ChelseaFUN написа:ogrizko написа:Струва ми се обаче, че оранжевите ще обърнат второто полувреме на 3:2 ....просто са домакини и ще се хвърлят здраво, а пък и някак днеска доста мачове излязоха 3:2 в полза на домакините и затова се създава в мен подобно усещане някакво ...абе ще видим![]()
За мен е по-добре равен, за да може Черно море да навакса следващите мачове точките дето изоставаме от предните отбори...
Пич, болен ли си? Първо на първо домакинството не играе никаква роля, защото играят на националния стадион. Второ, на второ явно не познаваш треньорите и на двата отбора, за да прогнозираш нещо такова. Въобще нищо не ти е ясно...
gzagorov написа:Не че в Кипър не видяхме "Левски" да допуска 3 гола второто полувреме, но тогава резултатът беше равен, а днес "сините" водят с 2 гола и обрат за 45 минути вече ще е скандален. Виж, изравняване по-може да се случи, но по-скоро при друг треньор. Струва ми се, че земен човек като Хубчев няма да го позволи.
Казах, че ме навява на 3:2 понеже доста мачове днеска свършиха 3:2 (евертън-улвс, вердер-аугсбург, витоша-царско село) ......но се радвам, че само 2:2 стана както се надявах

Не знам дали съм болен, но обикновено в България отборите изиграват по 1 добро полувреме ....и така 90% от мачовете първото полувреме е за едните, а второто за другите ....футболистите и треньорите обикновено нямат акъл в България да изиграят качествено цял мач ....или почва да тегне умората ....или вече решават, че са си свършили работата ....или се окопават отзад и т.н. но така или иначе резултата е тоя накрая и който има малко повече късмет се радва повече и така