Thsmith написа:gzagorov написа:Thsmith написа:Преди малко мернах кадри в новините и ми направи впечатление, че имената на екипите са изписани на кирилица![]()
Кой измисли тази дивотия и от кога е? Все едно гледам екип на някое заводско отборче...
"Кой измисли тази дивотия и от кога е?"
Климент Охридски, през IX - X век
Съмнява ме Климент да е измислил екипа и глупавия начин да се изкараш родолюбец с такива работи. Също както Римляните не са измислили досегашните ни екипи.goshev написа:Thsmith написа:Преди малко мернах кадри в новините и ми направи впечатление, че имената на екипите са изписани на кирилица![]()
Кой измисли тази дивотия и от кога е? Все едно гледам екип на някое заводско отборче...
Всички отбори играещи в нашите първенства трябва да са така, а твоята коплексащина си я запази за себе си.
мда и един надпис "България на три морета" да сложат за да може някой да избива комплекс за малоценност.
За мен е супер грозно такава шарения. Латински надписи, надписи на кирилица и имена като "Робърта" написани на кирилица.
В България официалния език е българския и писменост е кирилицата.Тъпизмите с трите морета не знам какво общо има с това, че в България се пише на кирилица.Много те притеснява Робърта на кирилица, ама нямаш такива за Тупузаков, Чорбаджийски или Карагьозов на латиница.Разбирам комплекса ти за малоценност, че не си роден в някоя от "велеките" колониални "сили", но това е положението.