Левски (София) - Локомотив (Пловдив) | 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Локомотив (Пловдив) | 24.08 | 20:30ч.
Диемата е пълна с коментатори тъпаци....
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Честита победа. Дано тоя Робърта се превърне в голов хищник
-
peliforewer
- Контакти:
Какво ще запомня от мача,учудващо голямо превъзходство за сините,Локо ако е тръгнал да играе някаква роля в първенството не може да няма един точен удар за цял мач и ъгловите удари да са 8-0 първото полувреме.Сините играха на ниво като Роберта се включи много добре.Не знам защо Сватбата пък и другите български съдии не желаят да показват жълти картони на Зетя,другия пожален снощи беше Ст.Иванов.Срещу ЦСКА в неделя ще стане ясно Левски ли са били много добри или Локомотив Пд много слаби.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Добра репетиция за мача другата неделя. По същият начин ще играят срещу нас - отзад за 0:0, а напред каквото дойде.
Локото били непретенциозен отбор.AzSumRazbirach написа:Така ще бъде и за напред, треперене и чакане на късмет за да победим непретенциозните отбори.
Очаквах победа поне с 2-3 гола разлика, но да не насилваме нещата. Лошото само е, че пак ще се заблуждаваме, но какво да се прави. Само Левски и да ходим на стадиона да си подкрепяме отбора.
И сега какво се оказа... Медийното страшилище Локо Пловдив беше тотално приспано вчера. Аз поне съм много доволен от това как подходихме цялостно към мача, за което най-голяма заслуга бих казал, че има Хубчев. Контролирахме мача от началото до последния съдийски сигнал, като изключим в последните минути леекото отстъпване, натискахме ги яко и Робърта материализира с перфектно отиграване и след това удар. Костов доста ще трябва да се бори за титулярно място, ако тоя пич продължава по същия начин, от което най-много печели Левски естествено. Най-хубавото е, че всичките ни контузени се завръщат точно навреме - за следващия мач и Хубчев ще има доста опции.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Е Локото завършиха с 0 точни удари и добре, че беше измисления фаул който им дадоха накрая, та поне да се отчетат с един по- сериозен карамбол. Но щом разбирачите казват, че сме се представили слабо....
Добро второ полувреме на целия отбор. Дори Райнов се представи добре. Като изключим Стаси, който пак нищо не игра, съм доволен от другите . Трябват бекове, ако искаме нещо сериозно
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Dust написа:Гол/Гол с победа за единия или другия отбор е добра опция.
Мда, отлична опция да ходиш с празен джоб.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Победа и коментарите са на половина. Само леко мрънкане се чува. Дежурните недоклатеци изгубиха мотивация. Припоците притихнали Дунава е опасна река.