Всички дават много адекватни и крайни мнения, но аз мисля, че доста подробности от кухнята ние не знаем. Не знаем нито с колко и какви чужденци се е преговаряло, нито каквито и да е подробности от друго естество. Вярно е, разбира се, че със спортния директор и съответно със селекцията безобразно се закъсня, факт.
Щом всеки си казва какво иска без оглед на обстоятелствата, които не са му известни и си измисля стратегии за клуба без понятие от управление, значи и аз мога така, също съм пълен аматьор (много колеги във форума се смятат за професионалисти, е, браво, аз обаче не съм).
Ето: искам всичките пари от Мариани да ги дадем в НАП, да продадат Костов и Паулиньо за общо два милиона евро и да дадат парите в НАП, да вземем Радослав Димитров, ако още е свободен, плюс още 1-2 такива за резерви, я глейте Иса какво ги прави. И Дани Начев да го пробват за разиграващ халф, щот много вярвам на Синчеца. Е, кво, мислите ли, че няма да станем трети?
Не се бъзикам въобще. По- ми е важно Левски да оцелее, това, че много от нас са забравили размера на дълговете заради новия бащица, спуснат от султана, не е причина да им се удовлетворяват желанията - "искам играчкааа, искам играчкаа", еми нЕма играчки, по-важно е да се съществува и да сме оздравели.
Ааа, да, забравих, искам полиция да охранява нашите мачове и всичките зрители да се снимат с камери, та след глупостите да се минава по бързата процедура. Толкова от мене. Яко помогнах на клуба с това си мнение, сигурен съм.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба
Последна промяна от phd на 09 авг 2019 23:16, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
Офф, Рали, ок.[/offtopic]
ralka_levskarka написа:metodito написа:ralka_levskarka написа:Един вид, пет вида. Преди да дойде Хубчев Мариани си е счупил устата да обяснява на Колев как не се чувствал добре и искал в отбор с по-големи амбиции. След като пристига офертата Давиде в прав текст си казва, че иска да се махне. Колев хубаво зададе въпроса - ако го спреш, ще продължи ли да играе така? Истината е, че няма и накрая ще си тръгне като свободен агент. Като му гледах видеото от Дубай хич не ми изглежда на човек, който едва ли не е накаран на сила да отиде.
Тцъ. Доколкото си спомням, каза, че преди назначението на Хубчев искаЛ да се маха...
[offtopic]През цялото време ми е казвал, че не се чувства добре. След идването на Хубчев нещата се промениха драстично.
"Истината" няма как да я знаем - как е щяло да бъде. Не ми изглеждаше като някой, който ще се скатава и ще прави чупки.
Що го човъркам? За мен просто този трансфер такова мамата на отбора. Може и да не съм прав - дано не съм.
Да, мега си прав, както на теб ти харесва така си разсъждаваш. Вади парите, на които Мариани се е съгласил и всичко ще е точно. Ей тва много дразни. Значи, когато ръководството сгреши и наистина вината си е в него - трябва да се каже. Ама когато има две страни, а не само ръководството и срещу теб имаш човек с негови желания, е не може да изкарвате само едните виновни, бе майка му стара..
Офф, Рали, ок.[/offtopic]
sin4ec написа: Аз не знам Дженоа какви таланти е продал в големите отбори, дано Дани и семейство не са се подлъгали по някое подхвърлено евро...всъщност те си знаят. Жалко за Левски, даже и лев в касата няма да видим от това дете. Само по телевизора ще го гледаме, защото той наистина ще стигне много далече...
Ами поинтересувай се. Според мен само това лято са продали играчи за повече пари, отколкото Рейнджърс за 10 години.
Иначе за втората част си прав, не е хубаво че няма да вземем пари от него в бъдеще.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

TristaNNN написа:Аз бих почнал малко по-отзад, още от подбора на евентуалните нови футболисти и начинът, по който се прави. Много се чудя що точно тази, може би най-интересна тема, изобщо не се коментира след пресконференцията ...
За да се спре порочната практика да въртим по 10 парчета на сезон, на първо време трябва да се вземат добре подбрани футболисти, с нужните спортно-състезателни качества и много важно - да са читави като хора! Съжалявам ако звучи малко гадно - все едно футболистите са фермерска стока, но схващаме замисъла, надявам се. Ако играчът е достатъчно добре подбран, дали с помощта на софтуера, дали с разни търсачки, дали след наблюдение на живо, дали след разговор с треньорите, дали след всичко това накуп, то вероятността да се окаже ненужен в даден момент или "менте", съществено се намалява. Не казвам, че не можа да има неприятни изненади, но рискът вече значително по-малък. Щото можеше, примерно, да цъфнат 8 Бабатундета още на лагера в Австрия, ама после какво ще ги правим като им лъснат некадърните черни задници или ако се окаже, че предпочитат да развяват лъснатите си черни боздугани из Студентски, вместо да се натягат на тренировките. Явно правилният, внимателният подбор му е майката в днешно време, ама да не забравяме, че родната Първа Полиграф Лига си е все така нежелана дестинация, а на този етап не можем да сме толкова щедри като господата от Ловеч и Разград. За нас привържениците остава да се надяваме, че в тази сложна обстановка гадните директори все пак ще напипат ваксата, но се иска и търпение от наша страна, не може само - Тоя Вън, оня Вън и Къде са новите.
Това е тоя integrity check, дето говориха за него на пресконференцията.
[offtopic]
Ти така и за Прохазка и Яблонски и Цветкович разсъждаваш и каквото и да ти се обяснява си въртиш твоята латерна. Аз па ако знаеш колко пъти съм казал офффф докато ги чета тия твойте едни и същи...[/offtopic]
metodito написа:[offtopic]ralka_levskarka написа:metodito написа:ralka_levskarka написа:Един вид, пет вида. Преди да дойде Хубчев Мариани си е счупил устата да обяснява на Колев как не се чувствал добре и искал в отбор с по-големи амбиции. След като пристига офертата Давиде в прав текст си казва, че иска да се махне. Колев хубаво зададе въпроса - ако го спреш, ще продължи ли да играе така? Истината е, че няма и накрая ще си тръгне като свободен агент. Като му гледах видеото от Дубай хич не ми изглежда на човек, който едва ли не е накаран на сила да отиде.
Тцъ. Доколкото си спомням, каза, че преди назначението на Хубчев искаЛ да се маха...
[offtopic]През цялото време ми е казвал, че не се чувства добре. След идването на Хубчев нещата се промениха драстично.
"Истината" няма как да я знаем - как е щяло да бъде. Не ми изглеждаше като някой, който ще се скатава и ще прави чупки.
Що го човъркам? За мен просто този трансфер такова мамата на отбора. Може и да не съм прав - дано не съм.
Да, мега си прав, както на теб ти харесва така си разсъждаваш. Вади парите, на които Мариани се е съгласил и всичко ще е точно. Ей тва много дразни. Значи, когато ръководството сгреши и наистина вината си е в него - трябва да се каже. Ама когато има две страни, а не само ръководството и срещу теб имаш човек с негови желания, е не може да изкарвате само едните виновни, бе майка му стара..
Офф, Рали, ок.
Ти така и за Прохазка и Яблонски и Цветкович разсъждаваш и каквото и да ти се обяснява си въртиш твоята латерна. Аз па ако знаеш колко пъти съм казал офффф докато ги чета тия твойте едни и същи...[/offtopic]
- metodito
- Контакти:
phd написа:[offtopic]metodito написа:[offtopic]ralka_levskarka написа:metodito написа:ralka_levskarka написа:Един вид, пет вида. Преди да дойде Хубчев Мариани си е счупил устата да обяснява на Колев как не се чувствал добре и искал в отбор с по-големи амбиции. След като пристига офертата Давиде в прав текст си казва, че иска да се махне. Колев хубаво зададе въпроса - ако го спреш, ще продължи ли да играе така? Истината е, че няма и накрая ще си тръгне като свободен агент. Като му гледах видеото от Дубай хич не ми изглежда на човек, който едва ли не е накаран на сила да отиде.
Офф, Рали, ок.
[offtopic]Аз пък, ако знаеш колко съм си го местил от единия крачол в другия за твоето "офффф". И едното местене не заслужава.[/offtopic]
Хайде стига сте го дъвкали Мариани. Успех на момчето!
Новата тема е: един или двама нови и попадането на Нашименто в групата означава, че от него зависи дали освен бек ще се търси и халф или?!?
Новата тема е: един или двама нови и попадането на Нашименто в групата означава, че от него зависи дали освен бек ще се търси и халф или?!?
- metodito
- Контакти:
riftwar написа:Хайде стига сте го дъвкали Мариани. Успех на момчето!
А на мен ми е интересно невключването на Каргас... Рейш и Холмс би трябвало да е съвсем друга бира от португалеца и Каргас... Тоя грък засега е мани-мани. Кой го е гледал, де го е гледал и какво точно е видял в него...
metodito написа:riftwar написа:Хайде стига сте го дъвкали Мариани. Успех на момчето!
А на мен ми е интересно невключването на Каргас... Рейш и Холмс би трябвало да е съвсем друга бира от португалеца и Каргас... Тоя грък засега е мани-мани. Кой го е гледал, де го е гледал и какво точно е видял в него...
Уж прочетох, че е с вирус Каргас. Ще видим дали ще е хроничен.

metodito написа:riftwar написа:Хайде стига сте го дъвкали Мариани. Успех на момчето!
Досега от 9-те вкарани гола в нашата врата, при 7 Каргас не беше на терена