LM10 написа:
25-годишният халф Франко Мазурек е един от най-скъпоплатените играчи в Левски. Аржентинският плеймейкър прибира месечно възнаграждение от 22 500 евро, твърди Блиц.
Нисичкият играч пристигна на „Герена” през лятото. Той дойде като свободен агент, след като говорът му с гръцкия Панетоликос изтече.
Мазурек обаче изпитва трудности при престоя си при „сините” и така и не успява да се наложи като титуляр.
Ако е истина, просто Павката и биг боса са поредните, който си правят та*ак с нас. Уж махаш играчи, за да намалиш разходите по заплати, а взимаш други, които взимат повече.
Тая липса на логика и последователност е плашеща. При това положение, защо гониш футболисти, които са се адаптирали и могат да бъдат лидери: Роман и Яблонски, а защо не и Цветко и Ганьо, които с Тиам, Костов и Рейш могат да са ти гръбнака на отбора. Таман си стигнал да строиш втория етаж на къщата, хоп буташ първия и всичко наново. Колко водещи европейски отбори почват от нулата с нов треньор?! Байерн, Юнайтед, Реал и тн. си запазиха съставите, до голяма степен, и не правят кардинални промени, а гледат по-малко да взимат, но качествено. Знам, че сравненията не са най-удачни. Но махнат ли Хубчев зимата, и почнат да градят нов отбор за лятото, ще слушаме старата песен на нов глас. А Павката ще трябва на Пинокио да се прекръсти, защото липсва каквато и да е визия и последователност в действията му. Днес обещава едно, а утре друго.
За да не завършвам песимистично, дано ме опровергаят и тръгнат нещата..... но вече много дъна изкопахме и не знам къде ще излезем с тоя курс, по който сме поели.
Животът ми без Левски е изгубен.
Животът ми без Левски е провал.
Левски е това което имам,
Левски - това е моя идеал.