efbet Лига: ЦСКА-София(София) - Левски (София) / 01.09.2019, 17:45

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
111
28%
Х
61
15%
2
230
57%

Общо гласове: 402

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: efbet Лига: ЦСКА-София(София) - Левски (София) / 01.09.2019, 17:45

Мнениеот specter » 01 сеп 2019 21:15

Доста съм разочарован от развитието на мача. Вместо да бъдат сгазени, те стигнаха до Х. Не знам какво и защо се случи, но... Сами си преебахме мача, за съжаление, но пък потенциал в отбора определено има! Само Левски и гледаме напред към следващите.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 сеп 2019 21:15

gzagorov написа:
Thsmith написа:Преди малко мернах кадри в новините и ми направи впечатление, че имената на екипите са изписани на кирилица :lol:
Кой измисли тази дивотия и от кога е? Все едно гледам екип на някое заводско отборче...

"Кой измисли тази дивотия и от кога е?"
Климент Охридски, през IX - X век :!:

Съмнява ме Климент да е измислил екипа и глупавия начин да се изкараш родолюбец с такива работи. Също както Римляните не са измислили досегашните ни екипи.

goshev написа:
Thsmith написа:Преди малко мернах кадри в новините и ми направи впечатление, че имената на екипите са изписани на кирилица :lol:
Кой измисли тази дивотия и от кога е? Все едно гледам екип на някое заводско отборче...

Всички отбори играещи в нашите първенства трябва да са така, а твоята коплексащина си я запази за себе си.

мда и един надпис "България на три морета" да сложат за да може някой да избива комплекс за малоценност.

За мен е супер грозно такава шарения. Латински надписи, надписи на кирилица и имена като "Робърта" написани на кирилица.
Последна промяна от Thsmith на 01 сеп 2019 21:18, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 01 сеп 2019 21:15

Осиране по Хубчевски.
След първото полувреме очаквах разгромна победа. След 60-тата минута стисках палци да не паднем. Вместо след почивката да натиснем тая пробита оранжева защита и да ги ликвидираме ние пазим резултата, все едно не сме Левски, а Черноморец Поморие. Същата мишкарска тактика като на финала за купата, който Хубчев спечели късметлийски срещу нас с Берое. Абсолютен нещастник.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 сеп 2019 21:24

Какви са тия постоянни контузии, дали Хубчев не бърка нещо в подготовката :roll: Сега ще има лагер в Банско дано не се контузят още играчи там!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 01 сеп 2019 21:25

Thsmith написа:
gzagorov написа:

Съмнява ме Климент да е измислил екипа и глупавия начин да се изкараш родолюбец с такива работи. Също както Римляните не са измислили досегашните ни екипи.

Май не ме разбра. Но ще ти задам един въпрос: Поради каква логика трябва имената да са изписани с друга азбука, вместо на кирилица?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 сеп 2019 21:27

Thsmith написа:
gzagorov написа:

goshev написа:

Всички отбори играещи в нашите първенства трябва да са така, а твоята коплексащина си я запази за себе си.

мда и един надпис "България на три морета" да сложат за да може някой да избива комплекс за малоценност.

За мен е супер грозно такава шарения. Латински надписи, надписи на кирилица и имена като "Робърта" написани на кирилица.

Абсолютно съм съгласен с тебе. И без това кирилицата ни държи на дистанция от цивилизованите държави, да не говорим за глаголицата от йероглифи на уж българските Солунски братя. Той Кл. Охридски за това я е преправил, като е вмъкнал доста латински символи.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 01 сеп 2019 21:31

1914.1902 написа:
rebelheartous написа:Изпуснахме ви отвсякъде. Вкарахте 2 случайни гола и после цял мач отзад. Много се радвам, че Хубси се махна от национала, щото се вижда, че е кръгла нула като треньор. Страхлив и безидеен. Ама радвайте си се сега на точицата. Ние сме ЦСКА и няма как това да не е равносилно на загуба.

А вашият първи гол не беше случаен ?
Националите гледам мачкат , откакто се махна Хубчев .
Не мисли , че го защитавам , изобщо не съм искал той да е треньор на Левски ....

Кое наричаш случаен? Евандро си спря страхотно топката от въздуха и надупчи сърбето ви. Нещо, което кривите ви нападатели цял мач не можаха да направят.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 сеп 2019 21:33

rebelheartous написа:
1914.1902 написа:
rebelheartous написа:Изпуснахме ви отвсякъде. Вкарахте 2 случайни гола и после цял мач отзад. Много се радвам, че Хубси се махна от национала, щото се вижда, че е кръгла нула като треньор. Страхлив и безидеен. Ама радвайте си се сега на точицата. Ние сме ЦСКА и няма как това да не е равносилно на загуба.

А вашият първи гол не беше случаен ?
Националите гледам мачкат , откакто се махна Хубчев .
Не мисли , че го защитавам , изобщо не съм искал той да е треньор на Левски ....

Кое наричаш случаен? Евандро си спря страхотно топката от въздуха и надупчи сърбето ви. Нещо, което кривите ви нападатели цял мач не можаха да направят.

Да не отваряме дума за вашия НЕкрив Сол.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 сеп 2019 21:34

goshev написа:

+++
Не вярвах, че ще го видя- надписи с кирилица на фланелките. Освен страхотен маркетингов ход (няма как да не засили продажите на фланелките), абе... друго си е. Просто си е друго!

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 01 сеп 2019 21:35

Да имаш собствена азбука и да наречеш ползването й "комплекс за мабоценност" :?: Само у нас има такива чуждопоклоннически индивиди. Може би трябва имената да са на латиница заради хилядите англичани и германци, които редовно гледат ефбет лига :mrgreen:

Хубчев може да не е виновен за прибиането в защита, след напускането на Нашименто пак липсваше прословутият халф, който да задържа топката. Но крилата които ги развинтваха наистина бяха твърде назад второто полувреме.

Върни се в “Левски”