Сашко Александров се присъединява към чуждестранен клуб
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Re: Сашко Александров се присъединява към чуждестранен клуб
Много се развам за Сашко. Нека се развее малко по европейските терени, следващия му трансфер ще го изстреля далеч по-високо. С много голям потенциал е и ако не бяха синьо - червените, щеше да е несменяем национал от години. Мисля, че не се изхвърлям.
-
- Контакти:
greenpeak написа:Спортен комплекс "ШЕРИФ":
По-горното няма да го коментирам. В Приднестровието си имат база на световно ниво.
Факт е обаче, че молдовското първенство е слабо.
Целта на Шериф е да изградят отбор за европа, пари там не се щадят.
Как беше лафът момчета.................къде са те, къде сме ний

- Ticha
- Контакти:
[center]Сашо Александров и още двама българи играха при победа на Шериф[/center]Бранителят на Черно море Александър Александров-Сашо игра при победата на Шериф над елитния сръбски Ягодина с 1:0 в контрола в Кипър днес. Сашо излезе като титуляр на поста централен защитник в молдовския шампион и се представи на ниво. Партньор в отбраната му беше Милен Лахчев от Видима-Раковски, а на вратата бе Владислав Стоянов от Черноморец Бургас. Голът за Шериф вкара Владимир Волков в 78-ата минута. След спаринга са започнали преговори за трансфер на българина между адвокатат на ”моряците” Мишо Статев и шефовете на Шериф. Вариантите са двата клуба да са постигнали принципна договорка за сключване на контракт или от Шериф да са поискали още няколко дни преди да обявят крайното си решение. Според кулоарна информация разминаване около трансферната сума, която третите в България трябва да получат, няма. Предстои обаче да се уточнят всички други детайли около евентуалния договор. До няколко дни шефовете на Шериф ще решат и за привличането на Милен Лахчев и Владо Стоянов.
Всичко е добре, само не разбрах - той сега на проби ли е там, или са го продали? Щото, ако е на проби, това вече ще е трагедия. Хайде, за продажба по-може да се приеме, но...проби в молдовски отбор звучи адски ужасно.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Финален ден при преговорите за Сашо Александров
Източник: Калоян Златков, в. Черно море 19:28 / 01.02.2010
Утре ще бъде последният ден, в който ще се проведат разговори за бранителя на "Черно море" Александър Александров. Както е известно, защитникът е на лагер с молдовския "Шериф" (Тираспол). Шампионът на бившата съветска република нямаше намерение да изпробва централния защитник, но на ниво клубове все още нещата не са приключили. В медийното пространство витае слухът, че сумата, която молдовците ще заплатят, е от порядъка на 250 000 евро.
http://www.ole-bg.com/135882.html
Източник: Калоян Златков, в. Черно море 19:28 / 01.02.2010
Утре ще бъде последният ден, в който ще се проведат разговори за бранителя на "Черно море" Александър Александров. Както е известно, защитникът е на лагер с молдовския "Шериф" (Тираспол). Шампионът на бившата съветска република нямаше намерение да изпробва централния защитник, но на ниво клубове все още нещата не са приключили. В медийното пространство витае слухът, че сумата, която молдовците ще заплатят, е от порядъка на 250 000 евро.
http://www.ole-bg.com/135882.html
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!
- aide_morqci
- Контакти:
аз май съм единствения който не се радва на този трансфер.Без да преувеличавам А.Александров е най перспективния българси защитник и факта че е оценен на 250 000 за мене е смешно.Да Шериф може и да е добър отбор но добър колкото да играе най много в групите на уефа.Жалко но явно българския футбол вече се оценя на толкова ниско ниво.Яд ме е че си продаваме най силния защитник.Можехме да го продадем според мен след време във някое по добро първенство.Явно ТИМ показват че за момента се отдръпват леко от граденето на клуба ни(пак казвам за момента,имам усещането че скоро пак ще влеят повече за трансфери)

Аз също не искам този трансфер.Вярно,добър играч отива в клуб играл с успех в ЛЕ групите,отбор с превъзходна база...ама отбор от Молдова.Цената иди ела,ама пак е малка за играч като Сашко.И щом клуб от Молдова,може спокойно да си купи играч от България,смятайте накъде отиваме.А уж,на хартия се имаме за по-напреднали от молдовците 

Само Черно море.
- aide_morqci
- Контакти:
garfild8 написа:Аз също не искам този трансфер.Вярно,добър играч отива в клуб играл с успех в ЛЕ групите,отбор с превъзходна база...ама отбор от Молдова.Цената иди ела,ама пак е малка за играч като Сашко.И щом клуб от Молдова,може спокойно да си купи играч от България,смятайте накъде отиваме.А уж,на хартия се имаме за по-напреднали от молдовците
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... s2009.html
и забележи че ние(България) в момента в класацията на УЕФА сме 17 а те 34 -точно два пъти по назад

Какво да си говорим,колега?Не е за приказване,просто.Щом Шериф,се размина за малко с ШЛ,в групите на ЛЕ взе повече точки от двата ни ''мега гранда'',взети заедно и за една бройка отърваха да минат групата,за какво си говорим.И този тим,иска играч от Черно море или който и да е наш клуб.И може спокойно да си купи който и да е от нашата А група 

Само Черно море.