efbet Лига: Витоша (Бистрица) - Левски (София) , Събота

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: efbet Лига: Витоша (Бистрица) - Левски (София) , Събота

Мнениеот Der Schmarotzer » 18 авг 2019 18:32

Още малко: не ви ли направи впечатление замазването на поредното наказание, предизвикано (случайно или не) от няколко дебила, което потъна в забрава. Дали то не беше изтъргувано от отговорни фактори с мачовете с АЕК?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 авг 2019 19:35

Кви конспирации и пак навиване? Ние сме неубедителни и не е нужно да си футболен специалист да видиш, че в защита много ни куцат нещата, че с преса по Райнов и централните защитници губим топки, че Живко оставя много празни пространства и трудно изкарва 90 минути...
Е, вижте Арда и те ли са стимулирани, че искат да вземат точки на Армията, след като отбора на Ганчев никакъв го няма и него и разчита само на индивидуалности?

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 18 авг 2019 20:51

Serafim написа:Кви конспирации и пак навиване? Ние сме неубедителни и не е нужно да си футболен специалист да видиш, че в защита много ни куцат нещата, че с преса по Райнов и централните защитници губим топки, че Живко оставя много празни пространства и трудно изкарва 90 минути...
Е, вижте Арда и те ли са стимулирани, че искат да вземат точки на Армията, след като отбора на Ганчев никакъв го няма и него и разчита само на индивидуалности?

Какви конспирации? Пиша, това, което виждам - гледам почти всички мачове от първа лига. Хубчев направи, според мен, също някои грешки, но аз не знам какво е състоянието на отделните играчи и по тази причина не мога да коментирам доколко са треньорски грешки и доколко на други фактори. Що се отнася до Арда - следя ги от първия им мач срещу "селото" и смея да твърдя, че те са продукт на фактора, добър треньор и нелоши играчи - Белчев за нашите стандарти е много добър треньор, вижда играта и явно е получил пълен картблаш да действа, както намери за добре. Също и леко подпомогнати от съдията, за малко не спънаха оранДжевите. Опитват се да играят модерен (за нашите стандарти) футбол, но им липсват качествени крайни защитници. Смяната им - оня черният, който влезе на мястото на Василев, май се казваше Сам, ако беше влязъл по-рано, можеше с него и да обърнат мача. Разбира се и Литекс са доста слаби, а резултатите им се дължат само на добрия тактикт Парцуцов, на играта на мускули и на наистина много добрия Малинов. Особено без Малинов са "гола вода".
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 18 авг 2019 20:53

W84me написа:
alexdb написа:
Нито има 150 гола нито австрийското първенство е особено силно. Там като при нас си имат един фаворит в последните десетина и повече години Ред Бул и останалите са като при нас. Миналата година Тирето смаза някакви австрийци, така че се видя колко са силни.
А Алар има два силни сезона. Миналата година е бил гола вода с някакви мизерни 4 гола. Тази май няма да е по-добре като гледам

Има 120 гола и 370 мача.

Има 90 гола от 241 мача в първа дивизия, а последните му две години са много постни.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 авг 2019 20:56

alexdb написа:
W84me написа:
alexdb написа:
Нито има 150 гола нито австрийското първенство е особено силно. Там като при нас си имат един фаворит в последните десетина и повече години Ред Бул и останалите са като при нас. Миналата година Тирето смаза някакви австрийци, така че се видя колко са силни.
А Алар има два силни сезона. Миналата година е бил гола вода с някакви мизерни 4 гола. Тази май няма да е по-добре като гледам

Има 120 гола и 370 мача.

Има 90 гола от 241 мача в първа дивизия, а последните му две години са много постни.

Провери трансфермаркт. Има голове в Европа и за Купата, доколкото знам, също се броят.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 авг 2019 21:17

Der Schmarotzer написа:В случая никой не говори за световна конспирация, но виж как този отбор играе срещу останалите и как срещу нас. След това баламурниците коментират - как едва сме го били, а видите ли онези го размазали, т.е. ние сме много слаби, печелим само със съдии и т.н.

Подобни отборчета трябва да ги приключваме до полувремето с 3-4:0 и да доиграваме мача.
Не е нужно някой да казва, че сме били слаби. То по играта се вижда какви сме. Мен лично към момента не ме радва нашата игра. Но аз така или иначе имам високи критерии за играта на Левски.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 19 авг 2019 09:03

rane написа:
THE G.A.M.E написа:
W84me написа:Да се връща Тиам по-бързо, до него да застава Рейш, а Холмар защитник с Каргас.
При подобна конфигурация, един измежду Нашименто и Мазурек сяда на пейката.
Това би било резонно срещу Етрополе и Разград, инак срещу тимове като Бистрица, ще е добре и Фелипе и Франко да играят :roll:
Кое те кара да мислиш, че Мазурек и Нашименто трябва да са заедно на терена? Кой от тях двамата, а и кой да е друг играч, е дал повече пасове напред! от Реиш? Кой? Днес за срам на целия отбор, той пак даде най-много пасове напред, а не встрани или назад. Срамно е централният ти защитник да е най-креативен в пореден мач. Този отбор ще е коренно променен когато Холмар, Тиам и Костов си заемат местата, а Нуно заиграе с Тиам в халфовата линия. Тогава и пасовете назад и настрани ще намалеят чувствително и отбора ще стане много по-креативен и атакуващ!

Пичове, разберете веднъж за винаги, че Рейш НЕ Е дефанзивен халф и не става за там...

Момчето винаги е бил централен защитник и има само няколко мача на този пост, самият той си го каза...

Не виждате ли колко е бавен, как решихте да го слагате дефанзивен халф не знам...

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 19 авг 2019 10:23

csimoen2 написа:Пичове, разберете веднъж за винаги, че Рейш НЕ Е дефанзивен халф и не става за там...

Момчето винаги е бил централен защитник и има само няколко мача на този пост, самият той си го каза...

Не виждате ли колко е бавен, как решихте да го слагате дефанзивен халф не знам...

На мен ми омръзна и спрях да повтарям, че титулярната позиция на Рейш е цент. защитник и той сам си каза, че там се чувства най-добре. Но тъй като направи най-добрите си мачове като деф. халф много от хората все още вярват, че той е точно такъв, а не цент. защитник. :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 19 авг 2019 10:23

Мнозина биха казали за този мач - на умряло куче нож вадим ? И може би имат право? Други - само с победи идва и самочувствието - и те имат право.
Ако трябва да извадим някакви заключения то може би са следните:
- може да се каже че на 85-90% се очертава титулярния състав - въпреки че при Хубчев никога не може да се говори за твърди титуляри......
- видя се че с повечето мачове гръцкото момче влиза в синхрон с човека до себе си и останалите в защита и може да бъде и НЕ РИСКОВ ФУТБОЛИСТ....
- Алар - в никакъв случай не можем да кажем че е слаб футболист! Той просто е класически таран - консуматор.Нужно е да бъде постоянно захранван със топки и тогава ще видим и неговото голово КПД. На всички негови критици бих казал да погледнат отново този последният мач. Ми той получи не повече от 3-4 паса които могат да доведат до голова ситуация. В определени моменти той дори сам се връщаше назад за да поеме топката?????????Нека не го отписваме с лека ръка?
- Найджъл Робърта - корено противоположен . "Лек" централен нападател, много подвижен, бърз и рязък демараж. В никакъв случай не може да се каже че е консуматор - напротив! Той е отборен играч.При него най-добре можем да видим почерка на холандската школа - за разлика от нашета!Изграден и завършен физически и тактически???????????
- Мазурек със всеки мач се катери по стълбата нагоре и съм сигурен че бързо ще ни накара да забравим за Марияни.Стреля еднакво добре и с двата крака и играе прилично с глава въпреки ниският си ръст. Изгаряше от желание да отбележи - това просто не бе неговият ден.
-Много добро завръщане на Нашименто. Смятах че двамата са еднотипни и може би по-скоро ще си пречат - но напротив? Всичко креативно в играта идваше от тях????
Четейки тази пледоария мнозина биха казали - Хайде стига с тънкият брус, стига сме ги хвалели.Няма ли и проблеми и пропуски...............напротив!
Има:
- много бавно изнасяме топката? Основният проблем в българският футбол е играта на висока скорост? Хиляди подавания в страни и назад? В родната "висша" лига може би вратарите най-много играят със топката........
- Понякога се чудя - какъв е този мазохизъм с който Хубчев налага постоянно Райнов? Това е човека който най - много спъва скоростните атаки ! Той е и рекордьора по безмислени пасове - в страни и назад!
-голям проблем виждам и в това че двата ни крайни защитници прекаляват в играта си в нападение! Това е твърде натоварващо бреме за целият отбор.Двамата централни защитници са доста бавни и неуспяват често да ги покриват?????????
Има и доста други проблеми, но те са за тесните специалисти............

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 19 авг 2019 11:28

Абе не бързайте след 3 мача да отписвате играчи и тоя не става и оня не става. Това винаги е било много грешно в България, един играч задължително трябва първо да се аклиматизира и след това може и да направи нещо. Вие очаквате да дойде и да вкарва хетрици и не знам си какво. В България е така, винаги се отписват лесно играчи и затова ще сме на това дередже. Дори играч като Прохазка беше толкова хулен и едва ли не го изкараха пълен некадърник при първия му престой, но след това научи перфектно български и беше най-добрия ни играч.

Върни се в “Левски”