Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот rhaegar » 24 авг 2019 17:39

Е Джеймс дойде от Чемпиъншип, вие кво очаквате? За една подготовка да стане на ниво ШЛ? Ае Лингардиньо разбирам да го нападате, защото е жалък. Ама хлапака ви е най-малкия проблем.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 24 авг 2019 17:56

Мдаа, нулево сезонче иде.Едно време имахме един нападател, дето му се смееха, че само срещу малки отбори бележи.Рашката и Марсиал бележат на големите отбори, ама като застанат срещу буци като Кейхил и Томкинс, които си седят в наказателното поле и газят малките нападатели, си имаме нужда от един типичен таран да им вземе здравето.Ама нали Лукаку не е юноша и британец, та го махнахме.Лингард още си е при нас, защото е британец, юноша, а и качва яки видеоклипчета в Ютуба.Перейра е време да се вземе в ръце-техничен е, подава добре, изпълнява добре статични положения, а такъв нямаме принципно, но все още е с латинско име и няма как.Ако се казваше Andy Porter и беше родом от Салфорд не можеш го измести от титулярите.
От едната крайност в другата-или сме с Жозето и ЛВГ, които тотално загърбиха традициите на клуба, или сме с Мойс и Оле, които практикуват футбол от деветдесетте.Ако вместо Лингард и Джеймс имахме двама латиносчета заспиваха нещата.Ама нали Оле върви по стъпките на Саутгейт.Англия биха Панама и Колумбия на Световното и ние решихме да ги копираме.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 24 авг 2019 17:58

Не може да имаме 10000 защитника и от тях да стават единствено Магуайър и Бисака. И Туанзебе, дето още нищо не е играл. Заради такива тъпи грешки сър Алекс е изхвърлял някакви 20-годишни юноши, а ние продължаваме да гледаме неадекватните изпълнения на хора като Рохо, Смолинг, Джоунс, Линдельоф и така нататък. Изключително тъп гол, не знам за кой път вече ни вкарват такъв в последните няколко години. Второто Перейра, Грийнууд и квото стане.
Трябва да се отбележи и че спестиха чист червен картон на Кейхил, което не променя факта, че играем катастрофално.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 24 авг 2019 18:33

Еми нали искаме да приличаме на английския национален отбор....Вече и дузпи изпускаме редовно..
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 24 авг 2019 19:02

Банда английски дървета......А си обещах, че тоя сезон няма да го гледам.Само си късам нервите.Едни качествени 45 минути срещу Челси, с това сме си до момента.Футбол от деветдесетте, някакви протежета на Оле и Гигс титулярчета, просто нямам думи.Англичаните са пълни дървета, ама Оле, Фелън и САФ хич не им дреме.
В 88 минута изравняваме и Джеймс се кефи все едно е забил Мис Свят.Суонзенско мислене.....САФ щеше да го прасне в тиквата, задето се радва на точица срещу Палас насред Олд Трафорд.Ама така ще е.Вече мишки има в тоя отбор.Джеймс, Лингард, Погба пак намусен и духовно в Реал.....Марсиал е контузен, ама нали Лукаку не е англичанин, та сега ще си играем без нападател известно време.Просто идиоти в тоя клуб.Да ме прощава Оле, легенда е, ама не сме деветдесетте, той не е САФ, Лингард не е Кантона, а Мактомини не е Скоулс.А Джеймс не е Гигс, по-скоро е Десподов.Можеше да си напусне лятото, а и да увлече със себе си Уди Кълвача, ама не.Пак нулевка.Пълен срам.От едната крайност в другата-или някой, който иска да имитира САФ от деветдесетте, или някой одъртял, забравил футбола, философ като Жозе или ЛВГ.Почетино, Зизу, Лусиън Фавър, Ерик тен Хааг?Топ 4 ще е съставен от Клоп, Пеп, Почетино и Емери, а бейби САФ и Jose's Apprentice ще се надпреварват кой повече не става за ВЛ.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 авг 2019 19:05

До края на септември с нов мениджър. Много псуваха Сержанта, че практикува боклук футбол, но още 10 години няма стигнем второ място и турнир като Лига Европа спечелен. Оле, Оле...защо подписа договор....

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 авг 2019 19:15

Scholesy93 написа:Мдаа, нулево сезонче иде.Едно време имахме един нападател, дето му се смееха, че само срещу малки отбори бележи.Рашката и Марсиал бележат на големите отбори, ама като застанат срещу буци като Кейхил и Томкинс, които си седят в наказателното поле и газят малките нападатели, си имаме нужда от един типичен таран да им вземе здравето.Ама нали Лукаку не е юноша и британец, та го махнахме.Лингард още си е при нас, защото е британец, юноша, а и качва яки видеоклипчета в Ютуба.Перейра е време да се вземе в ръце-техничен е, подава добре, изпълнява добре статични положения, а такъв нямаме принципно, но все още е с латинско име и няма как.Ако се казваше Andy Porter и беше родом от Салфорд не можеш го измести от титулярите.
От едната крайност в другата-или сме с Жозето и ЛВГ, които тотално загърбиха традициите на клуба, или сме с Мойс и Оле, които практикуват футбол от деветдесетте.Ако вместо Лингард и Джеймс имахме двама латиносчета заспиваха нещата.Ама нали Оле върви по стъпките на Саутгейт.Англия биха Панама и Колумбия на Световното и ние решихме да ги копираме.

Ами пускайте циганина Санчес и ще намерите още някой...аре мата и той е испнаговорящ и да видим какво ще заспи и къде ще се събуди.
И тоя Бисака пуст англичанин, защо ви е? Да бяхте хванали някой от някое гето на Сау Пауло и там щяха да "заспят нещата". Е те барса въртят разни цигани от както махнаха ушатото магаре и все чакат така да заспят нещата на десния бек, но още не са дочакали.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 24 авг 2019 22:03

Момчета, мисля че сте прекалено крайни. Отбора играе атакуващ футбол. Тия Палас имаха 3 положения, но си ги вкараха. Аз лично харесвам стила, който налага Оле и напълно вярвам в него. Но за мен има две неща, с които не мога да се примиря. Не може Лингард да прави супер слаб мач срещу Улвс и после пак да е титуляр. Трябва да се правят ротации, а налагането само на англичанчета до нищо няма да доведе. Оле е норвежец и не знам от къде му хрумна тази идея с англетата. Другият основен проблем е чисто и просто липсата на качествени играчи в състава. Трябва ни още един полузащитник поне и една свястна 10-ка. И дясно крило. За поредна година гледаме атаки от ляво само, а от дясно няма кой да отвори играта. Аз лично не мисля, че имаме нужда от нападатели. Днес и Рашфорд и Марсиал създадоха много положения, отвориха пространства зад тях, но какво видяхме. Лингард не може да си спре топката сам пред наказателното поле, а на Джеймс му липсва хладнокръвност. Остави, че се радваше на гола като идиот, ами той можеше 2 пъти да вкара преди това.

Аз лично смятам, че Оле трябва да остане, колкото може по-дълго. Обаче с едно условие - да започне да се учи от грешките си.
И още нещо - 3 мача подред получаваме дузпа. И 3те си бяха напълно реални и заслужени. Това означава, че играем бързо в наказателното поле и създаваме положения. Остава и да започнем да си ги вкарваме...

Между другото тоя ВАР за къв чеп го вкараха, като вместо да отсъдят фал срещу Джеймс, съдията му даде жълт картон за симулация. Да не говорим, че Палас имаха положение от засада малко след първият гол, но играта продължи и те изпълниха ъглов удар. Вярно, че нашите са си напълно виновни за загубата, но аз лично не съм изобщо доволен от съдийството този мач.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 26 авг 2019 12:43

Аз като гледам какъв ни е състава и резервите и просто усещам, че този сезон ще берем голям срам. И ми се струва, че ще заемем място из между 6-10. Тъжна картинка.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 авг 2019 14:12

Все още има 5-6 дена да вземем някой под наем - Йоренте е опция :lol: :mrgreen:

Върни се в “Манчестър Ю”