efbet Лига: ЦСКА-София(София) - Левски (София) / 01.09.2019, 17:45

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
111
28%
Х
61
15%
2
230
57%

Общо гласове: 402

goshev
Контакти:

Re: efbet Лига: ЦСКА-София(София) - Левски (София) / 01.09.2019, 17:45

Мнениеот goshev » 01 сеп 2019 22:01

Thsmith написа:
gzagorov написа:
Thsmith написа:Преди малко мернах кадри в новините и ми направи впечатление, че имената на екипите са изписани на кирилица :lol:
Кой измисли тази дивотия и от кога е? Все едно гледам екип на някое заводско отборче...

"Кой измисли тази дивотия и от кога е?"
Климент Охридски, през IX - X век :!:

Съмнява ме Климент да е измислил екипа и глупавия начин да се изкараш родолюбец с такива работи. Също както Римляните не са измислили досегашните ни екипи.

goshev написа:
Thsmith написа:Преди малко мернах кадри в новините и ми направи впечатление, че имената на екипите са изписани на кирилица :lol:
Кой измисли тази дивотия и от кога е? Все едно гледам екип на някое заводско отборче...

Всички отбори играещи в нашите първенства трябва да са така, а твоята коплексащина си я запази за себе си.

мда и един надпис "България на три морета" да сложат за да може някой да избива комплекс за малоценност.

За мен е супер грозно такава шарения. Латински надписи, надписи на кирилица и имена като "Робърта" написани на кирилица.

В България официалния език е българския и писменост е кирилицата.Тъпизмите с трите морета не знам какво общо има с това, че в България се пише на кирилица.Много те притеснява Робърта на кирилица, ама нямаш такива за Тупузаков, Чорбаджийски или Карагьозов на латиница.Разбирам комплекса ти за малоценност, че не си роден в някоя от "велеките" колониални "сили", но това е положението.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 01 сеп 2019 22:05

alexdb написа:
specter написа:Доста съм разочарован от развитието на мача. Вместо да бъдат сгазени, те стигнаха до Х. Не знам какво и защо се случи, но... Сами си преебахме мача, за съжаление, но пък потенциал в отбора определено има! Само Левски и гледаме напред към следващите.

Точно обратното се видя - че потенциала на отбора е толкова. И ще става по-зле. Къса скамейка, липса на равностойни смени. Днес Тиам и Нашименто излязоха контузени и резонно нямаше кой да ги замени. А като знам какво е положението на двата фланга в защита ако Горанов или Миланов сео контузят или бъдат наказани и там увисваме. Напред като гледам нещата са подобни. Тоя Насируту не е в час и ще влезе ли някога може да се гадае. Ако Поулиньо даде фира (което е доста вероятно предвид, че е най-ритания футболист) напред нещата ще станат също зле.
Дотук Божков взе едни пари за Мариани и толкова. Ако до края на трансферния прозорец Левски не привлече някой по-качествен футболист на критична позиция не виждам добри перспективи. До зимата сезона вече ще ни е обезсмислен.

Различни неща коментираш в момента. С това, което си написал съм абсолютно съгласен. Аз говоря за това, че тези футболисти и този отбор имат потенциал и се вижда. И точно това е, че ако "оправим" късата скамейка през зимния трансферен прозорец и съответно имаме равностойни смени , може и да се получат нещата. Тоя трансферен прозорец повече трансфери няма да има - не знам защо се надяваш на нещо. Трябва да си изиграем тоя полусезон с тоя и да се надяваме да задържим интригата максимално дълго, пък зимата дано се надгражда.
Последна промяна от specter на 01 сеп 2019 22:06, променено общо 1 път.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 сеп 2019 22:05

goshev написа:
Thsmith написа:
gzagorov написа:

Съмнява ме Климент да е измислил екипа и глупавия начин да се изкараш родолюбец с такива работи. Също както Римляните не са измислили досегашните ни екипи.

goshev написа:

Всички отбори играещи в нашите първенства трябва да са така, а твоята коплексащина си я запази за себе си.

мда и един надпис "България на три морета" да сложат за да може някой да избива комплекс за малоценност.

За мен е супер грозно такава шарения. Латински надписи, надписи на кирилица и имена като "Робърта" написани на кирилица.

В България официалния език е българския и писменост е кирилицата.Тъпизмите с трите морета не знам какво общо има с това, че в България се пише на кирилица.Много те притеснява Робърта на кирилица, ама нямаш такива за Тупузаков, Чорбаджийски или Карагьозов на латиница.Разбирам комплекса ти за малоценност, че не си роден в някоя от "велеките" колониални "сили", но това е положението.

А вашите екипи как са надписани?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 01 сеп 2019 22:09

Има го това във футбола. Вчера Юве поведоха 3-0 и стигнаха до 3-3 срещу Наполи.
Индивидуални грешки правят играчи за по 85 млн. какво остава за Каргас. Хубчев има нужда от подкрепа от ръководството. Не е нормално да нямаме резервни бекове. Доктор в нападение нещата имат потенциал то в центъра на защитата е зле положението.
Иначе изключително силно полувреме на отбора, второто равностойно до гола, който е случаен, но го има в зара. Като цяла сме на прав път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 01 сеп 2019 22:10

Thsmith написа:Най полезно е навсякъде да се изписват по един начин и да се разбира от всички.

Да, примерно навсякъде на кирилица. ;)

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 01 сеп 2019 22:11

bilyaletdinov написа:Иначе изключително силно полувреме на отбора, второто равностойно до гола, който е случаен, но го има в зара. Като цяла сме на прав път.

По-скоро изключително силни 5 минути или там за колкото станаха головете и оттам до края: "Малеее, страх!", както се пееше в една песен. :P

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 01 сеп 2019 22:14

damyanov1963 написа:
goshev написа:
Thsmith написа:
gzagorov написа:

goshev написа:

А вашите екипи как са надписани?

Вече написах по-горе, че в нашите първенства трябва да са написани на кирилица.За съжаление нашите са на латиница.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 01 сеп 2019 22:14

В Русия също играят с имена на кирилица. За домашно - от коя страна руснаците са приели кирилицата. :lol: :geek:

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 01 сеп 2019 22:15

Air_Smuggler_FU написа:Нещо ми говори, че днес Нашименто, за всеобща изненада, ще направи много добър мач.... или пък ще го сменят още на полувремето... :lol:

И 2 гола на Робърта и един на малкия Стаси...... :oops:

Почти :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 сеп 2019 22:17

Грешно изигран тактически мач от Левски. Изразходвахме си въздуха през първото полувреме, докато опонентите ни си го запазиха за второто.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”