Дано да запомните с добро този мач, защото този е голям боклук.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ogrizko написа:така е ..аз вече съм сигурен, че и тоя мач няма да го спечелимпросто няма да вкараме гол ...дано поне да не направят някоя контра и да паднем
трябваше да си вкараме дузпата!!! и не да я бие играч дето не е играл ...аман!!! всеки път може да спечелим мачовете си и само малоумни издънки!!! сега второто полувреме Арда ще се дръпнат назад и няма и 1 положение да имаме!!!
violetovgeneral написа:ogrizko написа:така е ..аз вече съм сигурен, че и тоя мач няма да го спечелимпросто няма да вкараме гол ...дано поне да не направят някоя контра и да паднем
трябваше да си вкараме дузпата!!! и не да я бие играч дето не е играл ...аман!!! всеки път може да спечелим мачовете си и само малоумни издънки!!! сега второто полувреме Арда ще се дръпнат назад и няма и 1 положение да имаме!!!
Невероятен познавач на играта ни!Браво огризко!Имахме почти 1 положение.Как виждаш нещата за моряците?
Marlboro написа:Нямах търпение да свърши предния сезон,та белким разкарат Жоржиньо.Уви,не бе така.Нямам представа защо тренера го задържа,и какво вижда у него,което не вижда в някой друг.Бавен,муден,не играе с глава,а удара му е все едно дете рита топката.Вчера като изпусна и дузпата ми бръкна в а нуса
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта