Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Левски: Бивши играчи и треньори

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 авг 2019 13:39

Няма смисъл от ирония.
И на мен ми харесваше желанието на Давид, но само с него не става.
Нивото му падна след контузията на исландеца.
И то не просто спадна, а в някои мачове чеха дори бе вреден за отбора.
Рейш поне не се прави на Бекенбауер, знае си възможностите и не тръгва да се надбягва с противноковите играчи в собствената си половина. След което обикновено топката се губи ...

Тъй че, добро развитие... Както виждаме, и в новият си отбор не блести, което разбира се не е толкова важно.
Важно е, че представянето му при нас рухна за твърде кратко време, което говори, че силният му предходен сезон е фойерверк.

П.С.

Да не забравяме, че окончателната присъда за участието в уговорени мачове все още не е излязла ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 30 авг 2019 13:51

THE G.A.M.E написа:Няма смисъл от ирония.
Рейш поне не се прави на Бекенбауер, знае си възможностите и не тръгва да се надбягва с противноковите играчи в собствената си половина. След което обикновено топката се губи ...

Тъй че, добро развитие... Както виждаме, и в новият си отбор не блести, което разбира се не е толкова важно.
Важно е, че представянето му при нас рухна за твърде кратко време, което говори, че силният му предходен сезон е фойерверк.

П.С.

Да не забравяме, че окончателната присъда за участието в уговорени мачове все още не е излязла ... :roll:

+1. Аз единствено бих те коригирал леко за фойерверка. По-скоро беше плод основно на партньорството му с Холмар, като правилно си отбелязал, че след неговата контузия, играта на Яблонски значително се влоши. И не, не казвам, че е слаб защитник - напротив, но Каргас или Рейш не са по-лоши и съм убеден, че едно партньорство Холмар-Каргас също ще е толкова успешно.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 30 авг 2019 14:46

Да се надяваме, че дългият период през който се лекуваше Холмар, няма да окаже влияние върху играта и най-вече да не е обременен психически? Успее ли да върне предишната си форма и наличието на Каргас бързо ще забравим за Яблонски. Гъркът е добро попадение, въпреки че стартът му много напомняше на този на Цветкович, но със всеки следващ мач покачва нивото.В мача с Локото бе един от най-добрите - гори от желание, големият проблем е че до този момент е играл в отбори с по-скромни възможности?За голямо съжаление не виждам никаква възможност в тази "борба" за титулярно място да се намеси Дидо Иванов и е далеч по справедливо да му се даде шанс да се развива в отбор с по-скромни възможности?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 авг 2019 09:47

THE G.A.M.E написа:Няма смисъл от ирония.

П.С.

Брат, не е ирония, а чист смях без задни мисли. Нивото му спаднало. Доооообре. :lol: Таковаха мамата на един цел отбор. Изплюха ти се отгоре - на мен, на теб, на всички, ти викаш "Правилно, така трябва. Нека да вали". Както и да е станалото. Станало.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 31 авг 2019 10:34

Някой още продължават да реват за миналогодишния голям отбор. :) Днес е 31.08 и съвпада с края на трансферния прозорец в повечето първенства. Трима (Кабрал, Цветкович, Обертан) още нямат отбор. Нганиони, Белмонт, Вашчук уж имат отбор, а още не са влезли в групата за мачовете. Още двама-трима имат отбор, но на 4-5 мача я играят един, я не играят (Ривалдиньо, Буш). Няма да говоря за разни Виани, Полачек-молачек и останалите. Толкова като факти за тия незаменими футболисти, за които част от феновете стигнаха до рязане на вени.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 авг 2019 10:44

noo написа:Някой още продължават да реват за миналогодишния голям отбор. :) Днес е 31.08 и съвпада с края на трансферния прозорец в повечето първенства. Трима (Кабрал, Цветкович, Обертан) още нямат отбор. Нганиони, Белмонт, Вашчук уж имат отбор, а още не са влезли в групата за мачовете. Още двама-трима имат отбор, но на 4-5 мача я играят един, я не играят (Ривалдиньо, Буш). Няма да говоря за разни Виани, Полачек-молачек и останалите. Толкова като факти за тия незаменими футболисти, за които част от феновете стигнаха до рязане на вени.

Кой пък ти говори за Виани, Вашчуци и Бушовци? Никой не "реве", пич. Това, че не осъзнаваш какво се случи, не е проблем. Но да го неглежираш или оправдаваш е ...не знам как да го определя. Бяха предприети действия, които са престъпни!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 31 авг 2019 10:52

metodito написа:
noo написа:Някой още продължават да реват за миналогодишния голям отбор. :) Днес е 31.08 и съвпада с края на трансферния прозорец в повечето първенства. Трима (Кабрал, Цветкович, Обертан) още нямат отбор. Нганиони, Белмонт, Вашчук уж имат отбор, а още не са влезли в групата за мачовете. Още двама-трима имат отбор, но на 4-5 мача я играят един, я не играят (Ривалдиньо, Буш). Няма да говоря за разни Виани, Полачек-молачек и останалите. Толкова като факти за тия незаменими футболисти, за които част от феновете стигнаха до рязане на вени.

Кой пък ти говори за Виани, Вашчуци и Бушовци? Никой не "реве", пич. Това, че не осъзнаваш какво се случи, не е проблем. Но да го неглежираш или оправдаваш е ...не знам как да го определя. Бяха предприети действия, които са престъпни!
Аз показвам факти, ти излагаш мисли, които нямат нищо общо с фактите. Затова не виждам база, на която да спорим. Това, че си се зомбирал и смяташ, че голяма част от тия около 15 човека стават за отбора - това си е твой проблем.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 авг 2019 10:59

Кой ти говори за далаверските трансфери? И за Габриел не смятам, че имаше място с тази заплата.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 31 авг 2019 16:41

metodito написа:

Бяха махнати играчи, които или не показаха качества или демонстрираха нежелание да играят в Левски както могат или и двете, вкл. Г-н Давид Яблонски. Единственото изключение е Милош Цветкович, който беше винаги мотивиран и имаше някакви средняшки качества, тоест имаше някакво място в разширения ни състав

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 31 авг 2019 16:51

Повечето нито имаха качества, нито имаха желание за игра. Не е случайност, че след нас, трудно си намират отбор. А повечето намерили си отбор, са основно резерви или не влизат в групата за мача.

Върни се в “Левски”