Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
angmitov
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот angmitov » 13 авг 2019 13:38

Serafim написа:Общо-взето това е най-големия проблем. Слаби мачове и загуби ще има, ама да се вижда, че се работи в някаква насока, а липсата на футболна логика направо е стряскаща.

И въпросът тук е такива некадърници ли са всички ръководители, минали през Левски последните години, или всичко се прави умишлено, за да не върви отбора.
Животът ми без Левски е изгубен.
Животът ми без Левски е провал.
Левски е това което имам,
Левски - това е моя идеал.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 авг 2019 13:42

ЕМИЛ написа:
koisa написа:modor заплаши форума и сега никой не иска да пише... :oops: :lol:

Или по скоро е банирал половината форум и сега нема кой да пише

Само Методи и Синчец са на банановите острови за по седмица.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 авг 2019 13:53

ЕМИЛ написа:Това Лаврентий Берия ли е ? Шефа на руското Гестапо през Втората световна ? :mrgreen:

Той Е! Той Е! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 13 авг 2019 14:21

Е то без Методи и Синчец все едно форума е празен. Аз бих иззел ролята на мрънкач, но ако кажа какво мисля за ръководството и една шайка фенчета, и мен ше трябва да ме пратят на почивка. Ако трябва да резюмирам, всички са кръгла 0, включително и поввчето играчи, въпреки че те нямат вина,че са в Левски и са бездарници. Като тръгнеш да проследяваш отговорностите, накрая стигаш до шефовете, които пък са назначени от правителството. Накрая ББПП е виновен за всичко, но това е друга тема.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 13 авг 2019 15:24

Имам едно предложение за ръководството на Левски.От тук нататък си поставяте за цел от всеки отбор от А група купувате по един най много двама от най добрите им играчи.И така за година ще направим един Б национален отбор и всички са аклиматезирани и са играли в първенството а и са най добрите.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 13 авг 2019 15:43

Kris_men2000 написа:Имам едно предложение за ръководството на Левски.От тук нататък си поставяте за цел от всеки отбор от А група купувате по един най много двама от най добрите им играчи.И така за година ще направим един Б национален отбор и всички са аклиматезирани и са играли в първенството а и са най добрите.

Добре, че все още има адекватни и мислещи хора, браво.
Това е решението за всичките ни проблеми, другото е ала-бала.
Дано то стигне някак до ушите на г-н БоШков :lol: :lol:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

На линия
Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 13 авг 2019 15:53

Отборът на Витоша Бистрица към днешна дата не е допуснат да домакинства на Левски на своя стадион, защото мачът е определян като високорисков. Това обяви главният мениджър на клуба Костадин Ангелов пред Дарик радио и dsport.bg, като бистричани не желаят да посрещнат "сините" на Националния стадион "Васил Левски". Мачът е насрочен за събота с начален час 20:30. Ето какво още сподели Ангелов:

"Имаме отказ да се изиграе срещата на нашия стадион, като не ни е дадена обективна причина. Спазили сме всички изисквания за стадион и ние сме го изградили, за да посрещнем отбори като Левски и ЦСКА. Ние нямаме голямо количество фенове и те не са агресивни. Няма причина да се счита за високорисков този мач. Не съм сигурен къде е причината, за да не играем в Бистрица. Нямаме възжожност да се зарадваме на стадиона, след като не ни допускат да играем срещу големите отбори. Към днешна дата категорично няма да играем срещу Левски на националния стадион, ако искат да ни изхвърлят от първенството." сподели Костадин Ангелов.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 13 авг 2019 15:57

Лаптопа ли е това?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 авг 2019 17:17

sinqkrepost1914 написа:
Kris_men2000 написа:Имам едно предложение за ръководството на Левски.От тук нататък си поставяте за цел от всеки отбор от А група купувате по един най много двама от най добрите им играчи.И така за година ще направим един Б национален отбор и всички са аклиматезирани и са играли в първенството а и са най добрите.

Добре, че все още има адекватни и мислещи хора, браво.
Това е решението за всичките ни проблеми, другото е ала-бала.
Дано то стигне някак до ушите на г-н БоШков :lol: :lol:

На първо четене: Огнянов, Сукуна, Иво Иванов, Райнов, Вутов, Божи86, Двамата от Чандъра, Горанов.... ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Milsami
Контакти:

Мнениеот Milsami » 13 авг 2019 17:18

AzSumRazbirach написа:https://www.youtube.com/watch?v=_jC8nxYtK-o

Моето мнение се препокрива с това на Томето за пореден път, макар вече да не го слушат толкова често.
Един истински Левскар!

Без частта за Нашименто, огромно +1 за всичко останало. Тъжно е, че с времето толкова некадърници като ръководители и футболисти, направиха сегашното положение да изглежда нормално.

Върни се в “Левски”