Левски (София) - Локомотив (Пловдив) | 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Левски (София) - Локомотив (Пловдив) | 24.08 | 20:30ч.

Мнениеот Soulen » 24 авг 2019 12:35

[offtopic]Методи, точно както серафим каза работи. Хващат се определени играчи и уж случайно грешат. Много е лесно един защитник да не отнеме топка, или вратар да остави топката да мине под плонжа му. А дори някой да има истинска случка, никога няма да си отвори устата в някъв си форум.
Аз знам така някои работи и истински случки от парламента, когато мой приятел беше във властта, ама няма как да пиша с детайли и имена какви неща знам.[/offtopic]
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 авг 2019 13:15

Soulen написа:[offtopic]Методи, точно както серафим каза работи. Хващат се определени играчи и уж случайно грешат. Много е лесно един защитник да не отнеме топка, или вратар да остави топката да мине под плонжа му. А дори някой да има истинска случка, никога няма да си отвори устата в някъв си форум.
Аз знам така някои работи и истински случки от парламента, когато мой приятел беше във властта, ама няма как да пиша с детайли и имена какви неща знам.[/offtopic]

[offtopic]Да, предполагам.[/offtopic]

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 24 авг 2019 13:23

Serafim написа:
koisa написа:Не мен това с уреждането на мачовете винаги ми е било интересно точно как става?! Примерно отива директор/президент в съблекалнята и пред треньора казва: Момчета, днес трябва да паднете с 3:0 или няма да видите заплати!? :roll: Или примерно друг вариант: събират трима-четирима от отбора. Да кажем: защитник, бек, вратар и халф и им казват да не си дават зор, нещо автогол ала-бала... :roll: :mrgreen:

През 90-те може, особено на по-ниско ниво. По-скоро точно както препдолагаш - хващат се определени играчи. Един няма ден да вкара, друг да изчисти...

Те нашите играчи са толкова "кадърни", че като ги "хванеш" като нищо ще "изчистят" неправилно! :) :) Да, за 90-те съм съгласен - там, багажници, разходки и т.н., но сега, особено в Левски, ЦСКА, ....не ми си вярва да се получи - прекалено много "пойни птички" има, все някоя ще пропее..А мача с Локо си го взимате, без да е нужна уговорка!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 24 авг 2019 13:29

Повечето пъти става със съгласието и на двете страни.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 24 авг 2019 13:38

modor написа:Мача е 3:2. Знам от сигурен източник. Головете за нас ще вкарат - Павката, 3D и Робърта! Информацията ми е 100 %! Залагайте смело тъщата 8-)

А не не става.После жената да ме бие с тигана в главата и да ме кара да си я откупвам.Това ще е по голям резил и от загуба.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 24 авг 2019 13:40

Kris_men2000 написа:
modor написа:Мача е 3:2. Знам от сигурен източник. Головете за нас ще вкарат - Павката, 3D и Робърта! Информацията ми е 100 %! Залагайте смело тъщата 8-)

А не не става.После жената да ме бие с тигана в главата и да ме кара да си я откупвам.Това ще е по голям резил и от загуба.

Във вашето семейство има извратени разбирания :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 24 авг 2019 13:43

Warped написа:Повечето пъти става със съгласието и на двете страни.

Винаги става и от двете страни иначе няма как да излезе на 100% залога.Има само едно изключение както беше заложил на времето вратаря Гробелар - неговият Ливърпул да загуби с 4 гола и той титуляр в същият мач.А познай как завърши мача.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 24 авг 2019 13:45

Warped написа:
Kris_men2000 написа:

Във вашето семейство има извратени разбирания :lol: :lol:

Така е. От където е жената от там е родата.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 24 авг 2019 13:51

Kris_men2000 написа:
Warped написа:Повечето пъти става със съгласието и на двете страни.

Винаги става и от двете страни иначе няма как да излезе на 100% залога.Има само едно изключение както беше заложил на времето вратаря Гробелар - неговият Ливърпул да загуби с 4 гола и той титуляр в същият мач.А познай как завърши мача.

Незнам кажи как, че стана интересно
Непринуден:

Върни се в “Левски”