Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Разград уволниха треньора. 

- sinqkrepost1914
- Контакти:
Зелените фесове са най-големия тумор на българския футбол, начело с агата им, на когото всички в бефесе му падат на колене, както и оня мургавия с лилавите венци ..
Тая наша смешна лига е може би най-долнопробната в цяла Европа, крайно време е да ни признават за аматьори и да се приключва..
А ''депутатчето'' да го изкарват в пенсия веднага, ше му *** майката ..
Тая наша смешна лига е може би най-долнопробната в цяла Европа, крайно време е да ни признават за аматьори и да се приключва..
А ''депутатчето'' да го изкарват в пенсия веднага, ше му *** майката ..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Трябваше да оставят валеканото още няколко кръга 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
На гела не му издържат нервите. Депутатчето от гроб пълен ташак. Климатика и джинчето ме правят философ. Ако отпаднат от Марибор мисля, че ще имаме новина.
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
Жалко за Стойчо. Явно и тоя мач са го "играли" - с Марибор.
П.С. Колко ли е бил на лайв коефицента Лудогорец да не отбележи след червения картон?[/offtopic]
W84me написа:metodito написа:zlatan написа:Голям цирк е било в Разград.Гледам сега репортаж как са изгонили вратаря на белите,чист гол на кремвиршите е отменен.Бат Венци ще пикае кръв след 5 мин.
Всичко е точно. Вервай ми.
Тото мач, просто направиха парлама.
Жалко за Стойчо. Явно и тоя мач са го "играли" - с Марибор.
П.С. Колко ли е бил на лайв коефицента Лудогорец да не отбележи след червения картон?[/offtopic]
- ChelseaFUN
- Контакти:
Супер кръг се изигра. Дано и другия е такъв! 

Някой няма ли да поиска да си върнем Стоев?

П. С. Люпко да стяга багажа, че е негов ред другата неделя.

П. С. Люпко да стяга багажа, че е негов ред другата неделя.

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
- Контакти:
Жалко, че не оставиха Стоев повече време, защото можеше да са на комфортна разлика по-надолу в класирането, но уви. Тотално е спрял и изчерпан тоя треньор и не знам за какво Методито го жали.
Според ме от следващото назначение на Лудогорец ще си проличи дали са пуснали кокала. Очаквам, че ще се пробват за някоя висока топка, като Мъри. Сигурно ще преслушат пак и Херо. Няма да се изненадам, ако Илиян Илиев се окаже там, макар, че се съмнявам да го харесват, защото е много страхлив треньор, но и до сега не е работил в такава среда де. Почти съм сигурен, че следващия им треньор ще е българин или някой от Балканите, най-много.
Според ме от следващото назначение на Лудогорец ще си проличи дали са пуснали кокала. Очаквам, че ще се пробват за някоя висока топка, като Мъри. Сигурно ще преслушат пак и Херо. Няма да се изненадам, ако Илиян Илиев се окаже там, макар, че се съмнявам да го харесват, защото е много страхлив треньор, но и до сега не е работил в такава среда де. Почти съм сигурен, че следващия им треньор ще е българин или някой от Балканите, най-много.
Редно е другата седмица да уволним брата на ниския селяк. Убиваме ловешкото клубче и леката жена си отива към Босна да си довършва дроба.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
NOMER14 написа:Последните 4 мача 2 несвирени дузпи за Разград при равен резултат последните минути и 1 отменен гол пак при равен резултат в последните минути.
Какво означава това?
Че г-н БоШков и Заможният евентуално може да правят сечено на Домуса и да решат титлата в преките среща.
Ама това е в сферата на фантастиката, като видиш какви са куци техните отбори.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...