Лига Европа: плейоф (рев.) Марибор - Лудогорец| 29.08.2019г., 21:15ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Re: Лига Европа: плейоф (рев.) Марибор - Лудогорец| 29.08.2019г., 21:15ч.

Мнениеот loko1 » 29 авг 2019 14:32

Kiril2681 написа:
loko1 написа:
Kiril2681 написа:Не знам, за мен Стоев е един от най-надценените български треньори! Помня, че с изпадащата Монтана докара некво 0:0 на Герена и изведнъж стана мнооо вървежен! Още не ми се вярва, че е бил треньор на Левски и Лудогорец! Успех утре! Повтарям се, че не ви обичам, но сте български отбор и искрено пожелавам успех!

Нищо не разбираш, надценяваш себе си.

Благодаря, сега ще ми обясниш ли треньорските плюсове на Ст. Стоев, като поне за миг забравиш, че е кадър на Локо?! Писна ми от комплексари! Сигурно ще изброяваш титли с Лудогорец, пропускайки "великите" му резултати с Монтана, Левски, Арда, Хасково и т.н! Има 2 титли и една купа, просто те улеснявам...и после?

Плюса му не е че Локомотивец, а че е треньор, който умее да изгражда и оставя и след себе си. Проблема му е че не е като едни Васев и Хубчев примерно, които са треньори победители. За тях всичко е победата и подчиняват всичко и всички за това. Стоев се гради отбори, които играят футбол, а Разград бразилцо подобните го опекоха.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 29 авг 2019 16:49

По принцип винаги съм бил симпатизант на Лудогорец, защото ми беше кеф израстна от нула и се бори преди години като равен с равен с милиардерите от ПСЖ насред Париж - шапки долу. Но днес за първи или поне изключително рядко ще ми е все едно дали ще влезе в групите на УЕФА. Последните години гелосаните братя съсипаха отбора тотално. Сменяват треньори на едно, гръбнакът на отбора е от футболисти на по 33-35 години, и от играта която показваше няма и помен. И вече нормално започнаха и със съдиите да се оправдават за слабите игри, типично по български.
Стойчо се опита да започне да изгражда нов отбор, като постепенно пенсиите ги оставяше на заден план(което е нормално, те вече са бити карти на 35г.. дори и да ги пуска те вече си не могат) и налагаше нови играчи, използваше ротации и леко полеко взеха да показват не лоша игра. Срещу Марибор въпреки че завърши 0 на 0 имаха 30 удара към вратата на Марибор срещу 3-4 в обратна посока.
И накрая го смениха, че Лудогорец не показал нужната класа в играта си. С тая политика на смяна на треньорите през няколко месеца и с играчи на по 35 години няма и да покажат повече класа.
Няма да пожелая късмет на Марибор но и да отстрани Лудогорец няма да съжалявам грам. Това си заслужиха Домусите.

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 29 авг 2019 17:07

Ако съм честен, не ми пука резултата. Нека мача де напрегнат и открит, за да върви биричката. Идват избори и интересни неща се случват. Счетоводителя на пеевски и фин. министър, целунатия от бога кръщелник, днес предложил таван на заплатите в БГ футбола и задължителни бг играчи. Не че му е работа, но идеята е добра за финансово дисциплиниране на отборите.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 29 авг 2019 17:51

filcolins написа:Ако съм честен, не ми пука резултата. Нека мача де напрегнат и открит, за да върви биричката. Идват избори и интересни неща се случват. Счетоводителя на пеевски и фин. министър, целунатия от бога кръщелник, днес предложил таван на заплатите в БГ футбола и задължителни бг играчи. Не че му е работа, но идеята е добра за финансово дисциплиниране на отборите.

Не съм запознат и не мога да кажа дали го има някъде!
Все едно Витоша и Лудогорец да получават еднакви заплати.
Дайте да издърпаме и тези, които имат възможности в блатото на БГ футбола. Един отбор носеше коеф. точки на България, хайде в казана!
Много не вярвам да се случи!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 29 авг 2019 21:28

За мача сега не знам, но великият отбор на Ференцварош в момента пада от Судува (Литва), който пък едва ли през живота си са стигали до плейоф за влизане, камо ли пък групи.

Баси, а какви дълги тиради си спомням бяха всеки се надпреварваше да обяснява колко са велики тея унгарци :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 29 авг 2019 21:34

Нещо ,за което Стоев определено не беше прав е да не разчита на Марселиньо. И на 35 е може би най-важният играч. Измъкна победата във Варна и вкара сега .

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 29 авг 2019 21:38

Марселиньо вкара страхотен гол, който най-вероятно ще класира лудите в групите.

Съвсем отделно нещо е защо беше изваден от отбора напълно заслужено и това няма нищо общо с футболните му качества.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 29 авг 2019 21:42

rebelheartous написа:Марселиньо вкара страхотен гол, който най-вероятно ще класира лудите в групите.

Съвсем отделно нещо е защо беше изваден от отбора напълно заслужено и това няма нищо общо с футболните му качества.

Никой не е по голям от благото на даден отбор. Нито треньора ,нито някой футболист. А за благото на Лудогорец е Марселиньо да е минимум в групата за всеки мач.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 авг 2019 21:44

IvailoRz написа:Нещо ,за което Стоев определено не беше прав е да не разчита на Марселиньо. И на 35 е може би най-важният играч. Измъкна победата във Варна и вкара сега .

Добре де, ама нали сума ти време говорехте, че трябвало подмладяване, освежаване и т.н., как ще подмладяваш разчитайки на 35 годишен играч? Не е слаб, разбира се, ама или едното или другото.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Лудогорец”