Ефбет лига 7 кръг/ Дунав-ЦСКА / 25.08.2019 / 18:00 ч. FT 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

goshev
Контакти:

Re: Ефбет лига 7 кръг/ Дунав-ЦСКА / 25.08.2019 / 18:00 ч.

Мнениеот goshev » 25 авг 2019 22:35

Бубка все пак е сложил едно показно как трябва да се центрира и как да се се отиграва. :lol:

Eleril
Контакти:

Мнениеот Eleril » 25 авг 2019 22:39

Mitata написа:
Kiril2681 написа:И аз избягвам да коментирам същата вечер, ама този път ме хвана яд! На каръка, който граничи с неспособност, която идва от липсата на класа! Имахме сигурно повече от 20 удара....Евандро вкара, но и той целеше агитката няколко пъти, през първото също. Соу....този човек е бил голмайстор на албанското първенство.... :o Каквото и първенство да е то, все пак е вкарал 20+ гола....как, мамка му?!? И Уот нямаше място на фланговете!!!!!!!! Ясно е, че Дедо искаше да угоди на всички, но в момента Уот е в по-добра форма и трябва той да играе, а Соу да чака! Но не - всички на маслините, обаче Соу в центъра...Както и да е, не съм изненадан - още когато Бубка написа, че взимаме всички мачове до Коледа, ми стана ясно , че ще се издъним :) - мнооооооо съм суеверен! :oops: Хубаво също имаше - създадахме много, ама наистина МНОГО положения срещу отбор, който се защитаваше с 10 души! Вижте гола ни - Евандро и срещу него 9 защитника, плюс вратар! Дано този карък е бил за сметка на неделята, която ни чака! И Мита....как да играем срещу 10 човека, групирани около и зад 30-я метър?!? Правиш двойно - елиминираш 2-ма...и остават още 8! Просто е безумие! Спомни си Барселона - Интер, Барса не центрираха, ама пак нищо не направиха - няма 100% правилно решение срещу такава тактика! Но въпреки това, ако Тиаго не беше подал толкова слабичко, най-вероятно щяхме да ги бием с 1:0!

Нямало как, освен с центрирания, които не носеха абсолютно никаква заплаха?!?! А защо не пробваха с двойни подавания, със самостоятелни пробиви. Ако не друго, поне до дузпа можеше да се стигне.

Започнахме да го правим чак след смяната на бековете! Турицов и Жеферсон не са ОК в атака. И ако Турицов го разбирам донякъде, то футболист, стигнал до национала на Бразилия, не мога да оправдая. Надявам се Енрике скоро да е готов, Кери най-накрая да покаже защо толкова го обичат в Плимут, а Соу да стои малко резерва на Уот.

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 25 авг 2019 22:47

За мен Албентоса, Бикел, Малинов и Евандро, играха и играят с постоянство. Албентоса, колкото и да го пренебрегвате прави толкова ключови намеси, че ако беше някой друг на негово място, неминуемо щеше да се издъни яко. Този е по-стабилен и играе с повече интелект от всичките ни ЦЗ. Има и много добри пасове. Новия от Франция, се включи много стабилно с няколко намеси и отигравания, чак ме изненада приятно. Успешният футбол се играе с интелект, не само с тичане и ръгане. Гледали сте Зидан. Бързият ум решава много ситуации. Още нещо ми направи неприятно впечатление. В малкото случаи, когато Дунав ни нападаха и ние вземем топката, вместо да се пуснем по най-бързия начин в контра, докато не са се прибрали, ние задържаме топката и си я подаваме настрани и назад и им даваме време да се групират отзад и започваме постепенна атака. Все едно играем срещу Барса и гледаме да задържаме.
Велик ЦСКА !

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 25 авг 2019 22:47

Каквото и да си говорим на новите ще им трябва време.Най-вероятно на пролет ще можем да преценяваме става ли нещо от тях или не.

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 25 авг 2019 22:51

Със сигурно ще им трябва време на новите, но черничкия французин за мен е ок, дори и от малкото време в което игра. Залагам на него :)
Велик ЦСКА !

На линия
Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 25 авг 2019 22:54

Eleril написа:Започнахме да го правим чак след смяната на бековете! Турицов и Жеферсон не са ОК в атака. И ако Турицов го разбирам донякъде, то футболист, стигнал до национала на Бразилия, не мога да оправдая. Надявам се Енрике скоро да е готов, Кери най-накрая да покаже защо толкова го обичат в Плимут, а Соу да стои малко резерва на Уот.

А аз видях безкрайни подавания на топката пред НП като на хандбален двубой и високи центрирания до последния съдийски сигнал.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 25 авг 2019 22:58

Ние сме най-добрите!
За Европа не ставаме, но конкуренцията в България е гола вода.
Трябва само да започнем да побеждаваме. :lol:
Имам чувството, че Дедо се е изпокарал с половината отбор. Ако някой се чуди защо бяха сложили Пената заедно с Митов и Дедо, те затова. Пената никога нямаше да допусне такова разбиване на отбора. Затова сега преди дербито не са нужни толкова тренировки, колкото зареждащи и обединяващи психо сеанси с Пената. :lol:
Може и с едно печено теле. По традиция. :lol:

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 25 авг 2019 22:59

MarianDimitrov написа: В малкото случаи, когато Дунав ни нападаха и ние вземем топката, вместо да се пуснем по най-бързия начин в контра, докато не са се прибрали, ние задържаме топката и си я подаваме настрани и назад и им даваме време да се групират отзад и започваме постепенна атака. Все едно играем срещу Барса и гледаме да задържаме.

1.Не могат да си пират топката, която отскача в неизвестна посока и докато я успокоят защитата се е прибрала.
2.Не могат да подадат точен пас и атаката умира.
3.Нямат футболен интелект да измислят нещо смислено.Ако пък в даден момент ги осени нещо виж т. 1 и 2.

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 25 авг 2019 23:01

goshev написа:
MarianDimitrov написа: В малкото случаи, когато Дунав ни нападаха и ние вземем топката, вместо да се пуснем по най-бързия начин в контра, докато не са се прибрали, ние задържаме топката и си я подаваме настрани и назад и им даваме време да се групират отзад и започваме постепенна атака. Все едно играем срещу Барса и гледаме да задържаме.

1.Не могат да си пират топката, която отскача в неизвестна посока и докато я успокоят защитата се е прибрала.
3.Нямат футболен интелект да измислят нещо смислено.Ако пък в даден момент ги осени нещо виж т. 1 и 2.

Но сме го правили много пъти и ни се е получавало при Стамен Белчев. Тогава контрите ни бяха сигурни голове.
Велик ЦСКА !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 авг 2019 23:02

MarianDimitrov написа:
goshev написа:

Но сме го правили много пъти и ни се е получавало при Стамен Белчев. Тогава контрите ни бяха сигурни голове.

Сега нямате живо крило, какви контри?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “ЦСКА”