Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот metodito » 22 авг 2019 11:27

TristaNNN написа:
metodito написа:
wilge написа:
koisa написа:
mikata написа:Левски взима израелски национал от Айнтрахт
https://www.sportal.bg/news.php?news=801347

Този ако го вземем, ще трябва Горанката да почива.

Не забравяй, че към Горанката има оправена оферта от Ференцварош. Не го пуснаха понеже оставахме без играч на този пост. АКО Хубчев уреди сделката с приятелите си от Айнтрахт и АКО офертата на маджарите е сериозна може и да стане уйдурмата.

И остават Костов и Тиам да бъдат изчистени, и всичко е точно. :lol: А, забравих Рейш.

Забрави и Холмар. :mrgreen:

Чудех се дали да го включа. Той не е част от отбора от година.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 22 авг 2019 11:29

Дошло е време да си сменим основно чипа относно футболните ни критерии.....Отдавна нашите звезди са обикновени европейски светулки. Нужно е са имаш поне 3-4футболисти чиято реална футболна трансферна цена е от порядъка на 2-3милЕ за да имаш претенции за групи на ЛЕ. Умишлено не споменавам ШЛ там хоризонта е толкова далеч че на този етап си е доказан мираж.
Поради подобен род причини на този етап възможноста на подобен трансфер като този на израелския национал Талеб Тауата.Тази новина е прекалено хубава за да е вярна?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 22 авг 2019 11:55

metodito написа:Определено не съм съгласен, и това ще си проличи най-добре след време, когато ще го гледаме срещу "Левски" и ще цъкаме с език. А Живко си има някакви бръмбари в главата. Иначе, при положение, че Горанов минава за любимец на Хубчев, доста би ме учудило да почне да слага някой друг на негово място.

Както много пъти съм писал тук за бивши играчи и треньори... Мен лично не ме интересува какво правят когато вече не са в Левски. Омръзнало ми е от такива дето правят мача на живота си срещу нас, а после като дойдат и чеп за зеле не става от тях. Накрая това им остава най-значимата следа в кариерите, че са постигнали нещо срещу Левски, но не и в Левски.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 авг 2019 11:59

Аз пък да ви кажа някои впечатления от тези дни. Първо гледах Клуж - Славия. Като единици, нищо толкова специално, освен един Рондон - просто читави футбалери от средна ръка - каквито и при нас попадат нерядко. Само че вижте състава на Славия и това, че има няколко човека, които карат трети сезон подред там. Вижте на АЕК футболистите откога са заедно.

Второ: като рисърчвах да видя тея, на които ще слагам някой лев тая седмица се спрях на Жирона. Ситуани е още там. Паднаха в Сегунда, но са си запазили състава. И се замислих отново за Давиде и подпорките как е нямало как да го задържим. Да, бе. Беше си ясно още с вземането на Мазурек. Пилешки работи.

Пробиви, титли, митли, купи. Забравете, щом продължаваме така. Ако беше направено финансово усилие основата на отбора на Роси да бъде запазена - не говоря за онзи отбор на Стойчо и Гонзо вече, говоря за едно разстояние от година, АЕК не знам за отстраняване, но нямаше да ни спука от бой така. И Берое едва ли щеше да го направи. Трябва обаче едни пари да се въртят, не може то така.
Няма никакво значение, дали Мазурек става, дали Каргас не е поредното менте, Робърта не е аутист, а Алар - сръдльо, който си мисли, че е на заточение тук. Останат ли няколко години заедно, няма значение индивидуалните им качества станат ли колектив, ще ни радват. Но тук идва и проблема с Русев. Той подбра някои доста читави футболисти, но някой не си направи сметката. Вземаш си мощна американска кола, вместо френска малолитражка. И като не можеш да я пълниш с бензин чудовището за какво ти е? Така че се повтаря същата грешка. След година новият ПК ще обяснява колко е лошо старото ръководство, колко дългове са направили и тъ нъ. А наистина се надявах "Левски" да тръгне по пътя на устойчивото развитие.
Последна промяна от metodito на 22 авг 2019 12:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 авг 2019 12:01

ikar написа:Дошло е време да си сменим основно чипа относно футболните ни критерии.....Отдавна нашите звезди са обикновени европейски светулки. Нужно е са имаш поне 3-4футболисти чиято реална футболна трансферна цена е от порядъка на 2-3милЕ за да имаш претенции за групи на ЛЕ. Умишлено не споменавам ШЛ там хоризонта е толкова далеч че на този етап си е доказан мираж.
Поради подобен род причини на този етап възможноста на подобен трансфер като този на израелския национал Талеб Тауата.Тази новина е прекалено хубава за да е вярна?

Така е, нооооо тези футболисти прибират и тлъсти заплати, както и немалки бонуси. Нека да си спомним какво реване беше за заплатата на Обертанчо, после малко се поревунка и за заплатата на Марианчо, то добре, че още не е лъснала и тази на Холмар. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 авг 2019 12:02

koisa написа:
metodito написа:Определено не съм съгласен, и това ще си проличи най-добре след време, когато ще го гледаме срещу "Левски" и ще цъкаме с език. А Живко си има някакви бръмбари в главата. Иначе, при положение, че Горанов минава за любимец на Хубчев, доста би ме учудило да почне да слага някой друг на негово място.

Както много пъти съм писал тук за бивши играчи и треньори... Мен лично не ме интересува какво правят когато вече не са в Левски. Омръзнало ми е от такива дето правят мача на живота си срещу нас, а после като дойдат и чеп за зеле не става от тях. Накрая това им остава най-значимата следа в кариерите, че са постигнали нещо срещу Левски, но не и в Левски.

Това ми е много смешно, koisa - "Правят мача на живота си". Не бе, човек, така си и играеха при нас. И нали се привежда финала срещу Славия и Петков. А мача срещу ЦСКА (R.I.P.) в навечерието на Казанската афера, спомняш ли си. Че ни спаси от резил, да не кажа исторически. Извади 4 или пет сигурни гола.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 22 авг 2019 12:08

metodito написа:Аз пък да ви кажа някои впечатления от тези дни. Първо гледах Клуж - Славия. Като единици, нищо толкова специално, освен един Рондон - просто читави футбалери от средна ръка - каквито и при нас попадат нерядко. Само че вижте състава на Славия и това, че има няколко човека, които карат трети сезон подред там. Вижте на АЕК футболистите откога са заедно.

Второ: като рисърчвах да видя тея, на които ще слагам някой лев тая седмица се спрях на Жирона. Ситуани е още там. Паднаха в Сегунда, но са си запазили състава. И се замислих отново за Давиде и подпорките как е нямало как да го задържим. Да, бе. Беше си ясно още с вземането на Мазурек. Пилешки работи.

Пробиви, титли, митли, купи. Забравете, щом продължаваме така. Ако беше направено финансово усилие основата на отбора на Роси да бъде запазена - не говоря за онзи отбор на Стойчо и Гонзо вече, говоря за едно разстояние от година, АЕК не знам за отстраняване, но нямаше да ни спука от бой така. И Берое едва ли щеше да го направи. Трябва обаче едни пари да се въртят, не може то така.
Няма никакво значение, дали Мазурек става, дали Каргас не е поредното менте, Робърта не е аутист, а Алар - сръдльо, който си мисли, че е на заточение тук. Останат ли няколко години заедно, няма значение индивидуалните им качества станат ли колектив. Но тук идва и проблема с Русев. Той подбра някои доста читави футболисти, но някой не си направи сметката. Вземаш си мощна американска кола, вместо френска малолитражка. И като не можеш да я пълниш с бензин чудовището за какво ти е? Така че се повтаря същата грешка. След година новият ПК ще обяснява колко е лошо старото ръководство, колко дългове са направили и тъ нъ. А наистина се надявах "Левски" да тръгне по пътя на устойчивото развитие.

Аз пък гледах Звезда срещу Младите швейцарски момчета ( които имаха 2 бели! )! Звезда бях с 3 чужденци, които са напълно в обсега на нашите клубове - последната им покупка беше от Пафос, имаше и един португалец играл в Олянензе..напълно постижими играчи за нашите клубове! А да, хубаво е да задържаш отбора си 2-3 години, но защо не се замислиш какво правиш ако самите играчи не искат да останат?!? Това не са роби все пак!Нещата не опират само до пари , виж Фабрини - жена му иска в Букурещ...пример давам само. Струва ми се, че опростяваш нещата - доста по-сложни са!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 авг 2019 12:13

metodito написа:.... Ако беше направено финансово усилие основата на отбора на Роси да бъде запазена ....

Разбирам тезата ти и донякъде съм съгласен с нея, но нека отново да си припомним какво реване падна тука за заплатите на Обертан, Гомес, Ривалдиньо, Кабрал, Мариан и не помня още кой. Също така да си спомним какво реване беше след като отборът на Роси стана трети и отпадна безславно от Вадуц-а, както и загубената купа от Славия. Та нали тука половин година и кусур всеки ревеше, че няма смисъл да се дават толкова пари за чужденци, като всичко това можело да бъде "постигнато" с еФтини българчета и юнУши. Сега пък, що не сме били направили финансово усилие да запазим основата на Роси, която беше основно от чужденци.
Е, ... :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 авг 2019 12:14

Kiril2681 написа:Аз пък гледах Звезда срещу Младите швейцарски момчета ( които имаха 2 бели! )! Звезда бях с 3 чужденци, които са напълно в обсега на нашите клубове - последната им покупка беше от Пафос, имаше и един португалец играл в Олянензе..напълно постижими играчи за нашите клубове! А да, хубаво е да задържаш отбора си 2-3 години, но защо не се замислиш какво правиш ако самите играчи не искат да останат?!? Това не са роби все пак!Нещата не опират само до пари , виж Фабрини - жена му иска в Букурещ...пример давам само. Струва ми се, че опростяваш нещата - доста по-сложни са!

Никой не е казал, че са баш толкова прости, но не е квантова физика. При вас, не знам, при нас титулярният състав се променя всеки сезон. Никога не може да стане така.

Казва се, че селекцията е своеобразно "стягане на коланите". Ми, глупости. Тея си получават нормални пари за стандарта си. Селекция тип "затягане на коланите" беше на Гонзо, когато подбра някакви от кол и въже несретници.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 22 авг 2019 12:17

Не виждам на какво може да се надявате и тоя сезон и занапред. Направо смешна трансферна политика има в т.нар. грандове ....то половината полусезон мина, те още се мъчат с трансфери и какво ли не. И уж щеше да се залага на български момчета и кво ли не и пак се тръгна към чужденците ...и уж нямаше да се гонят бързи резултати, а пак взеха да се гонят ...и уж едикакво си ама накрая едищо си.... така че и Павел Колев и Петър Хубчев са пътници, зимата пак ще сменяте половин отбор и да видим по каква оздравителна схема ще го карате ...и дали поне 2 седмици след изявлението на избраната схема все още ще се водите по нея :lol: :lol: :lol: титли, купи, миражи..... свикнете да се радвате да сте в топ 3 и на някой финал за купата от време на време и така :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”