Левски - Берое | 10.08.2019 г. | 20:30 ч

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
205
56%
X
34
9%
2
130
35%

Общо гласове: 369

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Левски - Берое | 10.08.2019 г. | 20:30 ч

Мнениеот tiamat » 11 авг 2019 01:04

popokutepetel написа:
specter написа:
metodito написа:
specter написа:Аз май твърде голямо доверие имам/имах в нашия отбор. Едвам изтраях тия 90 минути. По-добре да си бяхме останали с токовия удар и да ни бяха казали да си ходим. Ужасяваща игра. :( Единствения човек, който откровено си ме изкефи в тоя мач беше Здравко Димитров. Да, направи някоя друга грешка, ама абсолютно браво за желанието и самочувствието, с които играе. Другите да вземат да се поучат от едно момче на 20 години, което дойде в Левски едва ли не вчера. И друго за него - не мога да повярвам тоя човек каква неизчерпаема енергия има. 90 минути не спря да търчи наляво-надясно и да се опитва да покрие абсолютно всяка една част от терена. :shock: Другите не заслужават да се обелва дума за тях.

Личен съвет, брат, в друг имаш прекалено доверие. Играчите не са се докарали сами, че да бъдат обвинявани за нещо.Тренерът не се е назначил сам също. Тези, които махнаха не се махнаха сами и тъ нъ. Крушката си има опашка - ВИНАГИ, човек! Смъкни доверието си от другиго. ;)

Аз плюя играта ни в конкретния мач днес. Генерално не бих се изказал за Хубчев или за футболистите в момента, защото не е правилно след 1-2 по-слаби мача. А и ни е леко осакатен съставът. Все пак е чисто нов отбор и си е редно да им се даде време. Иначе най-лесно ще ми е да нападна Хубчев, защото бях скептичен отначалото за назначаването му, но си заслужава подкрепата сега известно време. Но днес поне за мен това са фактите - всички бяха скандални с изключение на Здравко и Миятович. За ПК не знам какво да ти кажа. Аз не съм му фен, почитател или каквото и да е там, а съм такъв на Левски и като такъв искрено желая да се справи със задълженията си. Нито имам прекалено доверие в него. Старая се да съм обективен и си коментирам нещата по начина, по който аз виждам.

Обективно погледнато това не са 1-2 слаби мача, а четири от четири. Ако добавим и този срещу Етър, където също не може да влезе в графата силен са си 5 от 5. Колко още?
Лично аз никога не съм бил скептичен срещу Хубчев, напротив. Обаче от това, което се вижда в последните четири мача определено доверието ми е изчерпано. И проблемът не е в загубите, а в бездушната игра и пълното пораженчество.

Да бе, точно заради бездушието и пораженчеството вкарахме два гола в 90тата минута миналия мач...

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 11 авг 2019 01:34

Аз пак ще питам (за хипотези от форума) защо срещу по-силните отбори излизаме с по-младите играчи, а срещу по-слабите с по-опитните? Срещу Царско село почнахме с Мазурек и Алар и Каргас, днес почваме с Дидо, Здравко и Роберта. Холмар щом е в групата е бил готов, Мазурек, Насиру, Алар - също. А пускаме първа смяна Юруков..

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 11 авг 2019 01:44

W84me написа:В сравнение с мача с Дунав, днес Левски игра с 4 различни футболиста. Като на мястото на Костов, Тиам, Каргас, Мариани, влязоха футболисти на по 18-19 години.

Кои са тези 18-годишни?

Иванов - 23 г
Димитров - 21 г.
Роберта - 21 г.
Насименто - 24 г.

:shock:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 авг 2019 01:45

Нямаме играчи за всяка позиция. От години преквалифицираме играчите си и резултата в дадени мачове не е изненада. Така не става и няма да стане. Сега поне се вижда желание да се намерят играчи за позициите на които има нужда. В центъра има огромна дупка а защитата няма как да се стикова при ротациите. Холмар не е играл с някой от наличните и няма да е лесно и на него, като се върне.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 11 авг 2019 03:04

tiamat написа:
popokutepetel написа:
specter написа:
metodito написа:
specter написа:Аз май твърде голямо доверие имам/имах в нашия отбор. Едвам изтраях тия 90 минути. По-добре да си бяхме останали с токовия удар и да ни бяха казали да си ходим. Ужасяваща игра. :( Единствения човек, който откровено си ме изкефи в тоя мач беше Здравко Димитров. Да, направи някоя друга грешка, ама абсолютно браво за желанието и самочувствието, с които играе. Другите да вземат да се поучат от едно момче на 20 години, което дойде в Левски едва ли не вчера. И друго за него - не мога да повярвам тоя човек каква неизчерпаема енергия има. 90 минути не спря да търчи наляво-надясно и да се опитва да покрие абсолютно всяка една част от терена. :shock: Другите не заслужават да се обелва дума за тях.

Личен съвет, брат, в друг имаш прекалено доверие. Играчите не са се докарали сами, че да бъдат обвинявани за нещо.Тренерът не се е назначил сам също. Тези, които махнаха не се махнаха сами и тъ нъ. Крушката си има опашка - ВИНАГИ, човек! Смъкни доверието си от другиго. ;)

Аз плюя играта ни в конкретния мач днес. Генерално не бих се изказал за Хубчев или за футболистите в момента, защото не е правилно след 1-2 по-слаби мача. А и ни е леко осакатен съставът. Все пак е чисто нов отбор и си е редно да им се даде време. Иначе най-лесно ще ми е да нападна Хубчев, защото бях скептичен отначалото за назначаването му, но си заслужава подкрепата сега известно време. Но днес поне за мен това са фактите - всички бяха скандални с изключение на Здравко и Миятович. За ПК не знам какво да ти кажа. Аз не съм му фен, почитател или каквото и да е там, а съм такъв на Левски и като такъв искрено желая да се справи със задълженията си. Нито имам прекалено доверие в него. Старая се да съм обективен и си коментирам нещата по начина, по който аз виждам.

Обективно погледнато това не са 1-2 слаби мача, а четири от четири. Ако добавим и този срещу Етър, където също не може да влезе в графата силен са си 5 от 5. Колко още?
Лично аз никога не съм бил скептичен срещу Хубчев, напротив. Обаче от това, което се вижда в последните четири мача определено доверието ми е изчерпано. И проблемът не е в загубите, а в бездушната игра и пълното пораженчество.

Да бе, точно заради бездушието и пораженчеството вкарахме два гола в 90тата минута миналия мач...

Да отварям ли дума в предния мач за спестени 2 червени картона и дузпа срещу нас? А сега махни подарените съдийски точки и виж къде щяхме да сме в класирането. Ебем ти и класата и непораженчеството, че ония си вкараха два автогола. По-бездарен Левски никога не е имало. Тия са още по-зле и от миналата година. Палячовци и несретници със сини фланелки.
Нищо с тая душа гледай кво ще стане и следващия мач ;)
Последна промяна от popokutepetel на 11 авг 2019 03:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 11 авг 2019 03:07

metodito написа:
popokutepetel написа:
Ми продължавайте да му се радвате на цигането. Точно в днешния мач доказа, че си е футболист за Б група. Търчането хубаво, но никаква мисъл, никакъв акъл. Е там да си седи в Септември и белким в Б група от 10 мача да направи подаване или да вкара.

Аз мисля, че не си прав, popokutepetel. Момчето показа желание и старание. За разлика от много, много други. А Робърта дали не е крило?

Ми то и Нар и Тундето показваха желание и старание. Ма кво да праим като толкова си могат :lol:
Робъртата и австриеца са поредните отпускари в Левски. Едно Селско царство разполага с пет пъти по-класен голмайстор за без пари. А нашите титани не могат да уцелят вратата.
Ай стига глупости. Тези са куци, та куци и от година на година става все по-зле. Вече опряхме наистина съдите да ни оправят мачовете, че иначе сме извън шестицата.

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 11 авг 2019 03:11

popokutepetel написа:Обективно погледнато това не са 1-2 слаби мача, а четири от четири. Ако добавим и този срещу Етър, където също не може да влезе в графата силен са си 5 от 5. Колко още?

Да бе, точно заради бездушието и пораженчеството вкарахме два гола в 90тата минута миналия мач...[/quote]

Да отварям ли дума в предния мач за спестени 2 червени картона и дузпа срещу нас?
Нищо с тая душа гледай кво ще стане и следващия мач ;)[/quote]

Няма смисъл, щото няма връзка. Ясно е, че е играем супер зле последните мачове, и ни върза доста (можеше и по-срамни да са резултатите). Ама че не са се напрягали, не им пукало и т.н., това са глупости. Във всеки мач играят до дупка, доколкото им стигат силите и доколкото могат.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 11 авг 2019 03:14

tiamat написа:
popokutepetel написа:Обективно погледнато това не са 1-2 слаби мача, а четири от четири. Ако добавим и този срещу Етър, където също не може да влезе в графата силен са си 5 от 5. Колко още?

Да отварям ли дума в предния мач за спестени 2 червени картона и дузпа срещу нас?
Нищо с тая душа гледай кво ще стане и следващия мач ;)[/quote]

Няма смисъл, щото няма връзка. Ясно е, че е играем супер зле последните мачове, и ни върза доста (можеше и по-срамни да са резултатите). Ама че не са се напрягали, не им пукало и т.н., това са глупости. Във всеки мач играят до дупка, доколкото им стигат силите и доколкото могат.[/quote]

Ми кат толкова си могат да ходят в Хебър или из долните дивизии. Това им е нивото, което очевидно не съответства нито на името на Левски, нито на заплатите срещу които се разписват.

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 11 авг 2019 03:17

popokutepetel написа:
tiamat написа:

Няма смисъл, щото няма връзка. Ясно е, че е играем супер зле последните мачове, и ни върза доста (можеше и по-срамни да са резултатите). Ама че не са се напрягали, не им пукало и т.н., това са глупости. Във всеки мач играят до дупка, доколкото им стигат силите и доколкото могат.[/quote]

Ми кат толкова си могат да ходят в Хебър или из долните дивизии. Това им е нивото, което очевидно не съответства нито на името на Левски, нито на заплатите срещу които се разписват.[/quote]

Това е ясно, съгласен съм. Просто не бях съгласен с обвиненията в бездушието и пораженчество.
Едит: Не че няма и някои по-раними душици де, ама като цяло отборът се бори.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 11 авг 2019 03:28

tiamat написа:
popokutepetel написа:
tiamat написа:

Няма смисъл, щото няма връзка. Ясно е, че е играем супер зле последните мачове, и ни върза доста (можеше и по-срамни да са резултатите). Ама че не са се напрягали, не им пукало и т.н., това са глупости. Във всеки мач играят до дупка, доколкото им стигат силите и доколкото могат.

Ми кат толкова си могат да ходят в Хебър или из долните дивизии. Това им е нивото, което очевидно не съответства нито на името на Левски, нито на заплатите срещу които се разписват.[/quote]

Това е ясно, съгласен съм. Просто не бях съгласен с обвиненията в бездушието и пораженчество.
Едит: Не че няма и някои по-раними душици де, ама като цяло отборът се бори.[/quote]

Голяма борба пада ще знаеш. Насред Герена за 90 мин. нито едно голово положение, нито една спечелена първа топка без нарушение в единоборство, ни една взета втора топка. И на това ако му се вика борба, здраве. Пълни мърди дет и фланелките не изпотиха. Тия са си за Б група отвякъде и там ще кретат нейде в средата!
С нетърпение чакам с парите от Мариани да купят някакви още по-куци или двете мърди от Ботев Пд дет от десет мача играят в един, че да го втасаме съвсем.

Върни се в “Левски”