Тенис - Всекидневна тема
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тенис - Всекидневна тема
Естествено, че бутат Джоко в Синсинати. Това е съдбата на най- великите- да са и най- бутани. 

"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
 Е, това ако го пречете един друг виден джоковист, сигурно няма да се почувства много добре.
  Е, това ако го пречете един друг виден джоковист, сигурно няма да се почувства много добре.Re: Тенис - Всекидневна тема
Не спират да будат Надал! Медведев първо пада от Рафа за лесна испанска титла, а турнир по-късно бие Джокович. Поръчкова работа.

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Сърбинът има проблем отново с лакетя. Това е късмета на някои.

Малкият Мечо спечели титлата в Синси. Гофа ще си остане средняк за съжаление.
Esi написа:Гофа ще си остане средняк за съжаление.
Гофен е добър пример за подражание. Без големи оръжия пичът се бори според възможностите си и е в топ 20, докато други, които се имат за големи звезди са зад него в ранглистата в момента.
US Open започна, седем часа разлика, имаме три българки квалификантки - Томова, Шиникова и Костова. Да им пожелаем успех тази нощ, както и на Григор Димитров, който ще участва , но още не го виждам изписан в схемата.
Много е разочароващо неучастието на Аманда Анисимова, която показа страхотна игра на "Ролан Гарос", но за съжаление такъв е живота 
   .
 .

Много е разочароващо неучастието на Аманда Анисимова, която показа страхотна игра на "Ролан Гарос", но за съжаление такъв е живота

.
 ."This british homosexual broke the game" - един Великан.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.
						Българите помним до вчера, някои и по-малко.
Доста благоприятен жребий за Димитров. Нашият може да стигне дори до четвъртфиналите, ако покаже най-добрия си тенис. 
Но това е малко вероятно, като се вземе предвид формата му в последните два-три месеца.
Жребият на топ 3 до четвъртфиналите прилича на този, който тримата имаха на "Уимбълдън": най-лесен път за Федерер, Джокович в средата, най-трудни съперници за Надал. Андерсън или Вавринка в четвърти кръг за Новак, но и двамата са далеч от най-силните си дни. Евентуално Медведев на четвъртфинала, но според мен Медведев ще е доста уморен, ако стигне до този мач. Надал извади късмет този път, ако гледаме възможните полуфинали - Федерер се падна в половината на Джоко. Общо-взето шансовете да не се стигне до финал Надал срещу Джокович/Федерер са около 2.07 процента по моему Евентуално Вавринка или Качанов на макс могат да поднесат някоя изненада срещу водачите в ранглистата, ама не ми се вярва много да се случи. Надал е в серия от загуби на хард и срещу Федерер, и срещу Джокович, този USO e добра възможност за него да прекъсне негативната тенденция.
 Евентуално Вавринка или Качанов на макс могат да поднесат някоя изненада срещу водачите в ранглистата, ама не ми се вярва много да се случи. Надал е в серия от загуби на хард и срещу Федерер, и срещу Джокович, този USO e добра възможност за него да прекъсне негативната тенденция.

Но това е малко вероятно, като се вземе предвид формата му в последните два-три месеца.
Жребият на топ 3 до четвъртфиналите прилича на този, който тримата имаха на "Уимбълдън": най-лесен път за Федерер, Джокович в средата, най-трудни съперници за Надал. Андерсън или Вавринка в четвърти кръг за Новак, но и двамата са далеч от най-силните си дни. Евентуално Медведев на четвъртфинала, но според мен Медведев ще е доста уморен, ако стигне до този мач. Надал извади късмет този път, ако гледаме възможните полуфинали - Федерер се падна в половината на Джоко. Общо-взето шансовете да не се стигне до финал Надал срещу Джокович/Федерер са около 2.07 процента по моему
 Евентуално Вавринка или Качанов на макс могат да поднесат някоя изненада срещу водачите в ранглистата, ама не ми се вярва много да се случи. Надал е в серия от загуби на хард и срещу Федерер, и срещу Джокович, този USO e добра възможност за него да прекъсне негативната тенденция.
 Евентуално Вавринка или Качанов на макс могат да поднесат някоя изненада срещу водачите в ранглистата, ама не ми се вярва много да се случи. Надал е в серия от загуби на хард и срещу Федерер, и срещу Джокович, този USO e добра възможност за него да прекъсне негативната тенденция.Re: Тенис - Всекидневна тема
Като прибавим и скандала с вулгарен жест към съдията, май така се очертава бъдещето в тениса.