Барса, Юнайтед и Челси с равностойно нападение
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: Барса, Юнайтед и Челси с равностойно нападение
Юнайтед няма нападатели...има само един и той е УЕЙН РУУНИ....всичко друго просто не се коментира 
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Аз пък не разбирам защо сравнявате двама играчи, които не играят на един и същ пост? Меси е крило, а Руни е централен нападател. Нормално е централният нападател да бележи повече и по-често от едно крило. - говоря при равен брой изиграни мачове и да няма контузии.
Иначе факт, че Барса има по-добрите играчи, но ако изключим голямата четворка на Англия (предвид, че Ливърпул са много зле този сезон остава само тройка - МЮ, Арсенал и Челси) другите отбори са далеч по-слаби от испанските! Средняците на Испания са много по-силни от средняците в Англия! Т.е. в Испания по-трудно се бележат голове, така че нещата идват на кантар. Руни има по-слаби съотборници, но срещу Барса всички играят яко окопани пред наказателното си поле с 9 човека отзад, т.е. на Меси (примерно) му е по-трудно да отбележи, отколкото на Руни, защото Руни трябва да мине един-двама противникови играча, а Меси поне 4-ма!
Знам, че ще има несъгласни с мнението ми, но в крайна сметка всеки има право на лично мнение.
Иначе факт, че Барса има по-добрите играчи, но ако изключим голямата четворка на Англия (предвид, че Ливърпул са много зле този сезон остава само тройка - МЮ, Арсенал и Челси) другите отбори са далеч по-слаби от испанските! Средняците на Испания са много по-силни от средняците в Англия! Т.е. в Испания по-трудно се бележат голове, така че нещата идват на кантар. Руни има по-слаби съотборници, но срещу Барса всички играят яко окопани пред наказателното си поле с 9 човека отзад, т.е. на Меси (примерно) му е по-трудно да отбележи, отколкото на Руни, защото Руни трябва да мине един-двама противникови играча, а Меси поне 4-ма!
Знам, че ще има несъгласни с мнението ми, но в крайна сметка всеки има право на лично мнение.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
- Lord of memory
- Контакти:
Тва пък да ми кажеш че Тотнъм, Вила, Евертън (който почнаха да се стабилизират), Шити и Пуул са по-слаби от Валенсия, Севиля (единствените два тима дето стават за нещо извън топ 2), Депортиво, Хетафе и Майорка
, само ще ти се изсмея. Точно отборите за Лига Европа са с класи над останалите и затова Английското е най-трудното първеснтво в света. 
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Lord of memory написа:Тва пък да ми кажеш че Тотнъм, Вила, Евертън (който почнаха да се стабилизират), Шити и Пуул са по-слаби от Валенсия, Севиля (единствените два тима дето стават за нещо извън топ 2), Депортиво, Хетафе и Майорка![]()
, само ще ти се изсмея. Точно отборите за Лига Европа са с класи над останалите и затова Английското е най-трудното първеснтво в света.
Според мен не е най-силното, но ти си пристрастен (както и аз). Обаче, когато погледна към статистиката - отборите на коя държава в Европа имат повече спечелени ЕКТ - виждам, че Испания е на първо място, а Англия е втора! Сам си направи извода кое първенство е по-силно.
А да, през последните няколко години на финалите на Шампионската Лига и Купата на УЕФА няколко пъти имаше англо-испански двобои и испанските отбори (Барселона и Севиля) ги спечелиха всичките! Единственият трофей спечелен от английски отбор от 2006-та година насам е при изцяло английски финал! Както и да ги гледам нещата испанските отбори и испанското първенство са по-силни от английските!
Със здраве, нямам какво повече да кажа по темата, чистата, суха статистика казва достатъчно! Обори първо нея и тогава се опитай да оборваш мен!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Пич погледни финалите от 2005 насам винаги присъства един английски отбор Ливърпул 2 пъти, МЮ 2 пъти, Арсенал и Челси веднъж. Срещу тях са играли Милан 2 пъти и Барса 2 пъти. Мисълта ми е, че това не е малко постижение на Английския футбол.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- Lord of memory
- Контакти:
Само че чистата статистика не ти казва че Английските отбори не им пука за ЛЕ изобщо и не се хабят там хич и излизат с резерите винаги, и не ти каза че последните 5 години има по 2-3 отбора на полуфиналите на ШЛ и не ти казва че в Испания има топ 2 само, а в Англия топ 4 като цяло тая година е топ 3, което пак не пречи да има по-голям брой интересни мачове отколкото в испания, който там са само 2
май и да кажем някое гостуванията на Валенсия и Севиля.
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
- blue avalanche
- Контакти:
Аз,пък,искам да попитам:по какъв критерий Челси влезе в тройката на най-силните отбори в света?Нещо шампиони ли са,кво?
- Бижутера
- Контакти:
blue avalanche написа:Аз,пък,искам да попитам:по какъв критерий Челси влезе в тройката на най-силните отбори в света?Нещо шампиони ли са,кво?
Изброй ми три по-силни отбора от Челси и ще призная мнението ти за меродавно!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Lord of memory
- Контакти:
Бижутера написа:blue avalanche написа:Аз,пък,искам да попитам:по какъв критерий Челси влезе в тройката на най-силните отбори в света?Нещо шампиони ли са,кво?
Юнайтед, Юнайтед резерви, Юнайтед юноши.
3 отбора.
GGMU
Lord of memory написа:Бижутера написа:blue avalanche написа:Аз,пък,искам да попитам:по какъв критерий Челси влезе в тройката на най-силните отбори в света?Нещо шампиони ли са,кво?
Юнайтед, Юнайтед резерви, Юнайтед юноши.
3 отбора.
Надявам се,че не си вярваш...в противен случай