Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Лъвското пиво се правеше там.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Какво и има на бирата бре , знаете ли как си я обичам след 4/5 ракии !
modor написа:Warped написа:Само вино и ракия!
Бирата е шампоан
Ей това е приказка
Аз мислех, че само за бири питаме. Иначе си уважавам и ракията, че и винцето.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- metodito
- Контакти:
https://topsport.bg/levski/kritikata-ka ... telna.html
Интересен коментар, но звучи доста пристрастно. Все пак адмирирам подобен тип материали, в които има авторова позиция - с аргументи тъ нъ. Прочетох го докрая. Но с някои неща не съм съгласен.
С това, донякъде съм съгласен[offtopic], защото във вечния спор "футболисти или треньор" (е виновен за успехи/загуби), съм принципно склонен да дам гласа си на футболистите. Един отбор, който играе заедно години наред и си знае кътните зъби може да вземе мач, който и най-добрия треньор със събрани футболисти преди три месеца - не може.[/offtopic]
Ма с това последното болднатото- не. [offtopic]Предположение, което се изтъква като факт.[/offtopic]
Интересен коментар, но звучи доста пристрастно. Все пак адмирирам подобен тип материали, в които има авторова позиция - с аргументи тъ нъ. Прочетох го докрая. Но с някои неща не съм съгласен.
Ако Левски освободи Хубчев неоснователно на даден етап от престоя му на "Герена", рискува да навлезе отново в сякаш безкрайната спирала, от която не е излизал в последните 10 години. И с течение на времето да се превърне перманентно в кандидат-шампион само на теория.
С това, донякъде съм съгласен[offtopic], защото във вечния спор "футболисти или треньор" (е виновен за успехи/загуби), съм принципно склонен да дам гласа си на футболистите. Един отбор, който играе заедно години наред и си знае кътните зъби може да вземе мач, който и най-добрия треньор със събрани футболисти преди три месеца - не може.[/offtopic]
Ма с това последното болднатото- не. [offtopic]Предположение, което се изтъква като факт.[/offtopic]
Ако специалистът получи кредит на доверие, няколко сезона време и много търпение, може да върне отбора, а и клуба там, където всички левскари смятат, че му е мястото.
Дали това ще се случи? Със сигурност ще е по-лесно с Хубчев, отколкото без него.
Питай Ромето Тусев и Вафльо Градинаров. Те ще ти кажат, че при Хубчев не е добре. Щото не говори мило с този, втория кретен.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Вчерашният мач срещу Локо Пд е поредно доказателство,че "Насила хубост не става". Станислав Иванов е от типа футболисти,които са прекалено силни за Етър или Дунав,но когато играят в Левски са тотал щета. Примери колкото искаш - Огнянов, Балтанов, Вутов, Курдов...По-добре да играем само с играчи като Мазурек и Нашименто,отколкото с пишман играчи, дето няма кой да ги чака 100 години...
п.с. Нямаме скамейка за нещо голямо, както е през последните 5-6 години. Хубаво е,че поне има ръководство,което криво ляво внесе някаква стабилност.
п.с. Нямаме скамейка за нещо голямо, както е през последните 5-6 години. Хубаво е,че поне има ръководство,което криво ляво внесе някаква стабилност.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Болднатото да е не част от най-новия виц?eelche написа:Вчерашният мач срещу Локо Пд е поредно доказателство,че "Насила хубост не става". Станислав Иванов е от типа футболисти,които са прекалено силни за Етър или Дунав,но когато играят в Левски са тотал щета. Примери колкото искаш - Огнянов, Балтанов, Вутов, Курдов...По-добре да играем само с играчи като Мазурек и Нашименто,отколкото с пишман играчи, дето няма кой да ги чака 100 години...

noo написа:Болднатото да е не част от най-новия виц?eelche написа:Вчерашният мач срещу Локо Пд е поредно доказателство,че "Насила хубост не става". Станислав Иванов е от типа футболисти,които са прекалено силни за Етър или Дунав,но когато играят в Левски са тотал щета. Примери колкото искаш - Огнянов, Балтанов, Вутов, Курдов...По-добре да играем само с играчи като Мазурек и Нашименто,отколкото с пишман играчи, дето няма кой да ги чака 100 години...
Предполагам колегата искаше да каже, че и през последните 5-6 години не е имало качествена резервна скамейка.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- damyanov1963
miro_rz написа:Какво и има на бирата бре , знаете ли как си я обичам след 4/5 ракии !
И аз съм така, обаче напоследък ми се струва, че Шуменското и Загорката ги развалиха, или моят вкус нещо се е повредил?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:miro_rz написа:Какво и има на бирата бре , знаете ли как си я обичам след 4/5 ракии !
И аз съм така, обаче напоследък ми се струва, че Шуменското и Загорката ги развалиха, или моят вкус нещо се е повредил?
Абе напоследък всички български бири са ми с един вкус. Само Алмуса ми е по-близо до истинската бира от едно време. Между другото Лъвското пиво още не съм го опитвал. Някой знае ли къде се прави?