Левски - Берое | 10.08.2019 г. | 20:30 ч

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
205
56%
X
34
9%
2
130
35%

Общо гласове: 369

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Левски - Берое | 10.08.2019 г. | 20:30 ч

Мнениеот damyanov1963 » 11 авг 2019 14:49

Kiril2681 написа:
damyanov1963 написа:Нищо момчета, какво толкова е станало, нали след всеки резил продължаваме напред, ще продължиме и след тоя!
Станахме абонати на абонатите на Микре - голяма работа, важното е левкарски дух да има, за да продължаваме напред!

Нека те хранят, сега вероятно ще нахранят и мен, ама подкрепям иронията ти с две ръце! Оставям настрана пристрастията си, искам да разбера друго - къде са ви левскарите?? Не ме разбирай погрешно - при нас е същото, но поне след Черно море се намериха едни 100-200 човека, които да освиркат, да извикат една "оставка", след мача да поискат обяснение! При вас и това го няма! Казвам го съвсем искрено и честно - ние може да фалирахме като клуб, но вие фалирахте като публика и ценности! На възраст си, следователно помниш какво ставаше след подобни загуби, и на Герена , и на Армията! Къде е това сега?? Това е най-страшното - просто се свикна с посредствеността! Много е лесно да се застане тук, пред компа и да помпиш мускули, но на стадиона или те няма, или си като послушна мишка - това е действителността за БГ фена! Та, Дамянов, напоследък не те разбират ( или не искат да го правят ), но съм абсолютно съгласен с тезите ти...за съжаление! И, за да не е офтоптик - снощи победи по-научения отбор! Отбор, който е на държавна хранилка, но от 3-4 сезона само надгражда, без да продава/подарява по 5-6 футболисти на прозорец! Отбор, който работи с един и същ треньор, независимо от резултати и класирания! Оправданието е като задника - всеки си го има, но Берое просто надигра Левски на Герена - с футбол и треньор...така както и Черно море надигра нас на Армията! Вие ако искате свиквайте, аз не мога и не искам да свикна!

Аз това се мъча да обснявам всеки път, обаче повечето не ме разбират. На мене майната ми че не ме разбират, по-важното е, че не разбират, че така се прави мечешка услуга на отбора. И ДА, фалирахме, като публика, а те ми говорят за Левскарски дух, който обаче се изразява най-вече с това да се обснява по форумите, че ЦСКА е Литекс. При вас се намериха мъже, които открито да заявят на ръковдството, че така не става, а при нас дори председателят на НКП не ходи на мачове, а коментира мелето в Братислава по ТВ от София. Сега ме обявяват за мрънкач, само че когато те мрънкаха против Роси(не всички де, има и хора на моето мнение), аз се изприщих да обяснявам, че смяната му ще доведе до това което последва и е в момента - от Вадуц, та на Ларнака!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 11 авг 2019 14:50

ivo55 написа:
Kris_men2000 написа:
TNT написа:1-3

Ако познаеш резултата ще станеш император на новодомците от Ловеч но ако резултата е обратен просто не те виждам колко тона л.....а ще изядеше или ще се изсипят на главата ти.

Браво на човека.

:lol: :lol: Честито на новодомците! Имате си нов император!
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 11 авг 2019 16:22

Срам и позор насред Герена. Ама се очакваше - не може да повтаряш едни и същи грешки вече 10 години и да очакваш друг резултат.
Изображение

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 11 авг 2019 16:26

luxorus написа:Мрънкалници сте.Оставете ги да работят.Дайте време на треньора и ръководството.Първия сезон на Хубси в Берое,играхме във втората седмица.След това се оказа един от най успешните треньори при нас.Освен това един мач нищо не означава,до вчера бяхте водачи в класирането,една загуба и се започва пак с оставки и простотии.

Човек, не е въпроса до загубата, а до играта. По- точно липсата на такава. Загубата беше очаквана от мнозина. С малки изключения. За сетен път отбор гост ни прави смешни на Герена. Това боли. При правилно подреден и здравостъпващ отбор Паулиньо и Стаси спират да играят. В средата няма никой. Треньорът се опитва да изненада противника с нелогични експерименти. Почвам да вярвам на онези, които твърдят, че по този начин иска от ръководството качествени попълнения. Да ги оставим да работят казваш. Колко време е необходимо на Райнов, Чандъров, Юруков или Здравко Димитров? Колкото и да работят Каргас, Рейш и Викторов няма да станат по- бързи. В момента Левски разполага Миятович, Горанов, Миланов, Костов, Холмар и Тиам. Половината са контузени. Останалите не ги брой. За това намирам експериментите на Хубчев за нелогични.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 11 авг 2019 16:34

luxorus написа:Мрънкалници сте.Оставете ги да работят.Дайте време на треньора и ръководството.Първия сезон на Хубси в Берое,играхме във втората седмица.След това се оказа един от най успешните треньори при нас.Освен това един мач нищо не означава,до вчера бяхте водачи в класирането,една загуба и се започва пак с оставки и простотии.

Първият сезон на Хубчев в Берое съвсем не бе неуспешен . Той пое отбора през есента на 2012 год . след като сезонът вече беше започнал и Берое записа доста слаби резултати под ръководството на Ивко Ганчев . През зимната пауза Хубчев внесе необходимите корекции и през пролетта на 2013 год . спечелихме 2 трофея - купа и суперкупа . Това няма как да е слаб сезон - за сравнение Левски вече 10 години няма спечелен нито 1 трофей . Напълно съм съгласен че той е точния човек , но ми се струва че в Левски го насадиха на пачи яйца и няма да има условия и време да работи .

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 11 авг 2019 16:34

Ние не сме Берое... Няма кой да го чака да ходи по седмици, шестици и петици... Целите ги казаха онзи ден на пресконференцията :arrow: борба за титла и купа. Цял час обясняваха как избират само качествени играчи :arrow: чакаме качествена игра. Засега приказките не се препокриват с реалността. Нека отбора да започне да играе добре и да побеждава, а той (Хубчев) времето ще си го получи. Но тези тройки и четворки в нашата врата през мач не му правят услуга.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 11 авг 2019 17:03

Нямате играчи на възлови позиции - дефанзивни халфове и крила. Пребройте колко дефанзивни халфа и крила имаме. И всичките са качествени. Довечера на скамейката ще останат - Илиев, Моци, Сисиньо, Дяков, Марселиньо, Вандерсон и Кешеру. Излишно е да се сравнявате с нас. Ако работите правилно, след две години може да намалите изоставането си спрямо Лудогорец.

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 11 авг 2019 17:29

ivo55 написа:
Kris_men2000 написа:
TNT написа:1-3

Ако познаеш резултата ще станеш император на новодомците от Ловеч но ако резултата е обратен просто не те виждам колко тона л.....а ще изядеше или ще се изсипят на главата ти.

Браво на човека.

Къде трябва да си получа императорската корона ? :? :lol: :lol:
А тоновете лайна кой ще ги яде и на коя глава ще се изсипват? :lol: :mrgreen:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 11 авг 2019 17:33

Заради крушението на терена някак в миманса остана нещо много по - отвратително и неприсъщо за Левски, за публиката на Левски. Да, беше тежко, беше гадно да гледаш колко сме несъстоятелни долу.. пееше се на инат ( респект за бЛок 5 - тези момчета не спряха да пеят 92минути, а след мача реагираха адекватно на ситуацията). И само на няколко метра след 3тия гол маса хора от централните блокове на сектор А започнаха да напускат Герена?!?! :?: :oops: От това по - голям срам и чорбаризация просто няма... и айде да не ми казвате какъв съм пикльо и да не съм давал наклон. На всички ни беше тежко, но си от Левски по дяволите. Стоиш ДОКРАЙ, а след това изразяваш негативните си емоции. Ужасна гледка, по - неприятна от показаното долу.
Хубчев не е светица, ама можем да му намерим не малко оправдания, специално за този мач. Няма да коментирам отсъстващите изобщо. Сигурно Хубчев каза на Юруков да мъчи топката в краката си докато не му я вземат така балъшки. И за да не съм месията на Хубчев ( разни капацитети тук чакали такива хора да се изкажат) - Станислав Иванов няма нищо общо с плеймейкър.. остави го да си тича отдясно, белким му се получи нещо. Мазурек и да не е готов за цял мач - задължително титуляр!
Манталитет няма, момчета. Той е само в нас, в част от нас.. манталитет на победители, манталитет на Левскари!!!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 11 авг 2019 19:04

wilge написа:

Човек, не е въпроса до загубата, а до играта. По- точно липсата на такава. Загубата беше очаквана от мнозина. С малки изключения. За сетен път отбор гост ни прави смешни на Герена. Това боли. При правилно подреден и здравостъпващ отбор Паулиньо и Стаси спират да играят. В средата няма никой. Треньорът се опитва да изненада противника с нелогични експерименти. Почвам да вярвам на онези, които твърдят, че по този начин иска от ръководството качествени попълнения. Да ги оставим да работят казваш. Колко време е необходимо на Райнов, Чандъров, Юруков или Здравко Димитров? Колкото и да работят Каргас, Рейш и Викторов няма да станат по- бързи. В момента Левски разполага Миятович, Горанов, Миланов, Костов, Холмар и Тиам. Половината са контузени. Останалите не ги брой. За това намирам експериментите на Хубчев за нелогични.

Щом Миланов , Горанов и Костов са ви " добрите играчи " , какви очаквания може да имате и какво да направи Хубчев ?

Върни се в “Левски”