modor написа:rhaegar написа:Кой пие Каменица на тоя свят, ве?
Ти какво пиеш?
Загорка Ретро, Пиринско-Леденото е супер. Шуменско, макар че е лекичко. Столичното ми харесва, ама тук по заведенията го няма.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
modor написа:rhaegar написа:Кой пие Каменица на тоя свят, ве?
Ти какво пиеш?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:modor написа:rhaegar написа:Кой пие Каменица на тоя свят, ве?
Ти какво пиеш?
Загорка Ретро, Пиринско-Леденото е супер.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Der Schmarotzer написа:modor написа:metodito написа:[offtopic]modor написа:Soulen написа:Напа оцеля след поредната хакерска атака и отново е на линия. Модоре, заради един двама провокатори, няма нужда цял форум да затваряме
Така ще е докато се научат! Отстрани е много лесно
Педагогиката не ти е силната страна май, Модич.[/offtopic]
[offtopic]Покрай твоите писаници скоро ще ми трябва и психолог[/offtopic]
Вземи го банни тоя - профилактично, да се изчисти форуно от спам. Докато той почиваше, тук беше едно по-хубаво и чисто място. А с банана Му ще си спестиш и манги за психолог (или психиатър).
rhaegar написа:Кой пие Каменица на тоя свят, ве?
metodito написа:Der Schmarotzer написа:modor написа:metodito написа:[offtopic]modor написа:Soulen написа:Напа оцеля след поредната хакерска атака и отново е на линия. Модоре, заради един двама провокатори, няма нужда цял форум да затваряме
Така ще е докато се научат! Отстрани е много лесно
Педагогиката не ти е силната страна май, Модич.[/offtopic]
[offtopic]Покрай твоите писаници скоро ще ми трябва и психолог[/offtopic]
Вземи го банни тоя - профилактично, да се изчисти форуно от спам. Докато той почиваше, тук беше едно по-хубаво и чисто място. А с банана Му ще си спестиш и манги за психолог (или психиатър).
Кажи, бе, сладур, глава ли те боли?
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Потребители, разглеждащи този форум: brambar, gdlk, Halo, ivan56 и 25 госта