Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот metodito » 28 авг 2019 23:03

ChelseaFUN написа:Дано тоя сезон запазят треньора, че наистина става много, ама много дразнеща тая смяна на треньори. Колко се изредиха и всеки си иска различни играчи...

Да ти кажа, това може би не е толкова сигурно - че именно тренера ще иска новите играчи. Помисли логично - да разбива готов колектив и тепърва да се опитва да прави такъв (защото еви ги единиците, ако няма колектив). На мен не ми изглежда логично, освен, ако не е някакъв тип футболен мазохист.Или пълен тъпак. Но! не изключвам и теорията, че наистина всеки треньор, който дойде и казва: "Всичките не ги ща, искам нови" (защото именно това се случва), просто не я подкрепям. Странно звучи.

П.С. Хубси каза, че бил гледал Насиру познава качествата му, нещо такова. Брат, убеден съм, че аз съм гледал повече мачове от него на Хекен. Аз съм гледал един. А да, и след това го насмете.

tonta

Мнениеот tonta » 30 авг 2019 19:49

Нашите да се свържат с Ахмедов, има бъдеще в тоя човек.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 30 авг 2019 23:24

metodito написа:Гаджев, Топчо, Живко и на 35 за ППЛ си е класа. Има бръмбари в главата, ма то това е друго, Горанов и други има, ама не ми се мисли. Виж за чужденци не се сещам. Ма то и колко са случаите, де...

Методи:съгласен съм с теб но тези изброените можеха само да лъскат калеврите на Сираков Гонзо и Боримиров тогава.Никога няма и не ще достигнат тяхната класа и авторитет.
Все едно да сравняваме Слънцето с Нептун.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 сеп 2019 21:25

“Няма да има повече нови футболисти към този момент. Ще работим с тези хора, които имаме в състава сега”, коментира лаконично темата Хубчев.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 01 сеп 2019 23:16

Нова нулева година момчета, едва септември е но това е положението.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 сеп 2019 01:10

mikata написа:
“Няма да има повече нови футболисти към този момент. Ще работим с тези хора, които имаме в състава сега”, коментира лаконично темата Хубчев.

Вместо играчи, да му купят тоалетна чиния и да я сложат до тъч линията, защото срещу тирето се насра до ушите. Страхливец, върна ги все едно игра срещу Сити. Следващият път да ги нареди на гол линията.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 сеп 2019 10:16

Eminem написа:Вместо играчи, да му купят тоалетна чиния и да я сложат до тъч линията, защото срещу тирето се насра до ушите. Страхливец, върна ги все едно игра срещу Сити. Следващият път да ги нареди на гол линията.
С наличните играчи нямаше как да практикуваме различен начин на игра в този мач.
След излизането на Нашименто просто нямаше кой да задъжи топката в наше владение.
Не ми казвай, че очакваш от Юруков, Райнов и Тиам да играят "цъка-цъка" или "тики-мики" или там както се наричаше каталунската простотия. :lol: :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

fullmoon
Контакти:

Мнениеот fullmoon » 02 сеп 2019 10:32

THE G.A.M.E написа:Не ми казвай, че очакваш от Юруков, Райнов и Тиам да играят "цъка-цъка" или "тики-мики" или там както се наричаше каталунската простотия. :lol: :?

Дайте ги тези играчи на един кадърен треньор и ще видиш от тях и "цъка-цъка" и "тики-мики" и всякакви "кон-тики" :lol: :lol: .
"This british homosexual broke the game" - един Великан.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 02 сеп 2019 10:45

Тая тема може да се заключи вече след изказването на Хубчев. Нищо съществено няма да произлезе от нея. :)
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 сеп 2019 12:08

THE G.A.M.E написа:
Eminem написа:Вместо играчи, да му купят тоалетна чиния и да я сложат до тъч линията, защото срещу тирето се насра до ушите. Страхливец, върна ги все едно игра срещу Сити. Следващият път да ги нареди на гол линията.
С наличните играчи нямаше как да практикуваме различен начин на игра в този мач.
След излизането на Нашименто просто нямаше кой да задъжи топката в наше владение.
Не ми казвай, че очакваш от Юруков, Райнов и Тиам да играят "цъка-цъка" или "тики-мики" или там както се наричаше каталунската простотия. :lol: :?

Играчите не трябваше цяло полувреме да са метри зад центъра. Какво очакваш да се случи, когато дадеш топката на съперника?
Как е възможно някой да очаква, че играчите ще са безгрешни, когато са 45 мин под натиск?

Върни се в “Левски”