Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот specter » 14 авг 2019 12:19

LM10 написа:

25-годишният халф Франко Мазурек е един от най-скъпоплатените играчи в Левски. Аржентинският плеймейкър прибира месечно възнаграждение от 22 500 евро, твърди Блиц.

Нисичкият играч пристигна на „Герена” през лятото. Той дойде като свободен агент, след като говорът му с гръцкия Панетоликос изтече.

Мазурек обаче изпитва трудности при престоя си при „сините” и така и не успява да се наложи като титуляр.

Това е скандално, ако е вярно. Мен поне ме съмнява, защото Блиц бяха навътре в нещата единствено докато Спас беше в Левски и си гукаха постоянно. А и ще е в тотален разрез с всичко, което се каза за намаляване на заплати съответно бонуси и т. н.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
angmitov
Контакти:

Мнениеот angmitov » 14 авг 2019 12:21

LM10 написа:

25-годишният халф Франко Мазурек е един от най-скъпоплатените играчи в Левски. Аржентинският плеймейкър прибира месечно възнаграждение от 22 500 евро, твърди Блиц.

Нисичкият играч пристигна на „Герена” през лятото. Той дойде като свободен агент, след като говорът му с гръцкия Панетоликос изтече.

Мазурек обаче изпитва трудности при престоя си при „сините” и така и не успява да се наложи като титуляр.

Ако е истина, просто Павката и биг боса са поредните, който си правят та*ак с нас. Уж махаш играчи, за да намалиш разходите по заплати, а взимаш други, които взимат повече. Тая липса на логика и последователност е плашеща. При това положение, защо гониш футболисти, които са се адаптирали и могат да бъдат лидери: Роман и Яблонски, а защо не и Цветко и Ганьо, които с Тиам, Костов и Рейш могат да са ти гръбнака на отбора. Таман си стигнал да строиш втория етаж на къщата, хоп буташ първия и всичко наново. Колко водещи европейски отбори почват от нулата с нов треньор?! Байерн, Юнайтед, Реал и тн. си запазиха съставите, до голяма степен, и не правят кардинални промени, а гледат по-малко да взимат, но качествено. Знам, че сравненията не са най-удачни. Но махнат ли Хубчев зимата, и почнат да градят нов отбор за лятото, ще слушаме старата песен на нов глас. А Павката ще трябва на Пинокио да се прекръсти, защото липсва каквато и да е визия и последователност в действията му. Днес обещава едно, а утре друго.

За да не завършвам песимистично, дано ме опровергаят и тръгнат нещата..... но вече много дъна изкопахме и не знам къде ще излезем с тоя курс, по който сме поели.
Животът ми без Левски е изгубен.
Животът ми без Левски е провал.
Левски е това което имам,
Левски - това е моя идеал.

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 14 авг 2019 12:46

specter написа:
LM10 написа:

Това е скандално, ако е вярно. Мен поне ме съмнява, защото Блиц бяха навътре в нещата единствено докато Спас беше в Левски и си гукаха постоянно. А и ще е в тотален разрез с всичко, което се каза за намаляване на заплати съответно бонуси и т. н.

Нали за подписа на аржентинеца сме се преборили с гръцките грандове и не виждам с какво друго бихме го привлекли освен с предложена добра заплата - не играем в ЕКТ, стадионите са празни, първенството е слабо и т.н., така че остават само парите.

И Каргас едва ли взима 5 000 евра.

п.п. Предложение за отбора на феновете :mrgreen: .... за десен бек Виктор Попов от ЧМ
Изображение

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 14 авг 2019 12:53

Djack_84 написа:А като гледам Бодура няма да го бъде в тирето.Тука съвсем сериозно.Познават се с Хубчев от национала - защо не.Сърцат и класен защитник за родната действителност.

Как виждаш да бъде приет? Той самия никога няма да дойде при нас, камо ли ние да го искаме...

За играчи от вътрешното първенство - Аралица, Педро Еуженио, Ал.Цветков от Берое, Минчев от Морето, от Ботев - Неделев, Димитров, Джонатан Перейра и младите Слави Шопов и Кр.Добрев.

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 14 авг 2019 13:01

Serafim написа:
Djack_84 написа:А като гледам Бодура няма да го бъде в тирето.Тука съвсем сериозно.Познават се с Хубчев от национала - защо не.Сърцат и класен защитник за родната действителност.

Как виждаш да бъде приет? Той самия никога няма да дойде при нас, камо ли ние да го искаме...

За играчи от вътрешното първенство - Аралица, Педро Еуженио, Ал.Цветков от Берое, Минчев от Морето, от Ботев - Неделев, Димитров, Джонатан Перейра и младите Слави Шопов и Кр.Добрев.

Как да бъде приет? - като Пелето и Букарев.
Той е си е от Пирин човека,впоследствие играл в Литекс.
Лично аз го приемам повече от Каргасци и тем подобни.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 14 авг 2019 13:12

Хубаво си редите съставчета тук, ама нито някой ще ви отрази, нито реалностите ще се променят. По-добре да стягаме нервите, че като нищо поредната синя агония е на няколко дни разстояние. Но и това си има някакви граници, които още в събота може да бъдат прекрачени ..

п.п. Не знам кой нормален левскар би искал да види тоя противен селяндур Бордюров със синия екип..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 14 авг 2019 13:46

Такива "мъжкари" като тотаджията Камбуров, големия мъж Бодуров са жалка картина, но няма по добри и за тва тия се изкрават с големи морални качества :lol: :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 14 авг 2019 15:10

Капитанът на Левски Живко Миланов гостува в "Часът на сините"
https://www.sportal.bg/video.php?video=129266
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 14 авг 2019 15:53

Малко offtopic:
Сайта "Гонг" става вече само за смях със заглавия : "Лудогорец продадоха нападател в голям клуб". Като прочетох за какво става дума, се оказва ,че са продали някакъв с 2 официални мача за отбора в Иран :lol: :lol:
Другия майтап е, че са го купили за 1,5 милиона, а не пише за колко са го продали. Сигурно ги е срам да напишат сумата :mrgreen:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 14 авг 2019 15:59

Аз в гонга влизам само да видя новите теми във форума (още не мога да преживея старата начална страница) и репортажи от нашите мачове.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”