Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот Вълчан » 26 авг 2019 19:02

Добре.....ама ако някои проявява интерес към мен във конкуренцията на още няколко отбора и същият този каже че нито ме е виждал нито ме знае кои съм какъв съм...... и просто до там е.Някак си го няма уважението.Все пак кои е Хубчев... :o

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 26 авг 2019 23:49

Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 27 авг 2019 00:05

W84me написа:
Kris_men2000 написа:Всички знаем , че ни трябва и то отдавна но какво да направим , че израелогерманското африканче се опъва и не иска да идва а ние си го чакаме като месия.

От Айнтрахт да дойде в Жунглата? :| :|

Ти знаеш ли какво искаш.Хем ни трябват спешно крайни защитници хем не трябвал да идва в джунглата защото видите ли бил силен и звезда.
Ние какво търсим?Пълни аматьори или футболисти от европейска величина.
Ние сме тъпи галоши.Хем искаме най доброто за Левски хем като се зададе някой кадърен се обявяваме за лайната на Европа и просто такъв играч не можел да играе при нас защото видите ли ние сме канализацията на Европа.Е МИ НЯМА ТАКИВА ЖАЛКИ КРЕТЕНИ КАТО НАС КОИТО САМИ СЕ НАРИЧАТ ИЗМЕТА НА ЕВРОПА.
ТАКИВА ФЕНОВЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ ТАКЪВ ЖАЛЪК ЛЕВСКИ.
За мен Левски е най добрият отбор в Европа и заслужава най доброто.А който не иска да играе в нашата светиня значи е наи жалката и долна отрепка на Европа.Той просто не знае какво иска от живота и си подритва съдбата.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 27 авг 2019 00:25

Kris_men2000 написа:
W84me написа:
Kris_men2000 написа:Всички знаем , че ни трябва и то отдавна но какво да направим , че израелогерманското африканче се опъва и не иска да идва а ние си го чакаме като месия.

От Айнтрахт да дойде в Жунглата? :| :|

Ти знаеш ли какво искаш.Хем ни трябват спешно крайни защитници хем не трябвал да идва в джунглата защото видите ли бил силен и звезда.
Ние какво търсим?Пълни аматьори или футболисти от европейска величина.
Ние сме тъпи галоши.Хем искаме най доброто за Левски хем като се зададе някой кадърен се обявяваме за лайната на Европа и просто такъв играч не можел да играе при нас защото видите ли ние сме канализацията на Европа.Е МИ НЯМА ТАКИВА ЖАЛКИ КРЕТЕНИ КАТО НАС КОИТО САМИ СЕ НАРИЧАТ ИЗМЕТА НА ЕВРОПА.
ТАКИВА ФЕНОВЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ ТАКЪВ ЖАЛЪК ЛЕВСКИ.
За мен Левски е най добрият отбор в Европа и заслужава най доброто.А който не иска да играе в нашата светиня значи е наи жалката и долна отрепка на Европа.Той просто не знае какво иска от живота и си подритва съдбата.

Ха-ха-ха ти верно си някакъв уникат :lol: .

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 авг 2019 08:10

Левски може да се подсили с латвийския национал Виталис Максименко, твърди най-големият спортен вестник в Словения "Екипа/Спортске новости". Изданието твърди, че "сините" са отправили оферта за правата на защитника на Олимпия (Любляна).

Бранителят бе спряган за "Герена" и през миналата зима, когато треньор бе Славиша Стоянович.

Максименко е на 28 години. Може да играе като централен защитник и ляв бек. ТОПСПОРТ вече информира, че Петър Хубчев търси футболист с подобен профил.

Левски обаче ще трябва да се пребори за подписа на защитника с отбор от Лига 2 на Франция.

Виталис има 6 мача за Олимпия през този сезон.

Вчера в медийното пространство се завъртя името на Давид Малембана от Локомотив (Пловдив). По информация на ТОПСПОРТ от "Герена" не проявяват никакъв интерес към национала на Мозамбик.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Antonio_Resio
Контакти:

Мнениеот Antonio_Resio » 27 авг 2019 08:20

A с еврейна какво стана?
[rimg]https://media1.tenor.com/images/2095c3a9b7151b1a3c15625744d4fd77/tenor.gif[/rimg]

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 27 авг 2019 18:38

Несериозно е на 27. 08 все още да нямаме алтернатива на левия бек...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 авг 2019 09:17

Antonio_Resio написа:A с еврейна какво стана?

Немците го задържат, засега. Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 28 авг 2019 10:07

south_division написа:Несериозно е на 27. 08 все още да нямаме алтернатива на левия бек...

Досега да бяхме взели някое бекче от по-слабите тимове и да се конкурират с Горанката .... Ама ние търсим втори бек тип Нганиони ..... Да му плащаме заплата и да седи резерва ...
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 авг 2019 10:34

tatusindo написа:
south_division написа:Несериозно е на 27. 08 все още да нямаме алтернатива на левия бек...

Досега да бяхме взели някое бекче от по-слабите тимове и да се конкурират с Горанката .... Ама ние търсим втори бек тип Нганиони ..... Да му плащаме заплата и да седи резерва ...

Не ни трябва резерва на Горанов, а по-добър от него. Така, че Горанов да се конкурира с него, а не обратното. Но явно трудно ще намерим такъв без да извадим сериозни кинти.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”