Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба
Краев е единственият млад футболист, който може да успее, защото си личи че не е чалгаджийска мастия като Божи и Дисподов. Това че наказва Порто дето са абонирани за победи там, не е случайно. 

- ChelseaFUN
- Контакти:
Колко години още ще берем срам? Как ги не е срам, че даже и мрънкат да им дават шансове. Да занимават в Италия за 6 месеца и после обратно във Втора лига. Капка срам нямат.
- metodito
- Контакти:
Брех, някой се е сетил, че Краев не е крило?
Жива да не бях!
Стойчо го мъчи на крилото, в Мидтюланд го мъчиха на крилото, а Дончо 100 пъти им казва, че той не е крило. Успех на пича!

metodito написа:Брех, някой се е сетил, че Краев не е крило?Жива да не бях!
Стойчо го мъчи на крилото, в Мидтюланд го мъчиха на крилото, а Дончо 100 пъти им казва, че той не е крило. Успех на пича!
Краев го мъчиха крило, сега Стаси ще го мъчат втори нападател (вярно място за сравнение между двамата няма, но все пак), Найденов го мъчат бек... После 'кво стана' :D
- metodito
- Контакти:
Corwin написа:metodito написа:Брех, някой се е сетил, че Краев не е крило?Жива да не бях!
Краев го мъчиха крило, сега Стаси ще го мъчат втори нападател (вярно място за сравнение между двамата няма, но все пак), Найденов го мъчат бек... После 'кво стана' :D
За Найденов особено ме е яд, но пък... кой знае, може това да му помогне в бъдеще?! Той си се справя на бека, но така ли трябва да е...
Половин отбор разлика от мачовете с Ружомберок. 5 човека са заменени :
Тиам - Юруков
Костов - Роберта
Каргас - Дидо
Мариани - Нашименто / Мазурек
Здравко Димитров
Кажете ми кой от резервите може да стъпи на малкия пръст на титуляра?
Тиам - Юруков
Костов - Роберта
Каргас - Дидо
Здравко Димитров
Кажете ми кой от резервите може да стъпи на малкия пръст на титуляра?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Не, че нещо, ма и Спас Делев вкарА на Порто.. това не е критерий за нищо.
- metodito
- Контакти:
W84me написа:Половин отбор разлика от мачовете с Ружомберок. 5 човека са заменени :
Тиам - Юруков
Костов - Роберта
Каргас - Дидо
Здравко Димитров
Абе, защо толкова непатриотично??? Ядрото от миналия сезон е запазено! Мрънкач.

Зключиха Левски - Берое от срам, но това няма да оправи нещата.
Цензурата не решава проблемите, а ги задълбочава.
Тръгнали да се оправдават колко били нови., колко контузени. Ами в Берое нови няма ли? Контузени?
А кой ви би по главата да гоните готови играчи? Левски имаше готов отбор, само трябваше да се надгради. Но специалиста от БФС ги вижда по друг начин нещата. През неговия поглед Левски е на прав път. Но дали неговия поглед е прав??
Цензурата не решава проблемите, а ги задълбочава.
Тръгнали да се оправдават колко били нови., колко контузени. Ами в Берое нови няма ли? Контузени?
А кой ви би по главата да гоните готови играчи? Левски имаше готов отбор, само трябваше да се надгради. Но специалиста от БФС ги вижда по друг начин нещата. През неговия поглед Левски е на прав път. Но дали неговия поглед е прав??
eddie написа:Не, че нещо, ма и Спас Делев вкарА на Порто.. това не е критерий за нищо.
Не че нещо, ама никой от тия, които играха днес не може да вкара на Порто.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема