popokutepetel написа:damyanov1963 написа:За мен най-добрите отбори на Левски са този с Гибона и Сираков от 80-те и този с Панов и Миланов от 70-те, понеже този с Гунди и Соколето от 60-те не съм го гледал поради възрастови причини.
Честит Рожден Ден на Гиби, който си заслужи прозвището - Радостта на Народа. Ми то си беше истинска радост да гледаш рейдовете с финтовете, пасовете и головете му. Най-запомнящите му голове, поне за мен бяха гола му с/у Югославия и головете му с/у Германия, единия от които си беше истински шедьовър, гола му с/у Копенхаген, когато мина през цялата защита, като Марадона, като прибавим и снаряда със задна ножица с/у Белгия, който мина на сантиметри от сглобката...
Гибонът беше техничар. Донесе ни доста радости, ама и колко нерви ни е изпокъсал

.
Големият му проблем беше чашката, което му изяде главата доста рано. Не е единственият за съжаление.
И това е верно. Незнам дали е случайно, но Соколето беше посочил именно него на въпроса - Кой от сегашните футболисти ти напомня за тебе? Аз преди време написах един случай на Герена с/у Локо Пд, когато тръгна към вратата, но нещо се засуети и наби един нескопосан шут, а през това време защитата на Локо се прегрупира и парира удара му, а докато се канеше да шутира, един който седеше някъде зад мене - бях в сектор А, се изцепи та ни развесели - Аре бе Гиби, цело Подуене разбра, че се каниш да биеш бе
п.п.М/у другото това беше първия мач на Ламята с Левски, през есента на 85-та година.