Жребий за групите на Лига Европа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Warped
Контакти:

Re: Жребий за групите на Лига Европа

Мнениеот Warped » 30 авг 2019 18:15

Ей пак стигнахте през иглени уши до ЛЕ. Дано отпаднете с 0 точки в групата 8-)
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 30 авг 2019 19:48

Пак келява група. К'во да му гледам на Еспаньол.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 30 авг 2019 19:48

На база какво определяте колко точки ще вземат в груповата фаза ми е доста интересно.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 30 авг 2019 19:49

NOMER14 написа:Пак келява група. К'во да му гледам на Еспаньол.

Че, кой те кара да ги гледаш, в същата вечер има още 23 различни мача.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 30 авг 2019 20:43

Пак се започна плюене е мрачни прогнози.Лудогорец ще изиграят прекрасни мачове.Гаранция.Дано само съберат малко повече публика че там в Разград маи е по вървежно като доиде Ивана или Софи Маринова.... :mrgreen:
......сега се сетих.Трябва на полувремето Софка да прави мини концерт.
Последна промяна от Вълчан на 30 авг 2019 20:46, променено общо 1 път.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 30 авг 2019 20:50

Вълчан написа:Пак се започна плюене е мрачни прогнози.Лудогорец ще изиграят прекрасни мачове.Гаранция.Дано само съберат малко повече публика че там в Разград маи е по вървежно като доиде Ивана или Софи Маринова.... :mrgreen:

Че кои отбори различни от обичайните с големи агитки могат да се похвалят с добра посещаемост?

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 30 авг 2019 22:15

Групата е преодолима, средна класа европейски отбори Еспаньол и ЦСКА Москва, посредствен отбор Ференцварош... Ако Домусчиев разполагаше с добър треньор начело на отбора, 2 победи срещу унгарците и точки като домакин срещу испанци и руснаци. За класиране не знам дали щяха да стигнат, но при добро стечение на обстоятелствата може би.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 31 авг 2019 00:35

Вече потвърдих билет за първия мач. Проблем е, че имам само сини фланелки. Няма как - за да чакам английски отбор, трябва излизане от групите.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 31 авг 2019 11:21

gkostadinov написа:Групата е преодолима, средна класа европейски отбори Еспаньол и ЦСКА Москва, посредствен отбор Ференцварош... Ако Домусчиев разполагаше с добър треньор начело на отбора, 2 победи срещу унгарците и точки като домакин срещу испанци и руснаци. За класиране не знам дали щяха да стигнат, но при добро стечение на обстоятелствата може би.

За "средната класа " съм съгласен, но ако Фради е "посредствен отбор", защо не го победихте 2 пъти в по-важния турнир? И ако не можете да победите ( дори веднъж ) "посредствен отбор", на какво лежи твърдението, че "групата е преодолима", след като в нея има 2 отбора от средна класа?!? От групата няма да излезете, но поне ще имате възможност да давате игрово време на всичките си играчи - пак е нещо!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 31 авг 2019 13:01

Kiril2681 написа:
gkostadinov написа:Групата е преодолима, средна класа европейски отбори Еспаньол и ЦСКА Москва, посредствен отбор Ференцварош... Ако Домусчиев разполагаше с добър треньор начело на отбора, 2 победи срещу унгарците и точки като домакин срещу испанци и руснаци. За класиране не знам дали щяха да стигнат, но при добро стечение на обстоятелствата може би.

За "средната класа " съм съгласен, но ако Фради е "посредствен отбор", защо не го победихте 2 пъти в по-важния турнир? И ако не можете да победите ( дори веднъж ) "посредствен отбор", на какво лежи твърдението, че "групата е преодолима", след като в нея има 2 отбора от средна класа?!? От групата няма да излезете, но поне ще имате възможност да давате игрово време на всичките си играчи - пак е нещо!

Ами Лудогорец като база, стадион и играчи определено са много стъпки пред другите БГ отбори, не са от средната класа отбори като Еспаньол и ЦСКА М, но са доста близо и могат да се противопоставят стига да имат добър треньор, а те нямат в момента никакъв и затова шансовете им да излезнат от групата са малки. Тази група много прилича на тази на Левски в далечната 2005 ЦСКА М(тогава носител на УЕФА), Херенвеен, Марсилия, Динамо Букурещ.. тогава беше различен формата и не се играеха по 2 мача домакинство/гостуване, но няма голяма разлика. Напълно преодолими отбори, не са Арсенал, Юнайтед, Севиля и т.н. да кажеш че няма шанс. Иначе за Ференцварош, тва че Ребров преподаде 2 урока на Валеканото с много по-слаби футболисти не значи, че са нещо.. Динамо З ги отнесе като бръмбар сламка, в първенството ги бият здраво последния кръг 1:4.
Не съм от Лудогорец, но просто казвам това което се вижда и какво мисля аз ;)

Върни се в “Лудогорец”