koisa написа:Мда... И за поредна година са наблъскали тирета на всички отбори. Левски - София, Берое - Стара Загора... но на оранжевите не са написали ЦСКА - София - София.![]()
Тоя на компа с ITCard образованието сигурно е микренец, затова

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
koisa написа:Мда... И за поредна година са наблъскали тирета на всички отбори. Левски - София, Берое - Стара Загора... но на оранжевите не са написали ЦСКА - София - София.![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:koisa написа:Няма по селяндурско теглене на жребий от родното...![]()
Е кво не ти харесва - има си и мултимедия и всичко, остава само тоя дето е на компютъра по някое време да си отвори скайпа или месинджъра във ФБ и да си чати с някой![]()
![]()
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
modor написа:Какво се случва със стадиона на Спартак Варна? През него ли минаваше магистрала?
modor написа:Какво се случва със стадиона на Спартак Варна? През него ли минаваше магистрала?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:modor написа:Какво се случва със стадиона на Спартак Варна? През него ли минаваше магистрала?
Нищо, ще ти го снимам следобяд. Направиха половин трибунка за 300 човека...![]()
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent и 16 госта