Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот koisa » 20 авг 2019 10:09

Стаси не го знам какъв трябва да бъде, но засега най-добрите му мачове за Левски са на крилото. Пробваха го нападател, но няма физика и пласиране за такъв. Пробваха го плеймейкър, но и там не се получи. Робърта също като юноша е бил крило, но после го правят нападател.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 авг 2019 10:22

koisa написа:Стаси не го знам какъв трябва да бъде, но засега най-добрите му мачове за Левски са на крилото. Пробваха го нападател, но няма физика и пласиране за такъв. Пробваха го плеймейкър, но и там не се получи. Робърта също като юноша е бил крило, но после го правят нападател.

Да бе, ясно, ама чакай да видим форумния тактик де ще го прати. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 20 авг 2019 11:57

TristaNNN написа:
metodito написа: А Стаси - не само аз го мисля - не е крило.

Ами? Опорен халф, бекче или таран? :?

Стаси е 100% крило.най добрите му мачове до сега бяха точно когато играеше свободно на крилото.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

SiniataLaguna
Контакти:

Мнениеот SiniataLaguna » 20 авг 2019 12:17

Май се отлага селекцията

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 20 авг 2019 12:28

Ама колко нелепо звучи, че се "отлага селекцията" след 8 нови + Нашименто. :mrgreen: Реално единственото, от което имаме нужда в момента е един бек, ама можем и без него да минем до зимата. Ако ще се привлича някого просто за спорта, по-добре не.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 авг 2019 13:12

TristaNNN написа:
koisa написа:Стаси не го знам какъв трябва да бъде, но засега най-добрите му мачове за Левски са на крилото. Пробваха го нападател, но няма физика и пласиране за такъв. Пробваха го плеймейкър, но и там не се получи. Робърта също като юноша е бил крило, но после го правят нападател.

Питай Гошо Тодоров и Хубчев, които променят позицията му в мачовете от крилото зад нападателя. И те ли са "форумни тактици"? Виж колко от головете са му от позицията на крилото и колко от тях са от центъра на атаката. ;)

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 20 авг 2019 15:37

metodito написа:
Kris_men2000 написа:
sinfen14 написа:
metodito написа:
sinfen14 написа:
ПС - А Георги Христов направи това, което милиони българи само мечтаят и гледат по телевизията. Стана милионер и легенда в САЩ. Нека му е зле. :lol:

Нали ставаше дума за терена. За някои позиции интелекта помага, като Мариани и средата на терена, за други - колкото по-проЗД, толкова по-добре - Гонзича, Ицо...

По-скоро е така - нямат общо. Докато са на терена. Като приключат кариерата има. Който е щракал с пръсти и е скачал надолу, бързо-бързо разбира опакото на живота.

В ДНЕШНО ВРЕМЕ футболът изисква мислене постоянно. Играе се на много по- високи обороти, което изисква много по-бързо взимане на решения, тоест много по- бързо мислене. Да не говорим в днешно време футболистите колко са поливалентни. Играе се на няколко позиции, сменят се места, заучени положения и още куп,куп неща. Гонзо се отказа преди 10 години. Да не говорим, че именно липсата му на всякакви ценности, самоконтрол и дисциплина го оставиха играч за месна консумация през цялата му кариера. Така и не "проби" в чужбина. Оттогава насам футболът се промени много. За времето на кюрда няма какво да се връщам. Тогава алкохолици като Газа са можели да играят футбол на високо ниво...или наркомани като Марадона.

Е то за това писах сто пъти , че 99% от играчите са тъпи като магарета а тука ме направиха на гъба и коприва , че едва ли не съм искал да имат по две висши образования.Не господа разбирачи.Искам нашите играчи да имат не по една а по три мозъчни гънки за да разбират какво иска треньора и да имат акъл как да го изиграят и да мислят постоянно по време на игра и да взимат точните и умни решения за части от секундата.Тогава може да кажем че играем европейски футбол.
ФУТБОЛА Е ПРОСТА ИГРА ЗА УМНИ ХОРА.

А тренера включваш ли го в уравнението? Или той по дефолт е супер, играчите тъпи?

Щом е стигнал до там да ги тренира и е учил , завършил и придобил това право значи има доста акъл в главата.Това са схеми ,тактики а бе малко математика си пада.
Изключение прави само Пената.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 авг 2019 16:19

Kris_men2000 написа:Щом е стигнал до там да ги тренира и е учил , завършил и придобил това право значи има доста акъл в главата.Това са схеми ,тактики а бе малко математика си пада.

То, ако всички в тая държава бяха там, където са по заслуги, златни щяхме да сме. Ама не е такава истината. Не знам какво става в главата на треньора ли, в главите на футболистите, но като играем срещу боксови круши сме много добри. Цъки-цъки, високи преси, смяна на местата в хода на мача, движение без топка. Супер сме. Излезнем ли срещу някой, де не се е наакал още преди мача, и ние сме тея дето пускат кафево в гащите. Тук определено има роля и тренера.

П.С. Какво за Пената? :?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 авг 2019 16:33

metodito написа:
TristaNNN написа:

Питай Гошо Тодоров и Хубчев, които променят позицията му в мачовете от крилото зад нападателя. И те ли са "форумни тактици"? Виж колко от головете са му от позицията на крилото и колко от тях са от центъра на атаката. ;)

Toва, че в даден момент от мача се е оказал еди къде си, щото се е лепнал зад или е издебнал противниковия защитник Дърваров, не значи, че не е крило. И това, че в дадени моменти от мача определени играчи малко си разместват позициите на терена с цел изненада или объркване на противника също не значи, че не е крило. Явно някои форумни тактици считат, че едно крило ако не е непрестанно на тъча или неизменно на фланга, той не е баш крило. То по тая логика можем да приемем, че Яблонски си е чист таран. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 20 авг 2019 16:59

metodito написа:
Kris_men2000 написа:Щом е стигнал до там да ги тренира и е учил , завършил и придобил това право значи има доста акъл в главата.Това са схеми ,тактики а бе малко математика си пада.

То, ако всички в тая държава бяха там, където са по заслуги, златни щяхме да сме. Ама не е такава истината. Не знам какво става в главата на треньора ли, в главите на футболистите, но като играем срещу боксови круши сме много добри. Цъки-цъки, високи преси, смяна на местата в хода на мача, движение без топка. Супер сме. Излезнем ли срещу някой, де не се е наакал още преди мача, и ние сме тея дето пускат кафево в гащите. Тук определено има роля и тренера.

П.С. Какво за Пената? :?

За Пената ставаше дума за акъл,схеми тактика учение - ?

За другото ще се види още в Събота срещу Локото. Дори сме и домакини.Затова писах , че този мач ще ни покаже нивото.

Върни се в “Левски”