Лига Европа/ ЦСКА-Зоря / 08.08.2019 г./ 20:30 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Cheradonna

Re: Лига Европа/ ЦСКА-Зоря / 08.08.2019 г./ 20:30 ч.

Мнениеот Cheradonna » 09 авг 2019 23:28

popokutepetel написа:
Cheradonna написа:това няма как да е дузпа

По изменените правила от това лято това е 100 процентова дузпа. ;)

Хабер си нямаш от футбола и правилата,било то стари,нови,писани и неписани,пренасочи си енергията към друг спорт,тук не ти е силата.
Хората,от уефата и фифата са обянили кое е дузпа и кое не,тая ситуация по никоя точка не е дузпа,това че на теб ти се иска нещо,правилата са си правила,ясно написани,чети малко!
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 авг 2019 23:43

Кви са тия постоянни комплекси на тема "публика"?Едно смятане,изчисляване,преизчисляване... :roll:
Сравняване..
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 10 авг 2019 00:33

Martinez1948 написа:И за да видите, че съм обективен ще кажа, че найстина бяхМЕ ( понеже бях на мача) 18-20000 дали са много или малко е друга тема. Аз помня един мач с ТНС 2010г. където бяхме 3000 на стадиона, а това беше плейофен мач за влизане в групите на Лига Европа, но помня и много мачове от ''В''група където бяхме 5000-7000 човека при положение, че няма да видим ''европейски футбол'' ..... бяхме много не заради мача и тн. а заради ЦСКА после знаете какво стана няма да се връщам сега назад.
Но въпроса е защо така се получава, че на следващия ви мач пак ще има 1000-2000 човека ? Преди година на мача с Копенхаген имаше 25,000 и три дена по-късно на мача със Славия 2000 ?!?!?

Отговора се крие във въпроса ти - ти що ходиш срещу Зоря, а няма да те има срещу Арда?! Модерно ли ти се стори или си фен на украинския футбол? Или разчиташе да паднем с 2-3 гола, а ти да получиш оргазъм...пък бил той и душевен?! Та, питай себе си, а не нас!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 10 авг 2019 08:37

krumeto написа:
Kiselichko написа:гледам снимката, ето я :lol: Сега ти хапни нещо сладичко като се вкиселиш
Изображение

Лявата ръка на червения защитник ли е? :shock:
Ако не е, значи няма дузпа. :roll: :lol:

Ти си най-долния провокатор във форума, взел си последната снимка от ситуацията и то от какъв ъгъл. Защо не качиш всичките снимки от самото начало на положението.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 10 авг 2019 10:05

W84me написа:Чакай бе, не бяха ли 30? Дайте сериозно, преко сили не са били повече от 12 000. Видях кадри от А сектор, 800 човека максимум. В и Г наполовина даже нямаха.

:lol: :lol: :lol:
Tова е човек да не сваля "сините" очила.
Сектор В - до дупка
Сектор Г - над 95 % запълнен
Сектор А - на половина
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 10 авг 2019 10:52

Kiril2681 написа:
Martinez1948 написа:И за да видите, че съм обективен ще кажа, че найстина бяхМЕ ( понеже бях на мача) 18-20000 дали са много или малко е друга тема. Аз помня един мач с ТНС 2010г. където бяхме 3000 на стадиона, а това беше плейофен мач за влизане в групите на Лига Европа, но помня и много мачове от ''В''група където бяхме 5000-7000 човека при положение, че няма да видим ''европейски футбол'' ..... бяхме много не заради мача и тн. а заради ЦСКА после знаете какво стана няма да се връщам сега назад.
Но въпроса е защо така се получава, че на следващия ви мач пак ще има 1000-2000 човека ? Преди година на мача с Копенхаген имаше 25,000 и три дена по-късно на мача със Славия 2000 ?!?!?

Отговора се крие във въпроса ти - ти що ходиш срещу Зоря, а няма да те има срещу Арда?! Модерно ли ти се стори или си фен на украинския футбол? Или разчиташе да паднем с 2-3 гола, а ти да получиш оргазъм...пък бил той и душевен?! Та, питай себе си, а не нас!

Аз лично, защото мой приятели ми бяха взели билет (без въобще да са ме питали)...
Но явно се оказва, че повечето фенове са сеирджии... и Цска 1948 да играе евро мачове на стадиона пак ще има много много повече фенове от колкото мачовете им във вътрешното първенство , какъвто е случаят и с вас !! Но тази моя теза само времето ще може да я докаже.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 10 авг 2019 11:05

Martinez1948 написа:
Kiril2681 написа:

Аз лично, защото мой приятели ми бяха взели билет (без въобще да са ме питали)...
Но явно се оказва, че повечето фенове са сеирджии... и Цска 1948 да играе евро мачове на стадиона пак ще има много много повече фенове от колкото мачовете им във вътрешното първенство , какъвто е случаят и с вас !! Но тази моя теза само времето ще може да я докаже.

Трудно може да се каже, че феновете са сеирджии, защото 90% от тях са с фланелките на ЦСКА или с шалчета, което ясно се виждаше още на подстъпите към стадиона. Според мен нашите фенове мечтаят за истински мачове на ЦСКА, преди всичко европейски. Може би обстановката на стадион БА също възпира огромна част от феновете.

Относно ЦСКА 1948, със сигурност на първо време клубът трябва да бъдат разпознат като ЦСКА от червените фенове. Без този важен елемент няма как да постигнат сериозна посещаемост, било то на европейска сцена. Само че ЦСКА е един, не може да са два.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 10 авг 2019 11:38

kamilata3 написа:
krumeto написа:
Kiselichko написа:гледам снимката, ето я :lol: Сега ти хапни нещо сладичко като се вкиселиш
Изображение

Ти си най-долния провокатор във форума, взел си последната снимка от ситуацията и то от какъв ъгъл. Защо не качиш всичките снимки от самото начало на положението.

Не се палете де! ;)
Коя по ред е снимката не зная, защото я копирах от форума ви. Горе е писано кой я е взел. Провокатори винаги ще има, щом има такива, които лесно се провокират! :)
Ама на снимката ясно и точно се вижда, "дузпа има"! :shock:
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 10 авг 2019 11:41

krumeto написа:
kamilata3 написа:
krumeto написа:
Изображение

Не се палете де! ;)
Коя по ред е снимката не зная, защото я копирах от форума ви. Горе е писано кой я е взел. Провокатори винаги ще има, щом има такива, които лесно се провокират! :)
Ама на снимката ясно и точно се вижда, "дузпа има"! :shock:

Чети правилника ,хората са го качили и прегледай положението има видео навсякъде.После коментирай.Уж го раздавате средно интелигентни а кълвете на всеки ,който каже или качи нещо.
https://football24.bg/assets/2019-2020/ ... 2A8540.jpg
https://football24.bg/assets/2019-2020/ ... /duspa.jpg
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 10 авг 2019 11:50

kamilata3 написа:
Чети правилника ,хората са го качили и прегледай положението има видео навсякъде.После коментирай.Уж го раздавате средно интелигентни а кълвете на всеки ,който каже или качи нещо.

Споровете с антицесекари, било то зелени, са излишни. От наша страна аргументите са извадени, за него обаче въпросната снимка е най-важна.

Оттук насетне ще е много интересно, ако топката удари ръка на защитник след рикушет и съдията не отсъди дузпа. Да видим тогава какви ще са реакциите на антицесекарите. Всъщност, ясно е какви ще са. Ако отсъждането е срещу ЦСКА, реферът ще се окаже престъпник, ако ситуацията е в полето на сини или зелени, реферът ще е постъпил правилно.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”