Лига Европа/ Зоря-ЦСКА / 15.08.2019 г./ 20:00 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

''Червен Зор'' ли ще е или ''Червена Заря''?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Вълчан

Re: Лига Европа/ Зоря-ЦСКА / 15.08.2019 г./ 20:00 ч.

Мнениеот Вълчан » 16 авг 2019 16:09

delqnski47 написа:
peliforewer написа:Сега гледам повторенията и ми е непонятно как Турицов връхлетя срещу украинеца ,а не към топката която беше на 4-5 метра от него,абсолютно глупаво изпълнение като се има предвид че ситуацията е около центъра и имаш жълт картон.

Няма важен мач,в който наш играч да не се е насирал!!

Последните мачове на другите отбори също показват незнанието на някои играчи кое е твърдо и кое грубо и кога зда ритат.....Миланов от Левски провали отбора....онзи от Локо Пловдив също......тук и този Турицов реално развали мача със неадекватна намеса.И все пак ЦСКА игра не както трябва.Такъв противник се бие със преса и голове....не трябваше да им дават да дишат.Грешките им щяха да доидат сами.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 16 авг 2019 16:16

С нас беше първи когато Разград играеше в ШЛ, а вие бяхте новодомци в София с Пресата Йорданов като нападател. В момента за мен нивото е по-високо и лесните мачове са 3-4. Освен, ако не цъкаш срещу подизпълнители.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 авг 2019 16:29

Не им викай новодомци. Тука истината е забранена. Дружбенския бек налагал бил "диктатура" :lol: :lol: :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 авг 2019 16:37

bilyaletdinov написа:С нас беше първи когато Разград играеше в ШЛ, а вие бяхте новодомци в София с Пресата Йорданов като нападател. В момента за мен нивото е по-високо и лесните мачове са 3-4. Освен, ако не цъкаш срещу подизпълнители.

[offtopic]Така е.''В София'',а не ''покрай София'' :mrgreen:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 авг 2019 18:14

FilevV написа:С тази игра и тези играчи ЦСКА ще са извън тройката в БГ шампионат, ако няма външни фактори.

Точно с такава игра, ако няма странични фактори, може да станем шампиони, но след полиграфа не очаквам това да се случи.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 16 авг 2019 18:44

Чист като сълза червен картон, незнам що толко се реве в фацебука а и тук от съдията.
За 2 мача единствено една дузпа не ви даде и тва. Даже изгони и човека на слабаците от Заря и пак не успхте да вкарате
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 16 авг 2019 19:44

Warped написа:Чист като сълза червен картон, незнам що толко се реве в фацебука а и тук от съдията.
За 2 мача единствено една дузпа не ви даде и тва. Даже изгони и човека на слабаците от Заря и пак не успхте да вкарате

Сега остава да посочиш, кой твърди, че това не е червен картон? Аз не съм видял такъв нито сред феновете, нито сред футболисти или ръководство. Реве се за "единствено една дузпа", защото освен че беше чиста, с тази ръка стартира и атаката довела до червения картон. Не ми се вижда като да е "единствено". Не те знам на колко си години, но през 1994г цял народ рева от една "единствена" дузпа и то с години. Че и много хора помнят името на съдията.
Хайл Мусолини

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 16 авг 2019 19:58

Warped написа:Чист като сълза червен картон, незнам що толко се реве в фацебука а и тук от съдията.

Господин Милиционер, вие видяхте ли в коя минута изгониха играча на Зоря? :) Това да не е Левски за да му вкарат три гола за шест минути? :)

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 16 авг 2019 20:03

Ако говорим като Българи а не фенове този Зора ли Заря ли бе напълно преодолим.Тъпотията на наи дъртият тренер във всички отбори участващи във лигата доведе до това.Как може да оставиш 2ма стабилни играчи извън групата и то единият капитан.От луната бе ясно че този Соу няма място повече от 20 минути на терена.Този дъртак трябваше да ги подготви психически че е възможно да има симулации и във никакъв случаи да не се подават.За мен тои провали мача и колкото по бързо се махне толкова по добре за отбора.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 16 авг 2019 20:08

Вълчан написа:Ако говорим като Българи а не фенове този Зора ли Заря ли бе напълно преодолим.Тъпотията на наи дъртият тренер във всички отбори участващи във лигата доведе до това.Как може да оставиш 2ма стабилни играчи извън групата и то единият капитан.От луната бе ясно че този Соу няма място повече от 20 минути на терена.Този дъртак трябваше да ги подготви психически че е възможно да има симулации и във никакъв случаи да не се подават.За мен тои провали мача и колкото по бързо се махне толкова по добре за отбора.

Не само единият е капитан, а и двамата! За съжаление Петрович допусна грешки, които ни костваха мача. Не само съдията е виновен.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”