната скорост, годинките му са в повече, напълно нормално е да се преквалифицира в ЦЗ! Или ако играе бек, задължително пред него да има още един - Жеферсон! Да приемем, че Жеферсон има контузия ( треньорска, истинска или "по договор" ), добре, но ти само преди няколко седмици взимаш ляв бек - логично е той да замести контузения! Видя се, че се справя. Турицов отново е без алтернатива отдясно, инак отляво взимаме играчи?! Шъ му....но излязохме със защита, с която не сме играли никога и с огромни проблеми отляво - и на левия ЦЗ, и на бека! И е нормално при първите две сериозни атаки, просто тази защита да рухне! При първия гол за Занев си казал, но аз после видях, че Гълъбов покрива засадата след подаването с глава на синия! Гледах внимателно - Албентоса пази Робърта, но понеже е "дърво", ама научено "дърво", хитро го оставя в засада, но без да се отделя от него! Докато Гълъбчето си пърха на границата на вратарското, в ничия земя, пазейки...никой. За втория гол не съм склонен да обвинявам Черни, просто се получи гадно - Райнов скача на метър пред него, не видя добре топката и реагира късно. После ни извади, при другото положение на Робърта, както и през второто, при 2:1! Продължават мъките на Соу - как пък никой не разбра, че не е играч , който да умее да играе с гръб към вратата?!? Имам повече надежди за новия Юрич, той умее това, надявам се след паузата да го видим и него! Чест му прави на Крушовицата, че на почивката си "призна" грешките с двете смени, но нали се сещате какво щеше да е , ако на сините им беше влязло третото положение?! А за селекцията си прав, само крилата по-малко ги броя - Кери, Соломон, Митков и Енрике - 4-ма за две позиции, поносимо е! А Давидов е по-скоро зад нападателя, алтернатива на Тиаго, отколкото крило. Но нямаме алтернативи на десния бек и на вратарския пост ( шъ мъ прощава Бусато )! Яд ме е, че не показахме нищо смислено срещу отбор, който показа....същото! Но инак центрирахме като откачени....нацентрирахме се :) О, забравих - и за още един пост нямаме алтернатива, а трябва да имаме - Дедо да си гледа старините вече, срещу Зоря приех, но за вчера...Алкохолът не прощава!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 02 сеп 2019 12:42

CaptainBertorelli написа:Ще започна от това, което ми хареса. Гледам съзнателно футбол от над 30 години и нямам спомен, подуенци да са ни повели с два ранни гола, а ние да се вдигнем. Виж, обратното съм го гледал няколко пъти.
Според мен тактиката на Дедо беше, първото поне да не пуснем гол, а второто да натиснем. Подуенци тичаха като коне в първите си мачове, съвсем нормално вече спадат гумите.
Две безобразни колективни грешки в защита и нещата тръгнаха в кофти посока. Ако някой в това ръководство има капка мозък, Бодуров и Пинто ще бъдат върнати. Като добавим и Енрике, нещата биха могли да изглеждат значително по-добре.

Да, показахме дух, благодарение и на публиката. Обаче за тактиката не съм сигурен - до головете им ние бяхме тези, които се опитваха да играят. Щеше да ми е много любопитно ако Албентоса беше вкарал в 78-ма, а не в 88-та, но така е било писано.
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 сеп 2019 13:43

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:

Разбрах ви и двамата - да се добереш до равенство в края на мача означава, че е било напълно реално да направиш пълен обрат.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “ЦСКА”