Жребий за групите на Лига Европа
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Жребий за групите на Лига Европа
Ей пак стигнахте през иглени уши до ЛЕ. Дано отпаднете с 0 точки в групата 

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Пак келява група. К'во да му гледам на Еспаньол.
На база какво определяте колко точки ще вземат в груповата фаза ми е доста интересно.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
NOMER14 написа:Пак келява група. К'во да му гледам на Еспаньол.
Че, кой те кара да ги гледаш, в същата вечер има още 23 различни мача.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Пак се започна плюене е мрачни прогнози.Лудогорец ще изиграят прекрасни мачове.Гаранция.Дано само съберат малко повече публика че там в Разград маи е по вървежно като доиде Ивана или Софи Маринова.... 
......сега се сетих.Трябва на полувремето Софка да прави мини концерт.

......сега се сетих.Трябва на полувремето Софка да прави мини концерт.
Последна промяна от Вълчан на 30 авг 2019 20:46, променено общо 1 път.
Вълчан написа:Пак се започна плюене е мрачни прогнози.Лудогорец ще изиграят прекрасни мачове.Гаранция.Дано само съберат малко повече публика че там в Разград маи е по вървежно като доиде Ивана или Софи Маринова....
Че кои отбори различни от обичайните с големи агитки могат да се похвалят с добра посещаемост?
-
- Контакти:
Групата е преодолима, средна класа европейски отбори Еспаньол и ЦСКА Москва, посредствен отбор Ференцварош... Ако Домусчиев разполагаше с добър треньор начело на отбора, 2 победи срещу унгарците и точки като домакин срещу испанци и руснаци. За класиране не знам дали щяха да стигнат, но при добро стечение на обстоятелствата може би.
Вече потвърдих билет за първия мач. Проблем е, че имам само сини фланелки. Няма как - за да чакам английски отбор, трябва излизане от групите.
gkostadinov написа:Групата е преодолима, средна класа европейски отбори Еспаньол и ЦСКА Москва, посредствен отбор Ференцварош... Ако Домусчиев разполагаше с добър треньор начело на отбора, 2 победи срещу унгарците и точки като домакин срещу испанци и руснаци. За класиране не знам дали щяха да стигнат, но при добро стечение на обстоятелствата може би.
За "средната класа " съм съгласен, но ако Фради е "посредствен отбор", защо не го победихте 2 пъти в по-важния турнир? И ако не можете да победите ( дори веднъж ) "посредствен отбор", на какво лежи твърдението, че "групата е преодолима", след като в нея има 2 отбора от средна класа?!? От групата няма да излезете, но поне ще имате възможност да давате игрово време на всичките си играчи - пак е нещо!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
-
- Контакти:
Kiril2681 написа:gkostadinov написа:Групата е преодолима, средна класа европейски отбори Еспаньол и ЦСКА Москва, посредствен отбор Ференцварош... Ако Домусчиев разполагаше с добър треньор начело на отбора, 2 победи срещу унгарците и точки като домакин срещу испанци и руснаци. За класиране не знам дали щяха да стигнат, но при добро стечение на обстоятелствата може би.
За "средната класа " съм съгласен, но ако Фради е "посредствен отбор", защо не го победихте 2 пъти в по-важния турнир? И ако не можете да победите ( дори веднъж ) "посредствен отбор", на какво лежи твърдението, че "групата е преодолима", след като в нея има 2 отбора от средна класа?!? От групата няма да излезете, но поне ще имате възможност да давате игрово време на всичките си играчи - пак е нещо!
Ами Лудогорец като база, стадион и играчи определено са много стъпки пред другите БГ отбори, не са от средната класа отбори като Еспаньол и ЦСКА М, но са доста близо и могат да се противопоставят стига да имат добър треньор, а те нямат в момента никакъв и затова шансовете им да излезнат от групата са малки. Тази група много прилича на тази на Левски в далечната 2005 ЦСКА М(тогава носител на УЕФА), Херенвеен, Марсилия, Динамо Букурещ.. тогава беше различен формата и не се играеха по 2 мача домакинство/гостуване, но няма голяма разлика. Напълно преодолими отбори, не са Арсенал, Юнайтед, Севиля и т.н. да кажеш че няма шанс. Иначе за Ференцварош, тва че Ребров преподаде 2 урока на Валеканото с много по-слаби футболисти не значи, че са нещо.. Динамо З ги отнесе като бръмбар сламка, в първенството ги бият здраво последния кръг 1:4.
Не съм от Лудогорец, но просто казвам това което се вижда и какво мисля аз