soilwork написа:[center]Ловешките ръководители трябва да ходят при Стойнето да трампим Алито за Родни[/center]
Този е само черен, а нашия е хем е черен, хем голяма работа, абе черноработник с една дума.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
soilwork написа:[center]Ловешките ръководители трябва да ходят при Стойнето да трампим Алито за Родни[/center]
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:Отново стигаме до извода, че Стойкас Стоилас "некадърника" , който ни проваля вече 5 години, отново направи ебати и селекцията ...
Няма кой да смени Али Соу, който явно е в дупка, и категорично не е голмайстор. Добър играч е, особено на фона на разни тролеи и некадърници, каквито Некадърника е водил и продължава да води.
Нямаме десен бек, след като публиката прогони любовницата на Некадърника и се налага Дедо да вкарва в игра невъзстановения, нетрениралия и далеч от спортната си форма Турицов. Не е сериозно.
За това Некадърника не иска треньор да е някой като Екзекутора. Защото веднага ще бъде изхвърлен като долен интригантски парцал. А докато схване, че е проваляк, некадърник и му е време да се маха, на всеки негов опит да се бърка, да лансира и да се налага, ще плучава ехидния коментар "ще имам предвид мнението ти, сега излез от съблекалнята, че ще говоря с играчите".
Kiril2681 написа:Значи, Иво, предпочиташ Екзекутора да си прави селекцията, той да си води ментетата?! Винаги съм твърдял, че Стоилов е добър като скаут! И с течение на сезона и тази година ще излезе някое попадение. Друг е въпроса, че се изживява като шеф, че се прави селекция, без да имаме треньор! Трети е въпроса, че е див селянин и ме ( ни ) дразни ужасно много! Но понеже се отваря дума и за бекове, дай да видим тези на Екзекутора - Цаха, спомняш ли си го?! Аз не искам да си го спомням! Онзи...Тенгариня, дето ни съди за милиони - спомен имаш ли?! Може, ако си бил на единствения му мач! А онова бразилче....Лима ли беше....дето го учехме да хвърля тъчове?!......А казваш, че само Каранга не стига като попадения в селекцията - прав си! Ама спомняш ли си Николич? А онзи люксембургец...Жоаким?!? Не харесвам Стоилов, не го дишам, както се казва, искам цяла година да обикаля Ю.Америка и да търси играчи, само и само да не е на Армията...Но, с риск да ми се нахвърляте - другия Стойчо също не е цвете за мирисане!
Red Warrior написа:Kiril2681 написа:Значи, Иво, предпочиташ Екзекутора да си прави селекцията, той да си води ментетата?! Винаги съм твърдял, че Стоилов е добър като скаут! И с течение на сезона и тази година ще излезе някое попадение. Друг е въпроса, че се изживява като шеф, че се прави селекция, без да имаме треньор! Трети е въпроса, че е див селянин и ме ( ни ) дразни ужасно много! Но понеже се отваря дума и за бекове, дай да видим тези на Екзекутора - Цаха, спомняш ли си го?! Аз не искам да си го спомням! Онзи...Тенгариня, дето ни съди за милиони - спомен имаш ли?! Може, ако си бил на единствения му мач! А онова бразилче....Лима ли беше....дето го учехме да хвърля тъчове?!......А казваш, че само Каранга не стига като попадения в селекцията - прав си! Ама спомняш ли си Николич? А онзи люксембургец...Жоаким?!? Не харесвам Стоилов, не го дишам, както се казва, искам цяла година да обикаля Ю.Америка и да търси играчи, само и само да не е на Армията...Но, с риск да ми се нахвърляте - другия Стойчо също не е цвете за мирисане!
Нали се сещаш, че тази селекция беше по времето на боклуците и Лупи. Младенов не работеше в нормални условия тогава. Това, че не позволява да му се месят и не е мишка е друго. За мен качествените български треньори се броят на пръстите на едната ръка и Стойчо Младенов е един от тях.
Kiril2681 написа:Значи, Иво, предпочиташ Екзекутора да си прави селекцията, той да си води ментетата?! Винаги съм твърдял, че Стоилов е добър като скаут! И с течение на сезона и тази година ще излезе някое попадение. Друг е въпроса, че се изживява като шеф, че се прави селекция, без да имаме треньор! Трети е въпроса, че е див селянин и ме ( ни ) дразни ужасно много! Но понеже се отваря дума и за бекове, дай да видим тези на Екзекутора - Цаха, спомняш ли си го?! Аз не искам да си го спомням! Онзи...Тенгариня, дето ни съди за милиони - спомен имаш ли?! Може, ако си бил на единствения му мач! А онова бразилче....Лима ли беше....дето го учехме да хвърля тъчове?!......А казваш, че само Каранга не стига като попадения в селекцията - прав си! Ама спомняш ли си Николич? А онзи люксембургец...Жоаким?!? Не харесвам Стоилов, не го дишам, както се казва, искам цяла година да обикаля Ю.Америка и да търси играчи, само и само да не е на Армията...Но, с риск да ми се нахвърляте - другия Стойчо също не е цвете за мирисане!
Светкавичен трансфер на "Армията", ЦСКА-София подписва с нов до края на деня
"ЦСКА-София ще подпише днес с още един нов футболист - французин, пише "Топспорт". Той не е свободен агент и за него ще бъде платена трансферна сума."
ivo55 написа:Щото отпадал в Европа след дефанзивна игра и равенства в двата мача нали![]()
А сега си излизаме всяка година от групите с лекота и мачкаме с тотален футбол и красива игра. Той ще да е бил проблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта