Новините за БАРСЕЛОНА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Новините за БАРСЕЛОНА !

Мнениеот tatusindo » 29 авг 2019 11:13

kingofpop написа:Неймар за мен е ясен още от 2 седмици, няма как ПСЖ да го държат на сила при положение, че могат да вземат толкова пари. Въпросът е кой ще менкаме, дано са Ракитич и/или Дембеле. И двамата са напълно безполезни. Ней дори и да се провали, няма как да е по-безполезен от тях, нека си го кажем :mrgreen:

И аз съм на същото мнение - от Дембеле за две години не видяхме нищо, а адашката Ракитич рязко му падна формата от миналия сезон още (плюс че е един от най-скъпоплатените) ...
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 29 авг 2019 12:43

tatusindo написа:
kingofpop написа:Неймар за мен е ясен още от 2 седмици, няма как ПСЖ да го държат на сила при положение, че могат да вземат толкова пари. Въпросът е кой ще менкаме, дано са Ракитич и/или Дембеле. И двамата са напълно безполезни. Ней дори и да се провали, няма как да е по-безполезен от тях, нека си го кажем :mrgreen:

И аз съм на същото мнение - от Дембеле за две години не видяхме нищо, а адашката Ракитич рязко му падна формата от миналия сезон още (плюс че е един от най-скъпоплатените) ...

То на циганския гей, последния му силен мач беше обрата с Псж (08.03.2017). Днес е 29.08.2019, това са почти 2.5, което е страшно много време.
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 29 авг 2019 17:23

SKY SPORT ITALY - потвърждава за трансфер.

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 29 авг 2019 18:18

Леле, какъв състав само... С тоя състав всичко друго освен поне дубъл ще е провал. Честит ви трансфер на Неймар.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 29 авг 2019 22:00

ChelseaFUN написа:Леле, какъв състав само... С тоя състав всичко друго освен поне дубъл ще е провал. Честит ви трансфер на Неймар.

ако имахме и треньор.... :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 29 авг 2019 22:07

kingofpop написа:
ChelseaFUN написа:Леле, какъв състав само... С тоя състав всичко друго освен поне дубъл ще е провал. Честит ви трансфер на Неймар.

Защо още го държат? Изтърва аванс от 3 гола срещу Ливърпул и сдаде супер лесно Купата на Краля. Има достатъчно добри треньори... Срамота е с такъв състав да не можеш да направиш нещо.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 29 авг 2019 23:00

ChelseaFUN написа:
kingofpop написа:

Защо още го държат? Изтърва аванс от 3 гола срещу Ливърпул и сдаде супер лесно Купата на Краля. Има достатъчно добри треньори... Срамота е с такъв състав да не можеш да направиш нещо.

а отпадането от Рома къде го забрави ? нищо не става от него и реално играем на мускули без треньор. Ама виж в Ла Лига и това стига за лесни титли :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 30 авг 2019 09:18

Огромна трагедия. 9-годишната дъщеря на Луис Енрике е починала. Почивай в мир, малко ангелче..... Това е най-тежкото, което може да сполети един родител, да надживее децата си..... :cry: :cry:
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 30 авг 2019 09:30

В нейна памет е време да завършат трансфера на Неймар(side joke) :)

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 30 авг 2019 12:33

barca4ever написа:Огромна трагедия. 9-годишната дъщеря на Луис Енрике е починала. Почивай в мир, малко ангелче..... Това е най-тежкото, което може да сполети един родител, да надживее децата си..... :cry: :cry:

Когато баща ми почина от рак, тригодишният ми син попита: Защо сте тъжни, него вече не го боли?
Малката вече е на по-добро място, дано Луис и семейството му имат сили да го приемат. :cry:

Върни се в “Барселона”