Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

sinfen14
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот sinfen14 » 19 авг 2019 18:58

metodito написа:
vvessel написа:Тук много се бъркат понятията от някои коментиращи. Домашното и футболното възпитание нямат почти нищо общо. Да не говорим пък за интелект. Ако имаше, един Стоичков, да речем, никога нямаше да иде в Барселона. А в момента в който отиде, дори нямаше завършено средно образование.
Известни са изцепките и на наши популярни футболисти в близкото и далечно минало, които не са били еталон за поведение в живота, но са били еталон за футболисти.
Все пак това е футболен отбор, а не пансион за благородни девици. И не разбирам стремежа да се избират някакви чехльовци, а не мъже с характер.

Бих привел и примера с Георги Христов - родители интелигенти, свирил на цигулка, слушал Металика вместо Шалга. Един такъв тих. Като го сравниш с хъса на терена на Гонзо...

Изобщо нищо общо нямат възпитанието, интелекта, ценностите, и като цяло личните качества на човек с футболната му кариера... :lol: И да....1985 година е безвъзвратно изминала. ;)

ПС - А Георги Христов направи това, което милиони българи само мечтаят и гледат по телевизията. Стана милионер и легенда в САЩ. Нека му е зле. :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 авг 2019 19:08

sinfen14 написа:
ПС - А Георги Христов направи това, което милиони българи само мечтаят и гледат по телевизията. Стана милионер и легенда в САЩ. Нека му е зле. :lol:

Нали ставаше дума за терена. За някои позиции интелекта помага, като Мариани и средата на терена, за други - колкото по-проЗД, толкова по-добре - Гонзича, Ицо...

По-скоро е така - нямат общо. Докато са на терена. Като приключат кариерата има. Който е щракал с пръсти и е скачал надолу, бързо-бързо разбира опакото на живота.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 19 авг 2019 19:14

metodito написа:
sinfen14 написа:

Нали ставаше дума за терена. За някои позиции интелекта помага, като Мариани и средата на терена, за други - колкото по-проЗД, толкова по-добре - Гонзича, Ицо...

По-скоро е така - нямат общо. Докато са на терена. Като приключат кариерата има. Който е щракал с пръсти и е скачал надолу, бързо-бързо разбира опакото на живота.

В ДНЕШНО ВРЕМЕ футболът изисква мислене постоянно. Играе се на много по- високи обороти, което изисква много по-бързо взимане на решения, тоест много по- бързо мислене. Да не говорим в днешно време футболистите колко са поливалентни. Играе се на няколко позиции, сменят се места, заучени положения и още куп,куп неща. Гонзо се отказа преди 10 години. Да не говорим, че именно липсата му на всякакви ценности, самоконтрол и дисциплина го оставиха играч за месна консумация през цялата му кариера. Така и не "проби" в чужбина. Оттогава насам футболът се промени много. За времето на кюрда няма какво да се връщам. Тогава алкохолици като Газа са можели да играят футбол на високо ниво...или наркомани като Марадона.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 авг 2019 19:28

Принципно.. всичко е до зависи. И е така, и не е така. За Гонзича си прав - той явно не осъзна какво пиленце му кацна на рамото с отиването в Рен.

В тази връзка, все по-тъпо ми звучи това, което каза Хубчев как щял да подбира футболистите. Значи Тери и Гигс да не ги чакаме. А за Ибрахимович - хептен. :lol:

П.С. Не ме е еня какво прави извън терена. В мачовете да е куче, да гони топката докато не му излезе пяна по устата. И да има топки! Това смятам са двете основни неща, извън техническите, които всички искаме.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 авг 2019 20:28

mikata написа:
Спортният директор на Левски Ивайло Петков започва работа по зимната селекция. Скаутите на клуба вече са набелязали играчи, които да бъдат наблюдавани на живо и след това евентуално да бъдат привлечени през зимата.

Петков ще наблюдава играчи в Румъния и Хърватия, пише "Тема спорт".

хахахахаха

Ние лятната не сме я завършили мислим вече за зимата .

Както един колега се изрази наскоро май селекцията в Левски е целогодишна

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 19 авг 2019 20:45

metodito написа:Принципно.. всичко е до зависи. И е така, и не е така. За Гонзича си прав - той явно не осъзна какво пиленце му кацна на рамото с отиването в Рен.

В тази връзка, все по-тъпо ми звучи това, което каза Хубчев как щял да подбира футболистите. Значи Тери и Гигс да не ги чакаме. А за Ибрахимович - хептен. :lol:

П.С. Не ме е еня какво прави извън терена. В мачовете да е куче, да гони топката докато не му излезе пяна по устата. И да има топки! Това смятам са двете основни неща, извън техническите, които всички искаме.

Ето това е разковничето. В почти никой от играчите, да не кажа в никой аз не виждам да има топки и да излезе и да се сбори. С малки изключения, но почти всички излизат на терена да отбият номера и на края на месеца да си приберат една годишна или две годишни средни заплати и хич не им дреме от резултата. Може и да са по-слаби, но искам да излязат на терена и да се сборят, тогава дори и да загубят катастрофално не вярвам някой да ги упрекне. Като излязоха да се надиграват с Барса и загубиха с 5:0 не ми дремеше изобщо, защото бяха излезли да се надиграват, а сега мишкуват за 0:0 и ако стане нещо отпред вече сме богове. :oops:
И само Левски оле

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 19 авг 2019 23:15

sinfen14 написа:
metodito написа:
sinfen14 написа:

В ДНЕШНО ВРЕМЕ футболът изисква мислене постоянно. Играе се на много по- високи обороти, което изисква много по-бързо взимане на решения, тоест много по- бързо мислене. Да не говорим в днешно време футболистите колко са поливалентни. Играе се на няколко позиции, сменят се места, заучени положения и още куп,куп неща. Гонзо се отказа преди 10 години. Да не говорим, че именно липсата му на всякакви ценности, самоконтрол и дисциплина го оставиха играч за месна консумация през цялата му кариера. Така и не "проби" в чужбина. Оттогава насам футболът се промени много. За времето на кюрда няма какво да се връщам. Тогава алкохолици като Газа са можели да играят футбол на високо ниво...или наркомани като Марадона.

Е то за това писах сто пъти , че 99% от играчите са тъпи като магарета а тука ме направиха на гъба и коприва , че едва ли не съм искал да имат по две висши образования.Не господа разбирачи.Искам нашите играчи да имат не по една а по три мозъчни гънки за да разбират какво иска треньора и да имат акъл как да го изиграят и да мислят постоянно по време на игра и да взимат точните и умни решения за части от секундата.Тогава може да кажем че играем европейски футбол.
ФУТБОЛА Е ПРОСТА ИГРА ЗА УМНИ ХОРА.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 авг 2019 02:38

Kris_men2000 написа:
sinfen14 написа:
metodito написа:
sinfen14 написа:

Е то за това писах сто пъти , че 99% от играчите са тъпи като магарета а тука ме направиха на гъба и коприва , че едва ли не съм искал да имат по две висши образования.Не господа разбирачи.Искам нашите играчи да имат не по една а по три мозъчни гънки за да разбират какво иска треньора и да имат акъл как да го изиграят и да мислят постоянно по време на игра и да взимат точните и умни решения за части от секундата.Тогава може да кажем че играем европейски футбол.
ФУТБОЛА Е ПРОСТА ИГРА ЗА УМНИ ХОРА.

А тренера включваш ли го в уравнението? Или той по дефолт е супер, играчите тъпи?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 авг 2019 02:48

сини шампиони написа:
metodito написа:Принципно.. всичко е до зависи. И е така, и не е така. За Гонзича си прав - той явно не осъзна какво пиленце му кацна на рамото с отиването в Рен.

Ето това е разковничето. В почти никой от играчите, да не кажа в никой аз не виждам да има топки и да излезе и да се сбори. С малки изключения, но почти всички излизат на терена да отбият номера и на края на месеца да си приберат една годишна или две годишни средни заплати и хич не им дреме от резултата. Може и да са по-слаби, но искам да излязат на терена и да се сборят, тогава дори и да загубят катастрофално не вярвам някой да ги упрекне. Като излязоха да се надиграват с Барса и загубиха с 5:0 не ми дремеше изобщо, защото бяха излезли да се надиграват, а сега мишкуват за 0:0 и ако стане нещо отпред вече сме богове. :oops:

И за мен, тези "играчи с топки" не са харесвани от ръководствата в последните години. СлОчаеност? "Левски" няма лице без такива играчи. Както и преди посочих, много се надявам Райнов да излезе тип "сърцато дърво", примерно Старокин. Знаеш, че не може, ама го виждаш, че дава 100% от себе си. Засега ме разочарова Райнов, защото даже и това не е. А с тази цел е взет. Такава роля играеше в Берое. От чужденците примерно, няма какво да изискваш. Толкова дават, толкова получаваш. Те не са виновни. Виновен е тоя дето ги е привлякъл. Но докато хората с топки биват махани регулярно, няма нищо как да стане. И от сега ти казвам: ако Мазурек, Алар, Миятович, повярват в тази публика и започнат да се раздават за нея, още на следващия трансферен джам са продадени.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 авг 2019 09:32

metodito написа: А Стаси - не само аз го мисля - не е крило.

Ами? Опорен халф, бекче или таран? :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”