popokutepetel написа:specter написа:metodito написа:specter написа:Аз май твърде голямо доверие имам/имах в нашия отбор. Едвам изтраях тия 90 минути. По-добре да си бяхме останали с токовия удар и да ни бяха казали да си ходим. Ужасяваща игра.Единствения човек, който откровено си ме изкефи в тоя мач беше Здравко Димитров. Да, направи някоя друга грешка, ама абсолютно браво за желанието и самочувствието, с които играе. Другите да вземат да се поучат от едно момче на 20 години, което дойде в Левски едва ли не вчера. И друго за него - не мога да повярвам тоя човек каква неизчерпаема енергия има. 90 минути не спря да търчи наляво-надясно и да се опитва да покрие абсолютно всяка една част от терена.
Другите не заслужават да се обелва дума за тях.
Личен съвет, брат, в друг имаш прекалено доверие. Играчите не са се докарали сами, че да бъдат обвинявани за нещо.Тренерът не се е назначил сам също. Тези, които махнаха не се махнаха сами и тъ нъ. Крушката си има опашка - ВИНАГИ, човек! Смъкни доверието си от другиго.
Аз плюя играта ни в конкретния мач днес. Генерално не бих се изказал за Хубчев или за футболистите в момента, защото не е правилно след 1-2 по-слаби мача. А и ни е леко осакатен съставът. Все пак е чисто нов отбор и си е редно да им се даде време. Иначе най-лесно ще ми е да нападна Хубчев, защото бях скептичен отначалото за назначаването му, но си заслужава подкрепата сега известно време. Но днес поне за мен това са фактите - всички бяха скандални с изключение на Здравко и Миятович. За ПК не знам какво да ти кажа. Аз не съм му фен, почитател или каквото и да е там, а съм такъв на Левски и като такъв искрено желая да се справи със задълженията си. Нито имам прекалено доверие в него. Старая се да съм обективен и си коментирам нещата по начина, по който аз виждам.
Обективно погледнато това не са 1-2 слаби мача, а четири от четири. Ако добавим и този срещу Етър, където също не може да влезе в графата силен са си 5 от 5. Колко още?
Лично аз никога не съм бил скептичен срещу Хубчев, напротив. Обаче от това, което се вижда в последните четири мача определено доверието ми е изчерпано. И проблемът не е в загубите, а в бездушната игра и пълното пораженчество.
Да бе, точно заради бездушието и пораженчеството вкарахме два гола в 90тата минута миналия мач...