efbet Лига: Витоша (Бистрица) - Левски (София) , Събота

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: efbet Лига: Витоша (Бистрица) - Левски (София) , Събота

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 авг 2019 22:43

W84me написа:Да се връща Тиам по-бързо, до него да застава Рейш, а Холмар защитник с Каргас.
При подобна конфигурация, един измежду Нашименто и Мазурек сяда на пейката.
Това би било резонно срещу Етрополе и Разград, инак срещу тимове като Бистрица, ще е добре и Фелипе и Франко да играят :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 авг 2019 22:44

Тоя пък Робърта що му трябваше да вкарва. Изяде ми 2 точки. Бях предвидил 0:3. :lol: :lol:
Мача изглеждаше доста протоколен. Витоша бяха излезли да паднат. Следващия мач ще е показателен за състоянието на отбора.

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 17 авг 2019 22:44

W84me написа: Пред Алар все пак нямаше кой знае какви шансове, имам надежди за него.

Алар е типичен "тежък" централен нападател, положение пред вратата чака. А такива днес почти нямаше. Докато Робърта е по-подвижен и участва в създаването на ситуации.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 авг 2019 22:46

THE G.A.M.E написа:Можем да отличим поне 4-5 човека тази вечер, но не бива да го правим. :lol:
Както НЕ веднъж съм писал... Постоянство, постоянство - ПОСТОЯНСТВО.
Това е признакът на класа.

Викам да отличаваме и хвалим, след поне още 3-4 добри мача.

Аз се радвам за Нашименто. Голът може да е лесен, ама за него е важно от гледна точка на това да излезе от дупката. :roll:
Image

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 17 авг 2019 22:49

Dani Kiki написа:
W84me написа: Пред Алар все пак нямаше кой знае какви шансове, имам надежди за него.

Алар е типичен "тежък" централен нападател, положение пред вратата чака. А такива днес почти нямаше. Докато Робърта е по-подвижен и участва в създаването на ситуации.

За Алар до момента виждаме, че е единствено тежък. Иначе не е показал нищо като нападател.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 авг 2019 22:50

THE G.A.M.E написа:
W84me написа:Да се връща Тиам по-бързо, до него да застава Рейш, а Холмар защитник с Каргас.
При подобна конфигурация, един измежду Нашименто и Мазурек сяда на пейката.
Това би било резонно срещу Етрополе и Разград, инак срещу тимове като Бистрица, ще е добре и Фелипе и Франко да играят :roll:

Така или иначе в такъв състав ще играем само срещу слабаците. Срещу Тирето, Разград и по-сериозните отбори ще сме си с двама опорни. Като единият от тях задължително не трябва да е Райнов.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 17 авг 2019 22:51

ralka_levskarka написа:
THE G.A.M.E написа:Можем да отличим поне 4-5 човека тази вечер, но не бива да го правим. :lol:
Както НЕ веднъж съм писал... Постоянство, постоянство - ПОСТОЯНСТВО.
Това е признакът на класа.

Викам да отличаваме и хвалим, след поне още 3-4 добри мача.

Аз се радвам за Нашименто. Голът може да е лесен, ама за него е важно от гледна точка на това да излезе от дупката. :roll:

Нашименто не е лош играч, но има един много неприятен недостатък - много често във важни мачове губи топката в много невралгични зони и то предимно от глупост и от това следват много големи бели.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 17 авг 2019 22:51

Свършихме си работата. Нищо повече, нищо по-малко!
Идва много сериозен тест в лицето на Локо Пловдив.
Image
Image
Image

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 авг 2019 22:52

alexdb написа:Нашименто не е лош играч, но има един много неприятен недостатък - много често във важни мачове губи топката в много невралгични зони и то предимно от глупост и от това следват много големи бели.

Ти описа Райнов перфектно :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 17 авг 2019 23:02

W84me написа:
veni__85 написа:Виж стадионите във Франция, после виж стадионите тук. Гара Дембеле как игра?

Гара Дембеле може да играе по стадионите във Франция, само ако ходи, когато няма мач, да цъка с приятели. Тоя е със 150 гола в Австрия.

К`во ме боли колко е вкарал в Австрия, след като за Левски е вкарал един случаен гол. Същият тоя ходи като е*ан по терена, демонстрира пренебрежение към България и конкретно Левски по- нагло от Гомес. Не мога даповярвам, че заради този (умишлено не го квалифицирам) Хубчев, Колев и Петков три дни са се молили да го привликат. Същото положение ще бъде ако продължават да се кланят на ТошкУ и Кр. Димитров. Впрочем, как завърши битката за Тракия и как се представиха супер звездите?
Насила хубост не става!
С две думи. Паулиньо, Мазурек и Нашименто започват да впечатляват. Холмар се завърна, Тиам вече тренира, Слави се очаква скоро. Наявам се повторния дебют на Нашименто да е като този на Роман. За мен само Райнов и Алар не са отбора. Не че съм очарован от играта, все още сме несработени. Трудно играят момчетата, грешат, понакога фатално. Следващият мач, със столипиновци, ще покаже до къде сме стигнали. Очаквам, надъхани от собственикът и новия спортен директор, да излязат "на кило кръв и метър кожа".

Върни се в “Левски”