Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот TristaNNN » 22 авг 2019 18:26

Soulen написа:Тристан, за важен мач е ясно, че ще съберем много хора, аз говоря за устойчиво увеличение. Подобряваш инфраструктурата, гониш престъпниците от стадиона и лека полека ще подобриш посещаемостта и на не чак дотам възлови мачове.

За повече си трябва и отбор. Ние само си цъкаме на клавиатурата, всички много добре знаем,че нищо няма да се оправи и Левски и почти всичко в България са на доизживяване и след години или няма да съществуват или ще са някакво жалко подобие тип преименувано тире или отбор кретащ с по 200 човека публика, докато не се превърне в Славия някой ден.

Най-кофти е липсата на всякаква перспектива нещата да се оправят. Затова милионите българи в чужбина ще се увеличават.

Не мога да се съглася с теб. Хайде, нека да ти дам друг пример, този път с националния отбор. Помниш ли, че в един момент в едни квалификации се посборихме с разни италианци и датчани, имахме някакви надежди и приличен отбор, играта беше на ниво според възможностите на играчите, с което логично пълнехме и стадион "Васил Левски". Сетне, националният отбор затъваше и затъваше, което веднага удари посещаемостта. Забележи, че на тези мачове не изобилстват лумпени и СЗ, а в същото време националният стадион не е мръднал в никаква посока - нито е станал руина, нито пък са се навъдили баничарници, кюфтеджийници, нокторезачници и други екстри наоколо.
Друг пример - сектор А на Герена. За мен е прекрасно съоръжение, макар и без козирка, и неслучайно и тази година с удоволствие си поднових картата. Кеф ти барче с нещо за хапване и течности, кеф ти големи кенефи с много кабинки и дълги писоари, кеф ти нови сгъваеми седалки, кеф ти бързо и нормално влизане (не като джобенето в Б, все едно си най-големия престъпник) на стадиона, кеф ти плазми вътре в самия сектор, кеф ти детски сектори, кеф ти зала за игра за дечурлигата, кеф ти ложи. Ето ти налице прекрасни условия и какво - пълни ли се сектор А? Май не, нали? В 5/6 -ти от сектора няма щураци и диваци, ама устойчиво увеличение на посещаемостта липсва, наблюдава се устойчиво намаляване на публиката. Съжалявам ако звуча дебелоглаво и инатливо, не искам и да звуча така, все едно ти налагам мнението си, но от доста години обикалям стадионите и имам изградени много ясни виждания върху нравите на редовия син привърженик, които в голямата си част не съвпадат с твоето мнение и прогноза.
[offtopic]Тия черногледи прогнози за българи, чужбини и тирета не искам да ги коментирам.[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 22 авг 2019 18:33

Koe му е хубавото на Сектор А? След в2-3 години ще иска ремонт. Хубаво е, ама не е готово. В свят, в който всички, които желаят ходят по мачове в Европа, да казваш, че сектор А е хубаво място... Че един дъжд и сектора е празен. Хубав е стадиона в Търнава. Красота. Това е хубав стадион. За стадиони на топ отбори е смешно да се говори.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 авг 2019 18:48

bilyaletdinov написа:Koe му е хубавото на Сектор А? След в2-3 години ще иска ремонт. Хубаво е, ама не е готово. В свят, в който всички, които желаят ходят по мачове в Европа, да казваш, че сектор А е хубаво място... Че един дъжд и сектора е празен. Хубав е стадиона в Търнава. Красота. Това е хубав стадион. За стадиони на топ отбори е смешно да се говори.

Tрябваше да уточня, че става въпрос за България и сектор А е идеален за родните "стандарти". Е, може би като изключим дреболийката с козирката. :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 22 авг 2019 20:48

sinqkrepost1914 написа:
Soulen написа:Стадиона е мизерия, извън стадиона също срещаш тия злобни погледи на някакви 18 годишни лапенца. Последно ходих на мача с Марибор на Герена. Бях с приятелката ми и хич не ми беше приятно някакви групички лапета, татуирани с бръснати глави, как ни гледаха. Ако стане нещо, как ще я защитя, не е като да дават да влизаш с пистолет на стадиона,въобще аз излагам семейството ми, приятелите ми на риск за един мач. Дете пък да водиш е абсурд.

Синя крепост, друг е въпроса, че аз съм от Пловдив и не ми е близко, 50 лева отиване и връщане и нерви с паркиране и т.н. Като теглиш чертата, не си заслужава, ако не си софиянец.

Аз също ходя често с приятелката ми. Постоянно ме пита някви глуповати въпросчета (женски). Миналата седмица с Витоша взехме и малката й, бяхме в А. Псувните и идиотите както казах ги има навсякъде. Въпроса е за какво отиваш ? Защото ако е за Левски, нищо от тези неща не би трябвало да те спира. Да, ще те мокри, ако вали дъжд, ще слушаш до тебе някви тъпи чичаци с малоумни разсъждения, ще видиш бръснати и татуирани лапета и не само, но всичко това са само оправдания. Който търси уюта и спокойствието плаща диемите, отваря бира на дивана, реже мезето и почва да цъка как от никой нищо не става.
А това че си от Пловдив го кажи на хората от Варна, Симитли, Бяла Слатина и т.н., които идват да подкрепят всеки мач отбора. То и тук, ако си от Борово или Бъкстон да кажем, предвижването с градски транспорт ще ти отнеме повече време отколкото от Пловдив по магистралата с кола. Но всичко е въпрос на желание и предпочитания.
И последно, наистина не разбирам хората, които не идват на мачове, но винаги са с мнение за всичко.. Наскоро чета в оранжевия форум един редовен драскач пише, че не ходил на мач от 82-ра, но разтяга едни локуми и лее недоволство без да е допринесъл с абсолютно нищо ..

Не е точно така, защото изминати 300км не се равняват на цената на билетчето на градския транспорт.

Иначе и аз съм на мнението на Тристан - колкото и хубав стадион да имаме със слаби игри на първия отбор няма да се вдигне посещаемостта.
Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 22 авг 2019 23:14

Michael_Buble написа:
Kiril2681 написа:Ако съм роден в Словакия ( абсолютно примерно избирам примерите ), дошъл съм да изкарам някой лев в Б-я, обещана ми е хубава работа и кариерно развитие ( участие в ЕКТ), обаче идвам и в тази прословута Европа срещам някой АЕК, Зоря...и сме дотам! Остава ми да изляза горд и надъхан срещу Бистрица, Царско село и т.н. Дотук добре! Излизам и гледам на трибуните 700-1000 души, започвам да "работя" и насреща ми двама еднакви - единия се казва Веско, другия Йордан...изчаластрят ме два-три пъти по пищяла, някой съдия...от Шумен, примерно, вика "Играй", от публиката почват да ме псуват...След това отивам да "работя" в Русе, потъвам до топките в калта по терена....и.....се обаждам на мениджъра си..."Айде да се махаме" - как, по дяволите ще ме спреш?

Аз като написах преди няколко месеца, че проблема ни е куртурно-цивилизационен, тука ме наричаха иронично "философ". Преди да мислим за добри чужденци и пробиви в ЕКТ, трябва да си оправим и хардуеъра и софтуеъра. Първото е стадионите, а второто манталитета. Поне в София, Пловдив, Ст.Загора, Варна и Бургас трябва да се направят стадиони тип молове във формата на пръстен. Мача е от 20ч. Ти отиваш със семейството в 17ч. Хапваш нещо със съпругата в Spageti Company, после оставяте детето в Playground или детски кът, тя си обикаля по магазините, а ти отиваш да си гледаш мача. Ако е момченце, взимаш и малчугана, за за го направиш левскарче от малък. :)
Мога да си заложа апартамента, че този подход ще докара средна посещаемост(поне на Левски) около 15 хил. средно на мач на сезон. С печалбата от билети и тази от търговските обекти, наеми от "Zara", H&M, ресторанти, ентъртейнмънт и прочие, за 10-12 години ще се избие цялата инвестиция от около 100 млн. лева.
Има, за съжаление, едно голямо НО!!!
Всичко описано по-горе става абсолютно безмислено, ако на стадиона идват хора отишли на война, с освирепял поглед, които кълнат и псуват, защото са нещастни в личния си живот. А в делнични дни пребиват с метални пръти хора около стадиона, които са на всичкото отгоре служители на клуба. Е, с такива "посетители" на спортно събитие аз не бих си закарал детето, пък ако ще да ми направят стадион като орбитална станция.

Надявам се ,че не се занимаваш с инвестиране ;) .
Освен теб има и други хора във форума ,които са живели(живеят) в чужбина . Формата която си написал , работи в държави с висок жизнен стандарт. Идеята е много добра , но е много трудно приложима за да не кажа неприложима в България. Би ли отговорил на няколко въпроса:
- Как се строи на парцел на който не си собственик ?
- Как определи цената от 100 млн лв.? Само парцела струва в този порядък , а примерно Армията струва доста повече. Преди време беше правен разчет за подобен стадион, за 28 000 стадион при положение ,че инвеститора има и собствена строителна фирма и без да е калкулирана цената на парцела -проекта беше приблизително 120 млн евро, има ли смисъл да казвам че на никой и през ум не му мина да реализира подобен проект.
- Ясно ли ти , е че един подобен проект най-вероятно ще загроби всеки един който тръгне да го реализира.
- По какъв начин ще бъде трансформиран статута на парцела?
- Понятия като ПУП и Кинт говорят ли ти нещо?
Иначе така се прави по белите държави идеята не е лоша, но за съжаление нашите реалности са малко по-различни.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 авг 2019 09:52

Какви 100 милиона, хора? На "Левски" му трябва едно кокетно стадионче само за футбол, за 15-на хиляди души. Големите мачове на "Васил Левски". Сега примерно гледам "Людски врт" - 10 000 000 ойро (цена 2008). Ние толкова сме изхарчили (и повече) за едно нищо само при Русев... Иначе и на мен много ми харесва секторА. Като бял човек се чувстваш. Че може козирка. Ам... да. То като сме почнали така, би било хубаво всички сектори така да се направят, да се обединят и затворят отстрани и с обща козирка. Би били супер, ама... По-евтино може би ще е първия вариант. Ново, неголямо (12-13 000), модерно съоръжение.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 23 авг 2019 11:52

Съвсем се отплеснахте в тая тема.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 23 авг 2019 12:23

Футболистът на Айнтрахт Франкфурт Талеб Тауата е все по-близо до трансфер в Левски. Това информират германски медии, близки до тима на Айнтрахт.

Според тях Тауата трябва да подпише своя договор със "сините" в следващите няколко дни. Затова говори и фактът, че левият защитник не взе участие в последните тренировки на тима и не бе в групата за гостуването на Страсбург.

От клуба вече не разчитат на футболиста и няма да му правят спънки, ако самият той вземе решението да напусне в посока Левски. В началото на август негов трансфер в Андерлехт се провали в последния момент.

Към него интерес проявяват още няколко сериозни отбора като Макаби Тел Авив, Макаби Хайфа и Леванте. Във въпросните тимове обаче Таута няма гаранции за титулярно място, каквото е неговото желание.

Според "Sport 1" до момента са водени разговори между Левски и агента на футболиста, както и между самият Таута и треньора на "сините" Петър Хубчев.

Израелски национал прави финансов компромис, за да подпише с Левски

Тауата има 204 мача, седем гола и 24 асистенции във всички турнири с екипа на Макаби (Хайфа), в който играе от 2009 г. до 2016 година. Следва трансфер във Франкфурт, но с екипа на Айнтрахт записва 40 мача, две попадения и две асистенции. Точно 30 от тези срещи са в Бундеслигата, където са и двете му попадения, три мача има в Лига Европа и седем за Купата на Германия. През миналия сезон е играл общо в едва шест мача - три за първенство и три в евротурнирите.

Играчът, който има и судански паспорт, е национал на Израел от 2011 година. С националната фланелка той има 15 мача и едно попадение в контролата с Гватемала през 2015 година.

В кариерата си той е шампион на Израел през 2010/2011 година и носител на Купата на Израел през сезон 2015/2016 година. В Германия също печели купата на страна през 2017/2018 година, а година по-рано губи финала с Айнтрахт.
https://dsport.bg/v-germania-igrach-na- ... evski.html
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 23 авг 2019 12:46

Изданието допълва, че Талеб е добър играч, но често е преследван от травми. Последната го е извадила от терена за 2 месеца. За 3 години той има 40 мача за Айнтрахт.

Ако наистина е толкова чуплив, тук дърварите ще го пращат в почивка през мач. :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 23 авг 2019 14:13

Спокойно можеше да върнат Старокин, Панайотов и Вутов, вместо да се да се чудят откъде да измислят футболисти на техните позиции или да налагат дървари и вечни надежди, които падат с по 3-4 гола.

Върни се в “Левски”