Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот Kotooshu » 14 авг 2019 17:09

sinfen14 написа:
vvessel написа:
sinfen14 написа:Някакъв кенеф е "разкрил" колко взима Мазурек, а тук няма нито един коментар....Айде бе? 3, 2, 1....

Искаш да кажеш, че не взима толкова, а по-малко, така ли? Ами дай твоята информация. Иначе си е обикновено плюене.

Моето не е плюене, моето е констатация. Няма как никой журналист да знае колко е заплатата на Мазурек, освен ако клубът не го обяви официално. Или клетия журналист е тичал с аржентинеца до банкомата да му гледа разписката? Ясно ми е, че статията се харесва на масовия левскар, понеже съдържа подходящ "материал" за плюене. Също както и статийките продаващи контузени футболисти наляво и надясно.

Хайде бре , нямало как :)
От много години сме разграден двор , все журналята ни били виновни и тем подобни глупости ... накрая всичко е истина ... хайде няма нужда да се говори за масовия левскар и да се търсят евтини провокации !
sinfen14 , откакто се появи в тази форум повечето ти писаници са копи-пейст от фен форума , един безплатен съвет .... има много места из нета да се прави човек на интересен !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 14 авг 2019 18:30

Kotooshu написа:
sinfen14 написа:
vvessel написа:
sinfen14 написа:Някакъв кенеф е "разкрил" колко взима Мазурек, а тук няма нито един коментар....Айде бе? 3, 2, 1....

Искаш да кажеш, че не взима толкова, а по-малко, така ли? Ами дай твоята информация. Иначе си е обикновено плюене.

Моето не е плюене, моето е констатация. Няма как никой журналист да знае колко е заплатата на Мазурек, освен ако клубът не го обяви официално. Или клетия журналист е тичал с аржентинеца до банкомата да му гледа разписката? Ясно ми е, че статията се харесва на масовия левскар, понеже съдържа подходящ "материал" за плюене. Също както и статийките продаващи контузени футболисти наляво и надясно.

Хайде бре , нямало как :)
От много години сме разграден двор , все журналята ни били виновни и тем подобни глупости ... накрая всичко е истина ... хайде няма нужда да се говори за масовия левскар и да се търсят евтини провокации !
sinfen14 , откакто се появи в тази форум повечето ти писаници са копи-пейст от фен форума , един безплатен съвет .... има много места из нета да се прави човек на интересен !

Айде копирай мнението, което аз съм копирал, за да видим кой се прави на интересен и кой не? ;) Ако искаш може и преди някой мач на по бира да си полафим да видим кой какво копира?

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Мнениеот AzSumRazbirach » 14 авг 2019 20:31

vvessel написа:Ако наистина продадат Костов, най-лошите кошмари свързани с Хубчев ще се сбъднат.

Костов не иска да си ходи, има голям интерес към него от други отбори, но момчето иска да остане в Левски и да радва до колкото се може феновете на любимия клуб.
Имам честа да съм разговарял лично с него, е по-готино и сърцато момче не бях гледал в Левски. Няма да си тръгне бъдете спокойни!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 14 авг 2019 20:33

vvessel написа:
sinfen14 написа:
vvessel написа:

Т.е. не знам как е , ама и така не е. Не искам да защитавам въпросния "кенеф", но може да има информация, която ти нямаш. Да припомня,че някои други "кенефи" писаха, че Хубчев ще ни става треньор ;)
Така че, ако нямаш друга информация по-добре не я обявявай за фалшива, защото клуба не е единственият източник в случая. Сещаш се, че има клуб, който продава, има агент и т.н.
Между другото, все още никой не казва колко пари са искали Яблонски, Цветкович и Кабрал, но били много. Е кажете колко е това "много" и повече ли е от новите играчи. Иначе остава усещането, че е важно да се въртят само едни трансфери и едни комисионни, а пък майната му на отбора. Ние бунаците да подкрепяме , квото и да прави ръководството и да не вярваме на неудобни информации.
Аз съм си левскар, ако ще да идем във В група, ама мразя да ме правят на глупак.

Ами като гледам те 10 г. ни правят на глупаци. Така че не е за сефте.
Рекапитулацията дотук от идването на Божков и ПК е яко надули като качество, а бюджета и дълговете все същите. Да видим какво са ни подготвили с двете поредни нови попълнения, които са дълго избирани, но може да получат шанс да разочароват Хубчев след 10-15 мин. игра след идването им.
Явно в Левски пак някой е решил да лови маймуни с трици, но пак няма да се получи.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 авг 2019 11:15

С тази селекцийка дето я спретнаха на Хубчев май ще го пратят в графата на употребените треньори. :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 15 авг 2019 11:43

Нещата започват да се случват-преди обещаваха до два-три дни идват двама-трима нови и никой не идваше. Сега вече казват никой няма да идва и наистина никой не идва. :)

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 15 авг 2019 14:09

Ако ще са като досегашните по-добре верно никой да не идва.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 15 авг 2019 17:04

Нима още си правите илюзии, че в Левски е дошъл чичко Паричко и ще налива безотчетни пари в неограничени количества? В днешно време футболът е преди всичко бизнес. Васил Божков изплаща дълговете и инвестира в ДЮШ, но клубът трябва сам да се оправя. Да печели от ТВ права, продажба на билети и спортни артикули, евроучастия, икономии от заплати и продажба на играчи. За това се съмнявам, че ще се купят нови попълнения. Ако се уреди някой без трансферна сума, млад, добър и обещаващ... Още в началото беше обявено, че приоритет ще е привличането на млади и перспективни играчи които да бъдат развивани и след време продавани на печалба. Живко е изключение с цел стабилизиране на отбора. От старата селекция останаха Холмар, Тиам, Паулиньо и Нашименто. За мен и четиримата са на тезгяха плюс Костов и Ники. Вземат ли бек и Горанката е пътник. Ако развият и продадат някой както Мариани (прогресът му е очевАден), значи че работят по план. Друг с осезаем прогрес е Стаси, но на него му е рано за продажба. Очаквах същото от поне още един от другите юноши. Уви!
Не знам целта на несполучливите експерименти на Хубчев, но той трябва да е наясно кой къде е най- полезен.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 15 авг 2019 18:22

Шефовете на Левски плануват да извадят 1.2 милиона евро, за да откупят правата на звездите на Ботев Пловдив Тодор Неделев и Кристиян Димитров, научи GONG.BG. Босовете на "сините" са готови да дадат 800 хиляди евро за Неделев и 400 хиляди за Димитров. Запознати твърдят, че собствениците на двата клуба са провели разговор относно евентуалната сделка. На този етап обаче има сериозна пречка, тъй като двамата играчи отказват да преминат на "Герена".

Левски продаде Давиде Мариани в ОАЕ за 1.4 милиона евро и е готов да инвестира парите в качествени попълнения. Наскоро от ръководството на "сините" признаха, че проявяват сериозен интерес към Неделев и Димитров, но ще бъде трудно да ги вземат.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 15 авг 2019 19:24

Как не им омръзна години наред през 2 дена едни и същи глупости да въртят из софийските медии. Ботев отказаха 750к евро за Кристиан преди месец, Тошко за последните 2 години отказа няколко многомилионни оферти от изток, изобщо не включвам и Лудогорец/цска, сега въртят ежедневно 'сензационни' несериозни оферти сякаш са близко до реалността, което само дразни и заблуждава вас.

Върни се в “Левски”