Проклятията се завръщат тройно в собствения дом!Dani Kiki написа:От все сърце успех на Марибор! Време е Каузата да заминава в небитието...
Не ви го пожелавам, бог да ви е на помощ!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Проклятията се завръщат тройно в собствения дом!Dani Kiki написа:От все сърце успех на Марибор! Време е Каузата да заминава в небитието...
krumeto написа:Проклятията се завръщат тройно в собствения дом!Dani Kiki написа:От все сърце успех на Марибор! Време е Каузата да заминава в небитието...
Не ви го пожелавам, бог да ви е на помощ!
Много си ми интересен!Dani Kiki написа:От все сърце успех на Марибор! Време е Каузата да заминава в небитието...
Unforgiven_M написа:Ще ми се да продължите, но не вярвам да победите. Дано поне 1-1 или 2-2 някак да стане!
[offtopic]Всички, които пожелават неуспех на български отбор в Европа, при толкова малкото поводи за радост, които имаме, имат още страшно много да се развиват като личности! Едно е да прогнозираш загуба, друго е да я искаш, само защото е за друг, а не твоя отбор!
Ама глупаците чисто статистически са повече от останалите, така че нищо учудващо няма![/offtopic]
drvasko98 написа:IvailoRz написа:Тук хейтърите си нямат на идея ,че за тях и техните отбори е по-добре Лудогорец да се класира..иначе първенството свършва напролет
Не, не е по-добре. Българският футбол добро не е видял от хегемонията ви. А тя минава през влизане в групите...
LSFC 1914 написа:Unforgiven_M написа:Ще ми се да продължите, но не вярвам да победите. Дано поне 1-1 или 2-2 някак да стане!
[offtopic]Всички, които пожелават неуспех на български отбор в Европа, при толкова малкото поводи за радост, които имаме, имат още страшно много да се развиват като личности! Едно е да прогнозираш загуба, друго е да я искаш, само защото е за друг, а не твоя отбор!
Ама глупаците чисто статистически са повече от останалите, така че нищо учудващо няма![/offtopic]
[offtopic]Няма как да подкрепям отбор, който купува мачовете в България. Ти ако искаш може и да минеш от Разград, няма проблем.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oieWH8_7OlQ[/youtube][/offtopic]
Captain Stottlemeyer написа:Това, че някой го е домързяло да изпише цялата думичка в скоби от заглавието, означава ли, че на 29 август късно вечерта ще има рев!?...![]()
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта