Добър мач и добро начало на сезона.
Беше ми интересно да наблюдавам играта на Пепе, заради многото медийни писания това лято, че може да премине в Ливърпул.
Направи нелош дебют - беше най-креативният играч в атака за Арсенал днес.
Оценка на трансфера му в Арсенал и на самият футболист ще може да се правят едва след няколко месеца, не след един мач. Все пак, съдейки по видяното днес, мисля, че ще е успешен трансфер за Арсенал.
ВЛ: Ливърпул - Арсенал 24.08.2019 |19:30 | 3-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: ВЛ: Ливърпул - Арсенал 24.08.2019 |19:30 |
Какъв кеф ми е да гледам как любимия отбор бие. Като се сетя, че преди 6-7 години бяхме в ситуацията, в която се намира Юнайтед, ми е още по-сладко сега. Честита победа!
-
- Контакти:
Бием с лекота,за ужас на хейтърите на хер Клоп!!! Салах третия му гол класика. Данчо стреса най слабия на терена,добре че има около себе си можещи халфове,които да го покриват. Дидко пак не е в групата,явно ще му намажем ските. Лиляна е безмислен,догодина си отива. Милнър може още 1 година да остане. Хаверц да идва,тоя е страшен и при нас ще мачка! Честита победа на всички вярващи в отбора фенове!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:Хаверц да идва,тоя е страшен и при нас ще мачка!
Хаверц и Санчо са основни цели на Клоп.
Trent N Robbo
SgtLiberty написа:Честита победа. Още 36 победи.
Тази година 39 кръга ли ще е първенството?

Hala Madrid
- SgtLiberty
- Контакти:
gogovcite написа:SgtLiberty написа:Честита победа. Още 36 победи.
2 мача бяхме били 36 оставаха, но може и аз да съм се объркал, имах 2 по математика

- sinqkrepost1914
- Контакти:
Re: ВЛ: Ливърпул - Арсенал 24.08.2019 |19:30 | 3-1 FT
Кофти се съвпаднаха и Ливърпул и Левски като часове, та жертвах червените, за да ходя да гледам сините
От това, което прочетох сме си ги победили категорично и без особено напрежение. Мо с убийствена дузпа и страхотен трети гол. Винаги е приятно да видя как се гаврят с къдравата Сю по подобен начин
12 поредни победи във ВЛ, нов клубен рекорд

От това, което прочетох сме си ги победили категорично и без особено напрежение. Мо с убийствена дузпа и страхотен трети гол. Винаги е приятно да видя как се гаврят с къдравата Сю по подобен начин

12 поредни победи във ВЛ, нов клубен рекорд

He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
cskarcheto92 написа:kingofpop написа:Арсенал когато и да им се разбие самолетът ще е късно... Тия няма нито една причина да са живи...![]()
![]()
Ти не го ли игра Х на 5,50 ? Самолета ще им е за падане, когато допуснат обрати като тези на твоите в ШЛ.
играх го да, викам време е да направят един свестен мач, ама после осъзнах, че са най-жалкият отбор в Европа

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- Liverpool_EC
- Контакти:
Страхотен футбол от нашите, по едно време само Ваб Дайк играеше в нашата половина
А тримата отпред ми се струва, че се намират със затворени очи, толкова са свикнали един с друг вече. Фирмино е в невероятна форма, играе с настроение и очаквам да видим някой шедьовър в следващите домакинства.
Какъв треньор, какъв отбор - изравниха рекорда от 1990 за 12 поредни победи в първенството
При отворен прозорец са си за разкарване, ама сега нека стоят, на никой не пречат. Има срещу кой да си чупят краката за купите.
Ами откакто кадетчо спря да ни обяснява колко сме зле и как нищо хубаво не ни чака и мненията във форума намаляха на половина.

Какъв треньор, какъв отбор - изравниха рекорда от 1990 за 12 поредни победи в първенството

john barnes написа: Дидко пак не е в групата,явно ще му намажем ските. Лиляна е безмислен,догодина си отива.
При отворен прозорец са си за разкарване, ама сега нека стоят, на никой не пречат. Има срещу кой да си чупят краката за купите.
cskarcheto92 написа:an4o_321 написа:Какво стана с този форум? Тема за "дерби" мач, а над три денонощия да няма мнение... Къде пишете, хора? Във фейса ли се измества дискусията?
Първо трябва да загубим точки и чак тогава ще започнат драмите.
Ами откакто кадетчо спря да ни обяснява колко сме зле и как нищо хубаво не ни чака и мненията във форума намаляха на половина.

gogovcite написа:SgtLiberty написа:Честита победа. Още 36 победи.
Броим ги с Комюнити Шийлда догодина, имаме да се реваншираме на Сити

Ама аз и на 34 съм навит. С един хикс по средата...
Арсенал не са критерий за нищо. От години. Важно е да запазим постоянството срещу "малките" от миналата година и... да изплющим Сити. Два пъти. Тогава ще броим победи и точки